<HisztisTeve(PMS?)> Ez lenne a "Harry Potter körbe udvarlása"? Nyilván kezdek öregedni, de szerintem legalább a címben a magyar helyesírást kellene alkalmazni: körebudvarlása, sőt, akár magyaros címet is adhatunk neki, pl: "HP udvarlói", vagy "HP kérői" </>
Megj: Egészen mostanáig sötétzöld alapon fekete betűkkel olvastam a "Battle of Wills"-t a OWL-on, és most, az utolsó fejezetnél értesítenek, hogy a ffneten is ott van, normális színekkel... nahát...
off: Mér'? Kedvenc viccem szerint, amikor a ravaszdi kikéri magának, hogy a medve mindig levöröskézi, a válasz: "még mindig jobb, mintha lerókáználak.."
Szerintetek, ha pillanatnyi elmezavaromban dirib-darabokra töröm a monitort, arra mentség lehet-e az, hogy épp most olvastam tizedszer egy ff-ben, hogy a szerző az egyik karaktert per vöröske emlegeti? Vajon élőbeszédben is használja ezt a szót, vagy csak az olvasóit akarja bőszíteni?
Aki akar egy jót nevetni (vagy huszat), az olvassa el ezt a kis (angol) történetet.
Bár Snarry, de nagyon nem az a lényeg.
Egy félreértés miatt Perselus kiteszi Harry szűrét, aki Ron és Hermione lakásában húzza meg magát. Csámpással kell osztoznia a kanapén, de reggelre kiderül, hogy Csámpásnak kneazle-náthája van. Sajnos ragályos, és Harryből bizonytalan időre macska lesz...
Enni-inni közben kifejezetten ellenjavallt, és nyilvános helyen olvasás esetén készülj fel, hogy furán fognak rád nézni.
én mostanában nem olvasok túl sokat. csak néhány ffic van amit viszont rendszeresen elolvasok, ahogy megjön a folytatás. azokra viszont mindig sikerül időt szakítanom
Tudom, de annyi olvasnivaló van, még ezen kívül is, hogy ihaj. A nap meg csak 24 órás, az is bruttósítva. Nettó, marad x, ebből szabadidő x a mínusz tartományban, olvasásra felhasznált szabadidő, meg a bányászbrekusz hátsója alatt. :) Maximálisan átérzem Hermione helyzetét, sőt csodálkozom, hogy a könyvtár felfalása mellett, még barátkozni is maradt ideje. ;)
Újra beleolvastam abba a részbe, ahol Dd arról értekezik, mennyire szerette is ő HP-t... Harry helyében valószínűleg azt mondtam volna erre, hogy "I'd prefer it if you were a straigth man"... Akarom mondani, az rendben van, hogy bűntudata van, amiért mindent megtett, hogy boldogtalanná tegye az életemet, de most még ráadásul azt akarja, hogy én vigasztaljam – ez már egy kicsit meredek...
:) Nem, inkább azt, hogy az eredeti magyar alkotások közül, amik felkeltették az érdeklődését, azokat már mind olvasta, vagy legalábbis a folytatásukra vár.