Most volt a rádióban hogy békési buszt állítottak félre a rendőrök, és szívatják őket. Azt is ellenőrtik, hogy a sofőrök nem fertőző betegek-e? A 2/A főúton három buszt állítottak félre...
Féltek köcsög elvtársak? Sunyi szar rendősrség.. Na várjatok csak.
Mondjuk ebben van valami, így visszaolvasva a hozzászólásaimat. Én úgy gondolom, hogy fideszéknél is vannak sumákságok, de közel sem annyi és olyan bántóan nyilvánvaló, mint mszp-éknél. Most összefogásra van szükség, hogy menesszük ezt a dilettáns, bűnöző bandát.
Bocs, de a hozzászólásod eléggé Fideszpárti volt, ezért mondtam, hogy pártduma. Az, hogy nem jársz el pártrendezvényekre, nem jeelnti azt, hogy nem vagy pártos. Ha meg voltál 4 éve a Kossuth téren, akkor ne mond már nekem, hogy te MSZP ellenes vagy, mert nem igaz. És a hozzászólásaid után se állítsd már ezt, mert nem ez jön le belöle.
Csak a miheztartás végett: én nem Fidesz-szimpatizáns vagyok, hanem emeszpé-ellenes. Pártdumám biztos nem lehet, mivel a "dumát" az előbb találtam ki, és nem szoktam pártrendezvényeken résztvenni (életemben eddig csak egyszer voltam, 4 éve a Kossuth téren).
Mennek azok maguktól. Ez nem védjükmegaköztársaságotcsúnyagonoszfideszesbácsiktól, anyugdíjasokatültessükfelabuszraésvirslitsörtanépnekmájuselsejeutánzat, ahová a helyi maszopkáderek tuszkolták fel a népet vidékről.
És ez a döbbenetes, h. a sok bólogató birka az ilyeneket benyalja. Egy tök primitív logikai műveletet képtelen elvégezni. Mint anno fletó szegény anyukája. Azt is mindenki hogy elhitte.
Egy biztos, hogy vagy túllépte hatáskörét, amikor terrorizmusról fantáziált, vagy hazudott. Mivel másnap megváltoztatta a verziót, kiderült, hogy minimum egy dologban nem mondott igazat. Megfélemlíteni az ország népét. Ez cél volt már korábban is.
Gyurcsány mondta. Megféle,mlítés céljából. Mivel sehol a világon nem foglalkozik ilyennel a miniszterelnök nyilvánosan, ha tényleg veszély van. Egyszerűen összekötötte a bünelkövetéseiről a figyelemelterelést a megfélemlítéssel.
Látom, mely a hülye szajkó ezerrel. Csakhogy ezt nem GyF találta ki. Nem tudom, melyikötök a hülyébb. Aki ezt kitalálta, vagy aki elhiszi, hogy ő találta ki.
Most már arra is lehetőség van, hogy a Fidesz dafke dacot alakítson ki az emberekben: csakazértis megmutatjuk, hogy minket nem félemlít meg egy kelekótya!
Gyurcsány eléri, hogy a tömeg még nagyobb legyen a Magyar Szolidaritás Napján.