Én is letöltöttem már... No, és igen, abszolút megértem a "szerelembe esést" a Friday night in London, What does it do to your heart számokkal... :)))) De nekem nagyon nagy kedvenc az I love you too much, meg a No one is. Nem is értem, h ezek miért nem jelentek meg eddig... Ha már ritkaságoknál tartunk, nagyon-nagyon-nagyon odavagyok az I'm not the man you think I am-ért!!!! Egyszerűen tökéletes dal!!!!! Gyorsan meg is hallgatom. :))) A Kubrick menetben volt, a film végén figyeltem is nagyon, de a többi Bryan szám címét nem sikerült megjegyeznem... azóta is vadászok, h rábukkanjak a film sountrackjére...
"I'm not the man you think I am, but I'm the man for you... " *sóhaj* :))))
Music video by Shania Twain performing From This Moment On with Robert John "Mutt" Lange, Shania Twain, R.J. Lange (C) 1998 Mercury Records, a Division of UMG Recordings, Inc
Robert John "Mutt" Lange - Bryan-nel együtt írnak...
A From This Moment-et meghallgattam párszor tegnap este, és a nyakamat merem rá tenni, hogy nem Bryan énekel... Google vmi Bryan White-ot emleget... Ezért vagyok megzavarodva, mert végigböngésztem mindent, és nem találok kapcsolatot a mi Bryan-ünkkel... Najó, a'szem megkérdem a boardon, hátha mondanak vmi okosat... :)
Ja és a You walked in-t kihagytam!! :) :) Akkora szövege van!! :) Mondjuk ezt már kezdem megszokni. x) :) :)
You walked in
Everybody's talkin' 'bout the supermodel world Cindy, Naomi and that whole bunch of girls Redheads, brunettes and blondes with blue eyes They come in every shape yea they come in every size You know I love everything they do I check 'em out on every Pay-Per-View Oh, but honey that was way before I met you And then
(Chorus) You walked in with legs up to your neck You walked in I'm a physical wreck You walked in I've lost my cool babe But what'd you expect When you walk in baby love begins When you walk by baby ooh my my When you come around, my jaw hits the ground When you shake your thing I jump outta my skin When you cross the floor I scream "more baby more" When you flash your smile you drive me wild Yea, yea, yea, yea, yea
Everybody's checkin' out the glossy magazines Madonna, Diana, you know the whole scene The covergirls, the centerfolds and every movie star And all those pretty ladies down there at the local bar I couldn't think of nothin' better to do Than checkin' out a little wiggle or two Oh, but honey that was way before I met you And then
(Repeat chorus)
I couldn't think of nothin' better to do Than checkin' out a little wiggle or two Oh but honey that was way before I met you
When you walk in baby love begins When you walk by baby ooh my my When you come around, my jaw hits the ground When you shake your thing I jump outta my skin When you cross the floor I scream "more baby more" When you flash your smile you drive me wild Yeah, yeah you drive me wild
When you walk in baby love begins When you walk by baby ooh my my When you come around, my jaw hits the ground When you shake your thing I jump outta my skin When you cross the floor I scream "more baby more".
Sziasztok! Robin köszi a chetet!! :) Szerintem jó kedvében volt,mondjuk Bryan általában vidám. :) Nekem a legjobban a Friday night in London city, a No one és az It ain't over yet tetszik. Utóbbi most nagyon. :) :) Sajnos ma elutazom és csak csütörtökön jövök haza, addig mindenkinek kellemes hetet és jó beszélgetést!! Majd jövök és jól elolvasom, hogy mi mindent tudtatok meg. :) Üdv. mindenkinek Spirit :)
Az én gyűjteményemben is úgy van meg a "From this moment on".., hogy duett Shania Twain-nel. Jó volna megkérdezni őt magát, mármint Bryant, hogy ő énekel-e. Nekem is van egy problémám egy számmal, mégpedig az "I will be right here waiting for you... A refrénje: wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you, whatever it takes and how my heart brakes I will be right here waiting for you... Hát nem gyönyörű? :-) Ez egyesek szerint Richard Marx, de a youtube-on van Bryan változat is, de a z állítólag kitűnő hallásom ellenére sem tudom eldönteni, melyiken ki énekel. Nekem itt úgy tűnik az énekes hangja, mint a duettben Shania Twain partnere. tehát lehet Bryannek egy korai hangja? Most lehet, hogy hülyeségnek hangzik amit itt leírtam, de izgat a kérdés. Mindenesetre a hivatalos bryanadams.com-on nincs a dalszöveg címek között, de a jó Isten tudja csak megmondani, hány vele kapcsolatos weboldalon járkáltam és ott ez Bryan szerzeményének volt feltüntetve.
úgy tudom... a "Live, Rare & Unplugged 2007" c. albumot az USAban adták ki, Európában nem... Ismétlem "úgy tudom", vagyis egyáltalán nem vagyok biztos benne. Mindenesetre, én vmikor az év elején hallottam róla, és azonnal rákerestem. Le is töltöttem, 2 CD összesen. A "Friday Night In London" és "What Does It To Your Heart" c. számokkal azonnal szerelembe estem... ;)
Megkaptam, és nagyon tetszik!!!!! Írtam is köszönő ímélt, de most nézem, h vmiért visszadobta a rendszer... :(((( Pedig nagyon szép kis köszönő levélke volt...