Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Na most értem haza.(jó volt a mozi) Mégegyszer örültem, hogy megismertelek benneteket. Jó kis eszmecsere volt ez így elsőre, és egy kis technika felvonultatás. :)
Éjszaka még a várnál is jártam. Itt egy kép róla (gyors kép, ne fikázzatok nagyon)
Ja és diósgyör felé menet kurva jó volt a hold. Eszembe jutott, hogy a Bigával zsír
képet lehetne lőni. Apropó... Ti nem csináltatok képet valamiröl, valahol szombat
OK, úgy néz ki, hogy nem jött közbe semmi, szóval én is megyek. Sajnos nekem is el kell jönnöm korábban, mert a lányomat kell valami buliról hazavinni.
Azért a kitobi eladását szerintem sokan kétszer is meggondolnánk, mert akárki akármit is mond, azért ha néha jól jön, hogy van, annyit meg úgysem adnak érte, hogy megérje. Persze ezt mindenki maga dönti el.
Én is megyek a Toscanába, csak lehet, hogy picit hamarabb le kell majd lépnem, mint a többieknek.
Tényleg, ti hoztok gépet is, vagy most csak elméleti diskurzus lesz?
cartman: mivel az ilyen jellegű dolog amúgy sem garanciális tényleg ne fáradj vele pestre. Én multkor voltam a vörösmartin a corvinnal párhuzamos a BÁV üzlettel szemben lévő utcácska elején lévő fotószervizben, ahol régi szakinak tünt a szervízes, bár nem csináltattam semmit, egész normálisnak tünt. Egyébként ha valakinek tényleg van egy tuti szervízese azt feldobhatná ide, az ördög nem alszik alapon!
szkzze: Ezt egyből gondoltam :) ! Nem semmi nagy az a szarvascsapat amit ma láttatok, lehet, hogy mi is azt láttuk az erdőben a fák közt, ha ott voltatok most is!
A tanácsotokat szeretném kérni a köv. problémában: nem rég vettem használtan egy Fuji s5500-t és a minap történt vele egy kis baleset. Teljesen nevetséges a dolog. Valahogy közel került az asztali lámpámhoz, és pont az exponáló gombnál. Szoval szépen eldeformálodott a bekapcsolo része az az alátétszerüség amit el kell forditani. Én meg nem vettem észre csak hogy nehezebben fordul és elforditottam. Bekapcsolni bekapcsol rendesen de az exponáló gombot nem lehet lenyomni. Szoval gáz. Szerintem csak szét kell szedni és megigazitani valamit azon a részen, dehát garanciás ugyhogy nem akarok én neki állni. Pesten lett véve az extrem digitalnál és jo lenne ha nem kellene felvinni ezért. Szoval tudtok nekem ajánlani egy megbizható, korrekt miskolci szervizt? Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Most hétvégén nem,de majd elnézek arra tavasszal.A sörre ne legyen gondod majd valahol menetközben megiszom. : )))) Béreljetek egy buszt, oszt gyertek.
Persze, legfeljebb kihelyezett fotóstalit tartunk terecsenyben, ahogy elnéztem bőven elférünk ott, ha még mindenki hoz valakit akkor is :) ! De a sört nem tudom hogy küldjük el hétvégén, vagy esetleg nem jársz erre véletlen??
Ez így jól hangzik, egyenlőre úgy néz ki, hogy jó az időpont. Izomláz az volt rendesen nálam is... :) Na akkor felrakok még egyet, hogy emlékezzünk a hidegre és az izomlázra... :)))
Beszélgettünk erről a klubról, de nem baj, ha ide is felkerült, hogy tudjon róla mindenki. Egész jó képet csináltál abban a környezetben! Nekem inkább csak dokumentumfotók készültek, bár az izomlázam is eléggé emlékeztet a túrára.
Örülök, hogy sokaknak tetszik a beszélgetés ötlete , akkor
szombaton este 7-kor a Toscanában (Miskolc, Csabai kapu 26.) találkozó!!!
Ha jól látom akkor eddigi jelentkezők EOStiti, okiro, fotoblog, Oregcsako, és én.
Most veszem észre, hogy erre a fotoklubra nem válaszoltam. Nem tudom, mennyit beszéltél a túrán Lacival, ő az őshonos klubtag. Minden második hétfőn van(a legközelebbi jövő héten), 17-19 között a Molnár Béla művházban. Arra jó, hogy ez egy stabil pont, ahol kéthetente össze lehet futni a hasonló emberekkel. Próbálunk előadásokat is szervezni, Dombóvárit is ezért akartuk elcsábítani egy beszélgetésre.