Nekem az a meglátásom, hogy olyan a játéka mint aki teljes önbizalomhiányban szenved és nem mer lőni. Én ezt látom a legnagyobb problémának vele kapcsolatban.
nem azok a nagy hibák amikor kimarad egy ziccer ráadásul ilyen fiatal játékos hagyja ki, hanem a sajnálkozás miatt nem védekezés, meg hogy passzívnál meg se próbálunk kapura lőni vagy kidobni a francba,hogy ne tudjon indulni az ellenfél
Az ész megáll... Nagyon sajnálom, erőn felül teljesítettünk egész meccsen, nem lehet haragudni senkire. Chema jó edző, a végén hibázó Lékai és Imre is jól játszottak alapvetően. Sajnos balkezes lövőnk (Ilics, Ancsin) gyakorlatilag nincs, sok mindent elmond, ha a tornán eddig Bodó a legjobb lövőjátékosunk.
Nagyon kár, de játékosállományban az utolsó előtti hely a realitás, minden ennél több már bravúr.
Ilics? végigalibizi támadásban a mérkőzést, aztán a végén meg ahelyett hogy védekezne a fejét fogja arcát takarva, az embere meg ziccert lő, no comment
A Pepével kapcsolatos hozzászólással nem értek egyet.Neki a versenyeztetésével volt a gond,túl sokáig maradt itt.1-2 év és kellő önbizalommal felvértezve,simán lehet belőle egy Claar szintű klasszis!
Palasicsban lehet potenciàl,de én nem tudom megítélni,h őszinte legyek. Egy biztos,annyit,mint Biosca,Jensen màr most tud.
Érdekes lesz a kapus kérdés 26tól,Nielsen,Rodri duót adnám,az kb Wolff/Vargas erősségű páros lenne,màrha Nielsen jönne/ Rodri maradna…Palasicsot csak valamelyikük helyett tudnám elképzelni: Nielsen/Pala duó sem lenne rossz,de harmadik számúnak semmi értelme visszahozni.
22 évesen igazolt a GOG-ból a Silkeborgba. 23 évesen VB ezüstérmes, 24 évesen Európabajnok, 25 évesen VB All-star és a sor folytatódik...
Egyébként Palasics igen bíztatónak tűnik Ő és Fazekas szerintem már idén is megállná a helyét nálunk és ne feledkezzünk meg Nagy Beniről, illetve Lukács Pepe-ről sem.
Palasics szép dolgokat produkál, az alkata és a mozgása engem Landinra emlékeztet, nem lennék meglepve, ha ő lenne a példaképe. Vajon Landin hol tartott 22 évesen?
Nem bizony… Felső polc és mellé mögé kiforratlan tehetsév,ha lehet akkor magyar de ne mindenáron. Jelenleg sajnos a két felső polcos (Remili,Ludo) megtartása is necces,de bízzunk abban,h a klub múltja,jelene,jövője továbbra is jelentős vonzerővel bír.
Nézem ezt a Dánia-Egyiptom meccset és hát minden él nélkül mondom, hogy még jó, hogy ez a Pytlick-Arnoldsen-Gidsel belső sor nem 1 klubcsapatban játszik.
Az egyiptomi se rossz El-Deraaval és Yahiával, de más kávéháznak tűnik a dán.