Már tajtékzik szegény. Valójában inkább ő lehet a náci - talán épp magából indul ki, saját lelkét vetíti ki másokra. Valami pszihomókus biztos meg tudná ezt pontosan magyarázni, én ehhez nem értek. Szegény, sajnálom.
Most hallottam: a magyar rendőrség, mely hivatása magaslatán áll, követi - ez napjainkban amúgy is trendi - a német mintát, s a sziget házi gazembereit és vendégeit megfosztja majd a bakancsától.
Ugyan mostanság divat a kommunistákkal példálózni, ha az ellentétes nézeten lévők bebörtönzéséről van szó, de ezt ugye jóval előttük is csinálták sokan.
Egy pillanatig hagyjuk az egyébként itt nem mellőzhető, okszerű minősítéseket, s vessünk egy pillantást azokra a "kultúrbanditákra" és produkcióikra, akik műsort adnak az összegyűlt hivatásos nyi... népnevelőknek és szerencsétlen, normális közösséget nem találó vagy olyanba beilleszkedni képtelen, félrevezett, erkölcseitől megfosztott, elhülyített fiataloknak: szörnyű, kiszes eredetű polbeatből és nyálas nemzeti rockból összezagyvált, minden eredetiséget nélkülöző, ráadásul kereszténykedő szenteskedéssel leöntött "zene", és kirívóan bárgyú (a többi jogos minősítést hagyjuk), giccsesen búvalbaszott szövegek: nesze neked, ez nevel nemzeti öntudatra!
És ehhez ezek a pimaszok közpénzt követelnek.
(Egyéni szoc. probléma: nem értem, a sok szörnyű banda között mi a túrót keres régóta! - a Kormorán? Ki érti ezt a borzasztó eltévelyedést?)
Látod oktondi - ezt kellene felfognod. Trade mark. Ja, és übereli a jelképes törvényt. Mondtam már: gondolkozz. Legalább próbáld meg - mielőtt kiröhögteted magad.
Semmi gond (bár időnként nem ártana, ha demokraták meg akarnák kergetni őket; a rendőröknek persze meg kellene védeniük a társaságot:-); legfeljebb elvehetnék a bakancsaikat, mint a "társhonlap" egyik beszámolója szerint a német rendőrök tették a magyar meg a többi nácival...), legfeljebb az, hogy olyanok, mint a néhai Rajkin emlegette nyúl, amely el-szem--te-le-ne--dett...
Fognak maguknak valakit a "közrádióból", aki elbrekegi, akarom mondani, elvaúzza, hogy a banda rendezvénye közpénzből érdemelne támogatást.