Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
a pikkelysömörben szenvedő betegek fórumában van egy illető, aki állítólag már többször ki lett tiltva, de mindig visszatér.
amellett,hogy nem beteg, csak állítólag "gyógyít", sokszor sikerül egy kis fajgyűlöletet, antiszemitizmust belekavarni a hozzászólásaiba, amit nyilván nem csak fajmagyarok olvasnak, de mindegy is, mert semmi köze sem a betegséghez, sem a fórumhoz, hogy ki milyen.. kérem tegyenek valamit
Az illeto meg mindig nem vette eszre magat, szandekosan provokal, kerlek, tavolitsatok el legalabb az uj topikbol. Semmi erdemlegeset nem ir, a celja kizarolag a trollkodas.
auchan fórumban egyre több az olyan bejegyzés amiben beazonosíthatóan teljes névvel hivatkoznak emberekre és azokat sértegetik vagy legalábbis negatív színben tüntetik fel. A megnevezett emberek vállalati vezetők, de semmiképpen sem közszereplők, hogy ezt el kelljen viselniük.
Lehetséges lenne-e futni egy kört és legalább azokat a bejegyzéseket törölni, melyekben jól beazonosítható fizikai személyekre hivatkoznak?
A Lyme Fórumban van egy Little Fake nevezetű emberke, aki sérti a betegek jogait, össze vissza ír minden nemlétező hülyeséget, Destruktiv módon szól hozzá az emberekhez ami nagyon bántó egyesek számára. VÁLASZOL olyan kérdésekre amik nincsenek hozzá intézve, meggyaláz másokat és más emberek neveivel dobálózik hol ott erre nincs joga szerintem. Megkérem önöket , hogy tiltsák ki a fórumból ,mert egy év alatt tönkre tett egy jól működő fórumot, segíteni akarás nincs benne, csak a betegek félre vezetése .
Pár hete, már talán pár hónapja is megvan, elég sok összetűzésünk volt a Reflux, mi az? topicban egy-két nickkel. A béke érdekében átengedtük a topicot és nyitottunk egy másikat. Természetesen átjárunk a régibe is, hogy ha valaki orvosi tanácsot szeretne, akkor ne egy Coelho idézetet kapjon. Amikor valamelyikünk megjelenik abban a topicban, olyan durva kiosztást kapunk, amilyet nem hiszem, hogy szó nélkül kéne hagynunk. Engem már egy ideje békén hagynak, de az azért mégiscsak nonszensz, hogy Gombócot nemcsak hogy ügynökösködéssel vádolják EGYETLEN privát megkeresés miatt, de még rá is trompfolnak "YOU ARE A BAD MAN, I HATE YOU" szöveggel.
Szeretném, ha nem izomból törölnétek, hanem rászánnátok egy húsz percet és visszaolvasnátok az elmúlt hetek termését, mert szerintem tanulságos. A "testvértopicban" is voltak kisebb surlódások, átüvöltözések, szeretném, ha egy kompetens ember mondaná meg kategorikusan, hogy szabad-e egy előző topicba írni annak, aki nyitott egy újat, szabad-e a másikat nyíltan sértegetni, vádolni, illik-e pszichotikus állapotban fórumozni.
Most majd megint én leszek a besúgó, de valahogy majdcsak feldolgozom.
Kedves Moderátor, nem értem miért törölték minden hozzászólásomat a cukorbetegség fórumban. Miközben én igyekeztem normálisan és emberi módon válaszolni. Korábban tényleg csak ezért regisztráltam, hogy véleményt kérjek egy dologról, amit a szüleimnek kínáltak. Később kipróbálva, valóban jó dolgok történtek, gondoltam ezt megosztom. Úgy látszik kár volt.... :( Ennek ellenére egy olyan embernek a hozzászólásai maradtak, akinek stílusa nem hiszem hogy méltó az index-hez, de egyik fórumhoz sem. Az ilyet hívják trolloknak talán. Arc nélküli írogató. Én akár személyesen, arccal is válaltam volna a véleményem. Ő? Nem vagyok gyakorlott forumozó nem tudtam, hogy ilyen problémákat okoz néhány post... Köszönöm, hogy törölték a postokat, éppen elkezdtem írni a levelet, hogy ezt kérjem! Maradok tisztelettel: Kiss Klári (azt hiszem rövid fórumozási történetem itt véget is ér...)
Figyelem! A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy itt az SOS fórumcsoport ügyeivel foglalkoznak. Mással nem.
Arra szeretném önöket kérni, hogy tiltsák ki little fake nicknevű olvtársat a lyme-kór című topicból. Folyamatosan topicromboló, felrevezető, megtévesztő tevékenységet folytat, jelenléte óta folyamatosak a konfliktusok.