Keresés

Részletes keresés

EOSTiti Creative Commons License 2006.02.05 0 0 99

"u.i: ha minden igaz ez a 100. hozzászólás.? :)" ez nem jött be, és ez is csak a 99.

Ígyhát ezzel most átadom a lehetőséget valakinek. :)

Előzmény: EOSTiti (98)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.05 0 0 98

Na most értem haza.(jó volt a mozi) Mégegyszer örültem, hogy megismertelek benneteket. Jó kis eszmecsere volt ez így elsőre, és egy kis technika felvonultatás. :)

Éjszaka még a várnál is jártam. Itt egy kép róla (gyors kép, ne fikázzatok nagyon)

itt

Ja és diósgyör felé menet kurva jó volt a hold. Eszembe jutott, hogy a Bigával zsír

képet lehetne lőni. Apropó... Ti nem csináltatok képet valamiröl, valahol szombat

este?

u.i: ha minden igaz ez a 100. hozzászólás.? :)

fotoblog Creative Commons License 2006.02.04 0 0 97
OK, úgy néz ki, hogy nem jött közbe semmi, szóval én is megyek. Sajnos nekem is el kell jönnöm korábban, mert a lányomat kell valami buliról hazavinni.
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.03 0 0 96

Első fellángolásban én is el akartam adni a kitobit, de aztán átértékeltem a dolgokat,

megmaradt. 10-15 ezret nekem is ér, ha meg veszek jobbat akkor fordítógyűrűvel

jó lesz makrózni. :)

"Tényleg, ti hoztok gépet is, vagy most csak elméleti diskurzus lesz?"

Én viszem, mert egy hátitatyóm van. Nem jelent nagy gondot.

Holnap találkozunk!

Addig is üdv. Nektek!

Előzmény: Oregcsako (95)
Oregcsako Creative Commons License 2006.02.03 0 0 95
Gratula a beszerzéshez!

Nekem sajna hetekig kell várnom a 430 EX-re :-(

Azért a kitobi eladását szerintem sokan kétszer is meggondolnánk, mert akárki akármit is mond, azért ha néha jól jön, hogy van, annyit meg úgysem adnak érte, hogy megérje. Persze ezt mindenki maga dönti el.

Én is megyek a Toscanába, csak lehet, hogy picit hamarabb le kell majd lépnem, mint a többieknek.

Tényleg, ti hoztok gépet is, vagy most csak elméleti diskurzus lesz?
Előzmény: Cool(R) (89)
Cool(R) Creative Commons License 2006.02.03 0 0 94

Kösz!

Olvasom én... csak mostanában másra koncentráltam... :)

Előzmény: Sj (93)
Sj Creative Commons License 2006.02.03 0 0 93
Még éppen nem maradtál le róla, holnap lesz, szeretettel várunk! Így jár aki nem olvas minket, egyébbiránt gratulálok az új szerkókhoz!
Előzmény: Cool(R) (91)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.03 0 0 92

Igen. 74-es hozzászólás. :)

Legalábbis én készülök. :)

Előzmény: Cool(R) (91)
Cool(R) Creative Commons License 2006.02.03 0 0 91

Lemaradtam valamiről???

Toscanas buli?

Előzmény: EOSTiti (90)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.03 0 0 90

Gratula! Az én 70-200 amat kipróbálhatod, ha gondolod, és a sörröl is lemondok. :)

Cserébe a vakut kipróbálnám. :) Viszont szombat este nem sok mindent tusz, majd esetleg kipróbálni.

Akkor szombat 7 óra Toscana?

Előzmény: Cool(R) (89)
Cool(R) Creative Commons License 2006.02.03 0 0 89

Sziasztok!

Hogy sikerült a múltkori túra? Én nem értem rá "szerencsére" ugyanis beszerző körúton voltam Pesten :)))))

Az eredmény:

350D+ Grip + (KIT obi amit csak a grip miatt vettem meg, mert így még olcsóbb volt)

manfrotto 728B állvány

Canon 430EX vaku

Korábban eos/m42 átalakíto - van két manuál obim.

A mai nap megválok a kit obitól... kicsit fájó szívvel, mert alig volt időm kipróbálni, de vígasztal, hogy pénzmag lesz belőle egy másik obihoz!

Ha már itt tartunk ha valaki lehetőséget biztosít egy két obi kipróbálására azt szívesen meghívom egy sörre! :)

Na most jól kiörültem magam!!! :))))))))))

cartman123 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 88
Köszi szépen, holnap benézek akkor oda!
Elmondom majd a tapasztalataimat ha érdekel titeket!
Előzmény: Samuraj (86)
szkzze Creative Commons License 2006.02.02 0 0 87

Onnan úgy tíz km-re voltunk,de azt a csapatot is láttuk,csak a srácnak nem volt ,,érkezése" lefotózni. : ))

Előzmény: Samuraj (86)
Samuraj Creative Commons License 2006.02.02 0 0 86

cartman: mivel az ilyen jellegű dolog amúgy sem garanciális tényleg ne fáradj vele pestre. Én multkor voltam a vörösmartin a corvinnal párhuzamos  a BÁV üzlettel szemben lévő utcácska elején lévő fotószervizben, ahol régi szakinak tünt a szervízes, bár nem csináltattam semmit, egész normálisnak tünt. Egyébként ha valakinek tényleg van egy tuti szervízese azt feldobhatná ide, az ördög nem alszik alapon!

szkzze: Ezt egyből gondoltam :) ! Nem semmi nagy az a szarvascsapat amit ma láttatok, lehet, hogy mi is azt láttuk az erdőben a fák közt, ha ott voltatok most is!

szkzze Creative Commons License 2006.02.02 0 0 85
Ráérek.A soproni vendég szombaton megy haza.
Előzmény: Sj (83)
cartman123 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 84
Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni a köv. problémában: nem rég vettem használtan egy Fuji s5500-t és a minap történt vele egy kis baleset. Teljesen nevetséges a dolog. Valahogy közel került az asztali lámpámhoz, és pont az exponáló gombnál. Szoval szépen eldeformálodott a bekapcsolo része az az alátétszerüség amit el kell forditani. Én meg nem vettem észre csak hogy nehezebben fordul és elforditottam. Bekapcsolni bekapcsol rendesen de az exponáló gombot nem lehet lenyomni. Szoval gáz. Szerintem csak szét kell szedni és megigazitani valamit azon a részen, dehát garanciás ugyhogy nem akarok én neki állni.
Pesten lett véve az extrem digitalnál és jo lenne ha nem kellene felvinni ezért. Szoval tudtok nekem ajánlani egy megbizható, korrekt miskolci szervizt?
Nagyon köszönöm a segítségeteket!

http://www.fotozz.hu/cartman123 ha érdekel valakit:))

Üdv.:cartman123
Sj Creative Commons License 2006.02.02 0 0 83

Ki lesz a hetedik????

Nehogy a szavadon fogjunk és tényleg menjünk, bár ahogy ismerlek, te szereted a vendégeket :) !

Előzmény: szkzze (82)
szkzze Creative Commons License 2006.01.30 0 0 82
Most hétvégén nem,de majd elnézek arra tavasszal.A sörre ne legyen gondod majd valahol menetközben megiszom. : ))))  Béreljetek egy buszt, oszt gyertek.
Előzmény: Sj (80)
Sj Creative Commons License 2006.01.30 0 0 81

Jó lett a legutólsó kép :) !

Előzmény: fotoblog (79)
Sj Creative Commons License 2006.01.30 0 0 80
Persze, legfeljebb kihelyezett fotóstalit tartunk terecsenyben, ahogy elnéztem bőven elférünk ott, ha még mindenki hoz valakit akkor is :) ! De a sört nem tudom hogy küldjük el hétvégén, vagy esetleg nem jársz erre véletlen??
Előzmény: szkzze (78)
szkzze Creative Commons License 2006.01.30 0 0 78
Jani!Mint kihelyezet tagozat?Jelentkezhetem?  : )))
Előzmény: Sj (74)
fotoblog Creative Commons License 2006.01.30 0 0 79
Ez tetszik!
Kukkants be a fotovilag.hu -n a "találkozások"-ba. A fiúknak épp most szaladt meg az agyuk... :)
( Képfórum-> a legördülő menüben van)
Előzmény: Sj (77)
Sj Creative Commons License 2006.01.30 0 0 77

Na jól van, akkor bemutatjuk a fotósok a tisza tavon:

Előzmény: fotoblog (76)
fotoblog Creative Commons License 2006.01.30 0 0 76
Ez így jól hangzik, egyenlőre úgy néz ki, hogy jó az időpont.
Izomláz az volt rendesen nálam is... :)
Na akkor felrakok még egyet, hogy emlékezzünk a hidegre és az izomlázra... :)))

aewin Creative Commons License 2006.01.30 0 0 75

Sziasztok !

Én is szívesen csatlakozom!

Tehát már hatan vagyunk:

EOStiti, okiro, fotoblog, Oregcsako, Sj, aewin.

Sj Creative Commons License 2006.01.30 0 0 74

Beszélgettünk erről a klubról, de nem baj, ha ide is felkerült, hogy tudjon róla mindenki. Egész jó  képet csináltál abban a környezetben! Nekem inkább csak dokumentumfotók készültek, bár az izomlázam is eléggé emlékeztet a túrára.

Örülök, hogy  sokaknak tetszik a beszélgetés ötlete , akkor

szombaton este 7-kor a Toscanában (Miskolc, Csabai kapu 26.) találkozó!!!

Ha jól látom akkor eddigi jelentkezők EOStiti, okiro, fotoblog, Oregcsako, és én.

Előzmény: fotoblog (72)
okiro Creative Commons License 2006.01.30 0 0 73
A sörözés remek ötlet. Jó lenne, ha minél többen jönnének.
Előzmény: Sj (68)
fotoblog Creative Commons License 2006.01.30 0 0 72
Most veszem észre, hogy erre a fotoklubra nem válaszoltam. Nem tudom, mennyit beszéltél a túrán Lacival, ő az őshonos klubtag. Minden második hétfőn van(a legközelebbi jövő héten),  17-19 között a Molnár Béla művházban. Arra jó, hogy ez egy stabil pont, ahol kéthetente össze lehet futni a hasonló emberekkel. Próbálunk előadásokat is szervezni, Dombóvárit is ezért akartuk elcsábítani egy beszélgetésre.
Előzmény: Sj (63)
fotoblog Creative Commons License 2006.01.30 0 0 71

Fotós szempontból kissé ingerszegény volt a túra, de legalább jó levegőn voltunk... :)

Oregcsako Creative Commons License 2006.01.30 0 0 70
Én is szívesen mennék, akár sörözésről, akár kirándulásról van szó!
Előzmény: fotoblog (69)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!