Nem válaszoltok ti semmire, csak a saját faszságaitokat hajtogatjátok, viszont az van, hogy attól ugyanannyira szánalmasak maradtok! Téma lezárva, részemről is.
Mégis mi a faszt ismert el? :D Nevetséges vagy, a szövegértelmezés meg nem nagyon megy. A hali-tábor tudom, hogy überfasza, és nem is vitatom, hogy odaállna akárkinek egyedül, ezzel annyi gond van csak, hogy semmi közünk hozzájuk. Nem a haladásról van szó. A két tábor alatt kit értesz? kmd-hali, falco-hali vagy kmd-falco? :))
Hagyjuk, ez a válasz kb elismert mindent. Különben sem akarok belemenni külsősként ebbe a vitába, csak nem értem, hogy ha külön-külön erősködtök a két táborral, aki jóban van, miért csodálkoztok, ha mindkettő akar titeket?
Amúgy abban is biztos vagyok, hogy jövő héten sem lesz semmi. :)
Milyen sms-ről beszélsz te??? Jah, tényleg, akkor se volt köztetek egy Ultrasos srác sem, csak bebeszéljük ezt az összeállás dolgot. :) Mellébeszélni azt tudtok, de ha valami már rátok nézve terhelő, akkor az nem is létezik.
Azért, ahogy én tudom a GWA-t is megtaláltátok sms-sel a Szolnok-Hali előtt, hogy így végük lesz, meg úgy, aztán 40en sétálgattak a városban, mikor meg akció lehetett volna sem ti ugrottatok...
Úgyhogy lehet, hogy nem érdekli őket a kosár, de a ti bandátok viszont igen.
Szó sincs összeállásról? :D A barátod, akivel beszéltünk szó szerint ezt mondta, hogy azt tudhatnánk, hogy vas megye azért összefog valamilyen szinten.. Először egyértelmű kérdés után azt mondta, hogy körmendi, csak később vállalta be, hogy igazából haladás szurkoló. Zizou, te régebben az MTE Ultrassal akartál Szolnokra jönni. Most ezek után nem kell köntörfalazni... A szájlkaratét meg te kezdted a madarazással itt a neten, a többire meg nem reagász. Nekünk nincs szégyenkeznivalónk, ahogy te szoktad mondani: ENNYI.
Hát igen,annak azért örülök,hogy legalább azt elismeritek hogy a telefonálgatás tőletek indult.
Felesleges szajkózni a Haladást is,mert mégegyszer utoljára leírom ... szó sincs itt összeállásról.
Ha lesz valami (kétlem) akkor ezek után én távolmaradok ettől,mert nem szeretném ha az a hír járná be a világhálót,hogy Halisok is voltak a Körmendiek között.
Tényleg fejezzük be,igaza van a Tápolynak,ez itt már csak szájkarate.
Először is vicces, hogy miután valaki (hozzáteszem egyből, hogy közünk sem volt az illető akciójához) felhív egy körmendit, egy halisnak kell utána bevédeni a seggét, hogy verekedjünk velük. :))) Ez nagyon tetszett.
A focis témához annyit, hogy mindig van még lejjebb:
Falco - Olaj után meg lett beszélve valami, mi ehhez tartottuk magunkat, és itt is le lett szögezve, hogy szolnok és körmend kosárlabdáról van szó, a haladás nem jön szóba! Ehhez képest nehogy felkérdezz már minket, hogy miért nem adjuk veletek, főleg nem 30-30-ban. Nem tutira kell menni, és akkor lejönni külsősökkel, mert azt akárki meg tudja csinálni, dehát vas megyétől már nem várok mást.
Tegnep este nem volt szó semmi 30v30ról. Arra a kérdésre, hogy mennyien adjuk az a válasz ment, hogy kb annyi ami az ilyen eseményeknél a nagy magyar átlag, ezt mindenki tudja, hogy mennyi az annyi. Tovább közölve lett a "haladás ustavka közvetítő irodával", hogy ha a körmendiek mozogni akarnak velünk akkor majd ők megkeresnek minket mivel több emberük is tud több telefonszámot hozzánk, így semmi szükségünk egy külsössel lebeszélni a dolgainkat. Ezen a héten is folyamatosan vártuk a hívásukat ami nem történt meg, mível ők gyülölnek minket nem mi fogjuk őket keresni. Végül annyit a nagy Mentalita' Körmendről, hogy a két téli vas megyei meccsünk fényében sem voltak képesek eljönni hozzánk inkább a bört rugták olyan emberekkel akikre a saját állitásuk szerint 2 éve még semmi szükségük sem volt hisz ők kerek e viilág legzoralabb brigádja.
Végül annyit jegyeznék meg, hogy nem tudom kik kezdték el a fölösleges telefonálgatást de sok értelme nem volt mivel ez már csak szájkarate, amit mindenki tud.