Van egy 2006-os 1.2-es Kalosom. Nemrég rozsdás hab kezdett kibugyogni a tágulási tartályból. Olajbeöntő sapkát levettem nincs habos trutyi, olajszint megfelelő az olajcsere óta (1 hónapja), fűtés okés! 2 éve cseréltem hűtőt, 1 éve volt vezérléscsere vízpumpával! Ha valakinek van ötlete mi lehet a baj, köszönettel veszem a segítséget!
Nem tudok megoldást, nekem csak 5. éve van meg a Kalos, van benne 126 ezer km de még sosem láttam hibakódot benne. Check lámpa is csak a gyújtáskor gyulladt ki eddig.
Gondolom a kérdéses elemek cseréje valamit javíthat az állapoton.
Nem rég vettünk egy 1,2 es Kalost. Felújított motor van benne. (4000 km)
A kérdésem az lenne, hogy van 4 hibakód az autóban tudnátok mondani rá valamit?
P0131
P0327
P0335
P1403
Valamint ha fullon kimerült az akkuja (2,2 volt volt benne), és cseréltem, kell alapjáratot tanítani?
Néha furcsákat csinál az alapjárat.
Fűtésnek milyennek kell lennie? Trisóztam, eceteztem , már nem volt buborékolás. Mosásnál fullon jött a víz. De nekem egy kicsit kevésnek tűnik a fűtés. Valahogy belehet férkőzni a radiátorhoz ellenőrizni, hogy mindenhol egyformán meleg -e? Termosztát jó 90 fok tájékán nyit.
Nekem legutóbbi valami 6,7 volt, de java része pálya. Ettől függetlenül, mióta a kedvenc Agip kutam MOL-á alakult, feljebb ment a fogyim vagy 2-3 decit...
Így van, sárvédőt akartam írni. Azért reménykedem, hogy nem nagy dolog lehet, mert az autó pöccre indult, rándulás nélkül átállt gázra. A gyerekek iskolaigazgatójának a férje árulja, nem tudnak lelépni sem, ha valami nagyobb gond lenne.
Tegnap este megnéztem az autót, meg is egyeztünk a tulajjal. Bal első lökhárító cserére szorul, majd nézek egyet bontóban. 1.2-es gyárilag gázos.
Egy gond azért van vele, amikor gázzal megy az engin check lámpa villog. Ezt majd meg kell nézetnem, de más tennivaló hirtelen nincs vele. Holnap megyek is érte.