Keresés

Részletes keresés

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2023
Szmonique!

Ne vedd tolakodásnak (egy 18 évestől meg pláne ne), de majd egyszer én is kimennék veletek egy MF koncertre Párizsba... ;-)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2022
Hú :-)
Wow :-))
Nem jutok szóhoz, úgy tűnik ebben a topikban csupa-csupa jó arc van :-)
Mint már írtam, nekem az első szám a "Fuck the All" volt, a többi jött magától...
Érdekelnek a videói is , kedvencem a L'Instant X (nagyon ijesztő, ahogy mindent belep a hab)
Külföldi útjaimról csak annyit, h 3 napig voltam Canterbury-ben... (csak a 3 legjobb angolos mehetett a sulimból...) Nagyon jó volt:-)

Előzmény: szmonique (2021)
szmonique Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2021
Hát, én gödöllői vagyok, itt élek pont 3 éve a családommal. Budapesti voltam eredetileg. :) 23 éves vagyok, jól beszélek szerencsére franciául, bár mindig van mit fejleszteni. :) Van 3 öcsém, meg két macskánk, kertes házban lakunk.
Eredetileg idegenforgalmi sulit végeztem a gimi után, de ugy nem tudtam elhelyezkedni, ezért most valutapénztáros lettem, ez a másik szakmám. A gödöllői Tescoban dolgozom 1 éve, mielőtt idejöttem pedig Pesten meloztam egy másik pénzváltó cégnél.
Szeretem is meg nem is a vidéket, mert nyugalom van viszont sokkal kevesebb minden található meg nálunk, mint Budapesten...
Mylene-től az első szám, amit ismertem az Innamoramento volt, az vált ezért a kedvencemmé. Nagyon tetszik és a dallama is. Olvastam egy elemzést (persze franciául!) a számról mert a franciák se értik igazán annyira elvont dalokat énekel. De hogy ezt az analízist átnéztem, nagyjából tudom mit akar kifejezni a számaival.
Párizs a kedvenc városom, nagyon szeretem, eddig háromszor volt szerencsém hozzá: először anyukámmal voltam még régen városnézéskétn, aztán meg szereztem egy francia barátnőt a neten és nála töltöttem kinnt egy hetet. Legutóbb pedig idén januárban voltam ott, a Mylene-koncerten ugyebár. :) Ki hitte volna! :) Ja és augusztus végén szerintem megint megyek, mert elkisérem a barátnőmet Madonna koncertre, ehhez hozzá tartozik hogy én nem megyek vele,csak Párizsba. Én nem szeretem Madonnát. :) Párizst annál inkább! :)
Előzmény: sz_re_hard (2020)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2020
Szia, Szmonique! Sajnos, én nem beszélek franciául, de majd egyszer szeretnék megtanulni. Az egy dolog, hogy ismerek egy rakatra való francia énekesnőt, de nem igen tudok. Giorgio tényleg egy nagy FAN DE MYLÉNE FARMER :-) Mondhatnál vmit magadról Te is, én is kíváncsi vagyok rád ;-) Amúgy meg a francia énekesnők topikon is fenn vagyok... De itt jobb, mert CSAK MYLÉNE :-))) Hát ennyi egyelőre, délután még elkaphatsz ! :-p See Ya!
Előzmény: szmonique (2019)
szmonique Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2019
Szia.
Egyrészt Giorgo-nak megvan az összes albuma mellett még egy csomó dedikált cucca is, és ő régebb óta ismeri, kb 10 éve nagy rajongó. Ezen kívül meg nekem nem FRanciaországból vannak ezek, mint neki. És az én cd-im nem is eredetiek, csak netről lettek letöltve.:)
Amúgy te beszélsz franciául? Én szerencsére elég jól. :) Nem lennék egyáltalán elveszett kinnt. :)
Nagy mákom volt tényleg a koncerttel, egyedül innen a fórumból azt hiszem kettőnknek sikerült, Giorgo-nak és nekem, csak neki másik napra sikerült jegyet szereznie, ugyanis 13 koncertet adott.
Előzmény: sz_re_hard (2018)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2018
Szia, szmonique!

Nos, hogy hogy szerettem meg? Amikor legelőször megláttam Myléne-t, még nem igazán tanúsítottam olyan nagy rajongást iránta (még nagyon azt sem tudtam, hogy a "Libertine" és a "Désenchantée" az ő műve), aztán tavaly májusban voltam fent Pesten, és az egyik kis zeneboltban megláttam a mostani albumát! Elhatároztam, hogy megveszem! (Pedig ilyet nem szoktam csinálni, h egy szám után már az egész album kell...), na és innentől már a "Les Mots" is kellett...meg is kaptam áprilisban (onnan meg semmi számot nem ismertem) ...de nem csalódtam! Szuper énekesnő!

Nagyon-nagyon szerencsés vagy, hogy kijuthattál! Talán még én is kimehettem volna, de még nem volt akkoriban net-em :-(

...Összes album? Wow! Nekem csak az "Avant Que L'ombre..." és a "Les Mots" van meg.
Egy buta kérdés: ha megvan neked minden albuma, miért nem te vezetsz, és miért Giorgio Volli :-)

Au Revoir, szmonique !
Előzmény: szmonique (2017)
szmonique Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2017
Szia.
Néha elkirándulunk Párkányba, felétek. :) Tetszik a hely.
Hogy szeretted meg Mylene-t? Nekem megvan az összes albuma cd-n, a csapból is ő folyik. :) Amúgy, ebben Giorgo Volli vezet. :)
Én voltam a koncerten és nekem nagyon tetszett. :) Szupi volt, igaz alig sikerült jegyet kapnom, mert az utolsó pillanatban eszméltem...végül neten egy hirdetés útján szereztem meg. :)
Előzmény: sz_re_hard (2010)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2016
A "les mots"-ot ÍGY, DVD-vel és 3 CD-vel nem lehet kapni Magyarországon?

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2015
Imádott dívánk :-)

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2014
Előfordulhat, elnézést :-) De nekem egyből a legrosszabb jutott az eszembe :-(
Előzmény: TTibike (2013)
TTibike Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2013
A dolog inkább arról szólt hogy nevezett szám klipjét forgatták pesten.
Előzmény: sz_re_hard (2011)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2012
itt a linkje is...

http://www.mylene-01.com/mylene-farmer/graphies/clipographie.html

NEM HISZEM EL! Nyáron 3-szor voltam fent Pesten!!!!!!!!!!! És semmi infót nem láttam róla! Nagyom irigylem azokat, akik eljutottak a januári koncertre...
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2011
Hello minden MF rajongónak!
Tegnap találtam valami sokkolót a neten!!!! (DE LEHET, H CSAK NEKEM AZ!)
A most következő képecske alapján elképzelhető, h Myléne 2005 nyarán BUDAPESTEN koncertezett volna??? Amennyiben e tény számotokra ismert, és csak nekem "Új", akkor elnézésetek kérem...
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2010
Amúgy meg, bocs, hogy nem írtam előbb (csak hát ugye a suli :-( )
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2009
Richárd /1988 01 12/
Esztergom-Kertváros
Myléne zenéjét illetően pedig a néhol sötét, depresszív, életúntságot árasztó hangulatú számai, és a boldogságos, "szimfonikus" számai tesznek rám nagy benyomást :-).
(Ennek a topiknak meg külön örülök, mivel azt hittem, a zenéjét csak én ismerem :-)
Előzmény: szmonique (2008)
szmonique Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2008
Örülök, hogy rajongó lettél. :)
Mesélj kicsit magadról, miért tetszik a zenéje, stb.
Amúgy hogy is hívnak? :)
Előzmény: sz_re_hard (2007)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2007
Ahogyan Myléne is énekli: "C'est Une Belle Journée" (Ez Egy Szép Nap)
Remélem, mindenkinek az lesz!

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2006
Szia, neked is :-)
Sajnos én nem voltam, pedig lehet, hogy életem legnagyobb hagytam vele ki :-(. Myléne zenei "munkásságát" csak 2005-től ismerem. Ekkor láttam meg a "Fuck Them All" c. számát...LENYŰGÖZÖTT. Augusztusában már az "Avant Que L'ombre..."-t foghattam a kezemben, nemrég meg a "Les Mots"-ot. A kedvenc számaim tőle a "L'Instant X" , "C'est Une Belle Journée", és a "Fuck Them All"...Huhh! 18 évesen ez már nem kis teljesítmény :-D

5:46-kor írom ezt, a suli után (délután) leszek csak fenn... még látjuk egymást, az biztos :-)
Előzmény: szmonique (2005)
szmonique Creative Commons License 2006.05.01 0 0 2005
Szia.
Te is szereted Mylene Farmert? Egy új tag, tök jó. Legalábbis még nem láttalak. TE voltál a januári koncerten?
Előzmény: sz_re_hard (2004)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.01 0 0 2004
Íme, egy szép kép Myléne-ről...itt még a haja is jó :-)

Myléne
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.01 0 0 2003
Miért nem látom én a klippjeit a magyar viván??? olyan marha későn adják?
Előzmény: yellow357 (2002)
yellow357 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 2002
azta. tegnap viván ment a klipje. öccsém
sz_re_hard Creative Commons License 2006.04.30 0 0 2001
Hé, emberek! Miért nincs itt mozgás???
sz_re_hard Creative Commons License 2006.04.29 0 0 2000
Hi,
sztem az új klip marha jó, bár tényleg eléggé furán áll neki a rövid haj...bár ki nézi a haját, ha vetkőzik? :-)
trieb Creative Commons License 2006.04.12 0 0 1999
Esetleg tudna valaki dalszöveg fordításokat feltenni ide az új albumról? Előre is kösz!
trieb Creative Commons License 2006.04.12 0 0 1998
trieb Creative Commons License 2006.04.12 0 0 1997
Szerintem a levetköztetés már régen megvolt, ahogy a képeket elnézem! Deshabillez-moi :-)
Előzmény: MetaZoid (1996)
MetaZoid Creative Commons License 2006.04.11 0 0 1996
Azon kívül, hogy talált egy jó okot, hogyan vetköztesse le Mylene-t, nekem semmit.:P
Előzmény: Giorgio Volli (1994)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.04.09 0 0 1995
A * a lentebbi képre vonatkozik...
Előzmény: Giorgio Volli (1994)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.04.09 0 0 1994

A klipet Benoît Di Sabatino készítette. Gondolom, ez megmagyaráz mindent. ;-)

Aki pedig, kicsit igényesebb képi világra vágyik, annak nincs más dolga, minthogy fohászkodjon a Mindenhatóhoz, hogy a hazai mozikba is eljusson Laurent Boutonnat új filmje, a Jacquou le Croquant*.

*:

Előzmény: judelaw (1991)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!