Hú :-) Wow :-)) Nem jutok szóhoz, úgy tűnik ebben a topikban csupa-csupa jó arc van :-) Mint már írtam, nekem az első szám a "Fuck the All" volt, a többi jött magától... Érdekelnek a videói is , kedvencem a L'Instant X (nagyon ijesztő, ahogy mindent belep a hab) Külföldi útjaimról csak annyit, h 3 napig voltam Canterbury-ben... (csak a 3 legjobb angolos mehetett a sulimból...) Nagyon jó volt:-)
Hát, én gödöllői vagyok, itt élek pont 3 éve a családommal. Budapesti voltam eredetileg. :) 23 éves vagyok, jól beszélek szerencsére franciául, bár mindig van mit fejleszteni. :) Van 3 öcsém, meg két macskánk, kertes házban lakunk. Eredetileg idegenforgalmi sulit végeztem a gimi után, de ugy nem tudtam elhelyezkedni, ezért most valutapénztáros lettem, ez a másik szakmám. A gödöllői Tescoban dolgozom 1 éve, mielőtt idejöttem pedig Pesten meloztam egy másik pénzváltó cégnél. Szeretem is meg nem is a vidéket, mert nyugalom van viszont sokkal kevesebb minden található meg nálunk, mint Budapesten... Mylene-től az első szám, amit ismertem az Innamoramento volt, az vált ezért a kedvencemmé. Nagyon tetszik és a dallama is. Olvastam egy elemzést (persze franciául!) a számról mert a franciák se értik igazán annyira elvont dalokat énekel. De hogy ezt az analízist átnéztem, nagyjából tudom mit akar kifejezni a számaival. Párizs a kedvenc városom, nagyon szeretem, eddig háromszor volt szerencsém hozzá: először anyukámmal voltam még régen városnézéskétn, aztán meg szereztem egy francia barátnőt a neten és nála töltöttem kinnt egy hetet. Legutóbb pedig idén januárban voltam ott, a Mylene-koncerten ugyebár. :) Ki hitte volna! :) Ja és augusztus végén szerintem megint megyek, mert elkisérem a barátnőmet Madonna koncertre, ehhez hozzá tartozik hogy én nem megyek vele,csak Párizsba. Én nem szeretem Madonnát. :) Párizst annál inkább! :)
Szia, Szmonique!
Sajnos, én nem beszélek franciául, de majd egyszer szeretnék megtanulni. Az egy dolog, hogy ismerek egy rakatra való francia énekesnőt, de nem igen tudok.
Giorgio tényleg egy nagy FAN DE MYLÉNE FARMER :-)
Mondhatnál vmit magadról Te is, én is kíváncsi vagyok rád ;-)
Amúgy meg a francia énekesnők topikon is fenn vagyok... De itt jobb, mert CSAK MYLÉNE :-)))
Hát ennyi egyelőre, délután még elkaphatsz ! :-p
See Ya!
Szia. Egyrészt Giorgo-nak megvan az összes albuma mellett még egy csomó dedikált cucca is, és ő régebb óta ismeri, kb 10 éve nagy rajongó. Ezen kívül meg nekem nem FRanciaországból vannak ezek, mint neki. És az én cd-im nem is eredetiek, csak netről lettek letöltve.:) Amúgy te beszélsz franciául? Én szerencsére elég jól. :) Nem lennék egyáltalán elveszett kinnt. :) Nagy mákom volt tényleg a koncerttel, egyedül innen a fórumból azt hiszem kettőnknek sikerült, Giorgo-nak és nekem, csak neki másik napra sikerült jegyet szereznie, ugyanis 13 koncertet adott.
Nos, hogy hogy szerettem meg? Amikor legelőször megláttam Myléne-t, még nem igazán tanúsítottam olyan nagy rajongást iránta (még nagyon azt sem tudtam, hogy a "Libertine" és a "Désenchantée" az ő műve), aztán tavaly májusban voltam fent Pesten, és az egyik kis zeneboltban megláttam a mostani albumát! Elhatároztam, hogy megveszem! (Pedig ilyet nem szoktam csinálni, h egy szám után már az egész album kell...), na és innentől már a "Les Mots" is kellett...meg is kaptam áprilisban (onnan meg semmi számot nem ismertem) ...de nem csalódtam! Szuper énekesnő!
Nagyon-nagyon szerencsés vagy, hogy kijuthattál! Talán még én is kimehettem volna, de még nem volt akkoriban net-em :-(
...Összes album? Wow! Nekem csak az "Avant Que L'ombre..." és a "Les Mots" van meg. Egy buta kérdés: ha megvan neked minden albuma, miért nem te vezetsz, és miért Giorgio Volli :-)
Szia. Néha elkirándulunk Párkányba, felétek. :) Tetszik a hely. Hogy szeretted meg Mylene-t? Nekem megvan az összes albuma cd-n, a csapból is ő folyik. :) Amúgy, ebben Giorgo Volli vezet. :) Én voltam a koncerten és nekem nagyon tetszett. :) Szupi volt, igaz alig sikerült jegyet kapnom, mert az utolsó pillanatban eszméltem...végül neten egy hirdetés útján szereztem meg. :)
NEM HISZEM EL! Nyáron 3-szor voltam fent Pesten!!!!!!!!!!! És semmi infót nem láttam róla! Nagyom irigylem azokat, akik eljutottak a januári koncertre...
Hello minden MF rajongónak! Tegnap találtam valami sokkolót a neten!!!! (DE LEHET, H CSAK NEKEM AZ!) A most következő képecske alapján elképzelhető, h Myléne 2005 nyarán BUDAPESTEN koncertezett volna??? Amennyiben e tény számotokra ismert, és csak nekem "Új", akkor elnézésetek kérem...
Richárd /1988 01 12/ Esztergom-Kertváros Myléne zenéjét illetően pedig a néhol sötét, depresszív, életúntságot árasztó hangulatú számai, és a boldogságos, "szimfonikus" számai tesznek rám nagy benyomást :-). (Ennek a topiknak meg külön örülök, mivel azt hittem, a zenéjét csak én ismerem :-)
Szia, neked is :-) Sajnos én nem voltam, pedig lehet, hogy életem legnagyobb hagytam vele ki :-(. Myléne zenei "munkásságát" csak 2005-től ismerem. Ekkor láttam meg a "Fuck Them All" c. számát...LENYŰGÖZÖTT. Augusztusában már az "Avant Que L'ombre..."-t foghattam a kezemben, nemrég meg a "Les Mots"-ot. A kedvenc számaim tőle a "L'Instant X" , "C'est Une Belle Journée", és a "Fuck Them All"...Huhh! 18 évesen ez már nem kis teljesítmény :-D
5:46-kor írom ezt, a suli után (délután) leszek csak fenn... még látjuk egymást, az biztos :-)
A klipet Benoît Di Sabatino készítette. Gondolom, ez megmagyaráz mindent. ;-)
Aki pedig, kicsit igényesebb képi világra vágyik, annak nincs más dolga, minthogy fohászkodjon a Mindenhatóhoz, hogy a hazai mozikba is eljusson Laurent Boutonnat új filmje, a Jacquou le Croquant*.