Én pedig annyit tennék hozzá az egész touch focis-fejlődős kérdéshez, hogy szeretnék a receivereknek egy kis "különórát" szervezni. Nem feltétlen elég amit edzésen tudunk gyakorolni. Ehhez viszont tudnom kellene, hogy mennyien érdeklődnek, hányan lennénk, ha összehozunk egy ilyet valamelyik hétvégi napra (akár a touch előtt-után).
Pénteken remélem visszaérek edzésre, de ha érdekel valakit, akkor megbeszéljük ott a lehetőségeket, illetve hogy mit szeretnék ezen megmutatni.
ÉN annyit fűznék hozzá, hogy mivel kissé lesérültem, ezért csak nézőként veszek részt, meg max vigyázok a cuccokra, de mást nemtok csinálni. Legalább is egyenlőre igy fet a helyzet:S de igyekszem gyógyulni :) de aki akar az télleg vegyen fel msnre, pár helyen már megvan adva :) és télleg jó lenne ha sokan jönnénk, mert lehet ám itt gyakorolni is sokat, ami ránk fér :)
Ha nem érnétek el Csabát v Tibit amit kétlek mer az utóbbi egy msn-fighter:D na mind1 ha őket nem találjátok akkor engem is megkereshettek akár mailbe(tdugo5@citromail.hu-n) vagy msnen tdugo7@hotmail.com.
Tudom,hogy mindenkinek a könyökén jön már ki de ismét szólnék minden kedves érdeklődőnek,hogy VASÁRNAP a margit szigeten ismét lesz barátságos TOUCH FOCI amire minnél több embert várunk.Szerintem tényleg megéri 2-3 órát rááldozni és általában mindenki jól érzi magát szóval ha érdekel a dolog akkor gyertek 11-re a szökőkúthoz!!!
ui:Felszerelést NE hozzatok csak a mez kell!!! (ha biztos hogy jössz, akkor jelezd a "csabazero@t-online.hu"-n vagy a "tibicsoki84@msn.com" -on.)
Sziasztok! Ma volt az első edzésem 36 évesen! Nagyon jó volt! A belem lóg, de sebaj! Tudna valaki nekem segíteni felszerelést próbálni a pénteki edzésen? Szerintem L vagy XL méret lenne jó, de próbálnom kéne egy sisakot és egy vállvédőt ezekben a méretekben, hogy meg tudják rendelni a szerelésem. Ha valaki tud segítsen légyszi!!! Előre is köszi!
Én is irtam Neked mailt a felszerelésekkel kapcsolatban, mivel sajna az edzéseken nem tudtalak elérni. A válasz talán mást is érinthet, ugyhogy akár ide is irhatsz, ha esetleg tudsz bármi segitséget azoknak akiknek nem jutott felszerelés. (emlitetted hogy esetleg tudsz hasznaltan szerezni, vagy ilyesmi)
Sziasztok! Először is elkaptam egy vírust, ami ráment a torkomra, úgyhogy hétfőig ki kell pihennem. Ezért sem ma sem pénteken nem mehetek ki a pályára. A második, ami sokkal inkább bosszant. Régebben nem volt divat "elszámoltatós" kérdéseket feltenni a fórumon. Ezen kívül ha bármit is sportolsz nem hiszem, hogy ennél olcsóbban meg lehetne oldani. A spórolásra pedig van néhány ötletem, pl. egy alkalommal nem mész el szórakozni. Amit meg az újonc kolléga feszeget, még a hozzám hasonló nagyszájúak sem mernék fórumtémára feldobni. Inkább Viselkedjetek és Edzetek Keményen! GO COWBOYS!!!
Érthető álláspont meg minden, és nem leoltani akartalak/akrartunk csa szerintem az ilyesmit inkább személyesen kellene megbeszélni... na de ennyit erről, gyere edzeni mert csak az a lényeg! Ott találkozunk! pápá
Nagyon jók az edzések,úgy érzem eléri minden a célját,csak a létszám miatt 1-2 gyakorlat nem valami pörgős,de ez van.A múlt hét pénteki edzést köszönöm az 1. csapattal!Szinte minden új volt nekem,de nagyon tetszett,jó feladatok voltak és segítő kész volt mindenki.Utóbbival már többször találkoztam és talán már ez sok mindent elmond a Cowboys-ról!Tehát köszönöm az edzéseket,sajna ezen a héten is csak ma tudok menni,mert ez a drága Honvédség olyan sokszor mint egy rossz mostoha apa.
Nekem nem jött e-mail(istvan_csaba@freemail.hu),nem tudom miért,ennek orvoslását előre is köszönöm!
Nem az a baj hogy nincs benne a 7000-be a kondibérlet hanem hogy 7000 + 5000 (a lizing) és most akkor ugye keresni kell egy viszonylag olcso helyet ahova le lehet járni ami plusz költség, és én még tanulok és nem tudok mindig menni dolgozni, dehát valami csak lesz. köszi hogy válaszoltatok!
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele de nekem az, hogy "Mr. Wally"-tól tanulhatunk, simán megér 7000 Ft-ot, és nem nagyon firtatom, hogy mi van benne... egyébként az ilyet (ahogy a mester is mondja) nem ártana személyesen tisztázni... szerintem....
Sziasztok, írtam már e-mailt, de azért itt is megjegyzem, hogy én még nem kaptam infot a kondi mizériáról, szval ha vki tudna tájékoztatni nagyon megköszönném.:) btw itt a mailcímem, ha esetleg eltűnt volna vmikor: syb3ri4@gmail.com
Sziasztok! Az lenne kérdésem.hogy én múlt szerdán tudtam csak vinni a lízinges papírt meg a pénzt és akkor azt mondták,hogy már nem jó,szóval lecsúsztam a rendelésről és akkor most hogyan tudnám megoldani a felszerelést? Köszi a segítséget.
A konditerem használattal kapcsolatosan információkat a mai napon küldünk email-en. Addig a bérletet nem tudjátok használni! Emiatt elnézéseteket kérem! További részletek az email-ben mennek. Aki esetleg nem kapna valaki mailt- kérem jelezze azt az info@cowboys.hu -ra.