Most éjjel fél egy felé jár az idő 18-ra hajnalhasadván.
Egy nick és egy Fórum.
Micsoda kihívás! Még ha nem is élsz a lehetőséggel (nyitsz hirtelen felindulásból 27 topicot, főleg állatosat), akkor is érzed: elvágyódásod tárgya ez a lakatlan sziget.
Mélyek az érzelmi kötődéseim, hö.
Ps.: Megírná nekem, hogyan kell egy szót itten áthúzni?
Francokat struccmódszer, csak egyszerűen nem értek a számokhoz, kedves Tira. :)
Egyébként határozottan az az érzésem, hogy többek olyan erővel beszélik le magukat arról, hogy ide írjanak - látván, hmmmm, iago kifejezésével a sivatagot -, hogy ez az erő előbb-utóbb robbanni fog, és nagyon sokan írnak majd ide.
Valami müszaki hiba van, az én monitoromon látszik az én hozzászólásom a Tiéteken ugy látom nem ;)
Vagy csak akik nem irnak ide kapnak egy válasz nyikket, ahaha, na ez jó taktika a statisztika emelésére
Aki az várja, valami felháborítóan újat, meredek megközelítést
(Egy Orbán nevű tábornok beszél a szomszéd szobából, ez megzavar)
teszek közzé, nos az csalatkozni fog.
Talán csak arról van szó, hogy az emberek megjavultak, életük kiegyenesedett, és nem szorítkoznak arra, hogy a Felületen mindenféle hülye helyzetekbe kerüljenek - főleg olyanokba, amelyekre még nem készültek fel.
Tehát:
lapozzuk végig ezt a fórumot.
Nézzük meg, kik írtak ide,
következésképpen állapítsuk meg azok hozzávetőleges névsorát, akik most nem írnak ide.
Nos, a hír alapvetően örömteli, egy viszonylag hosszú lista: akiknek az élete - mélységesen remélem - a fentiek értelmében, hö, kiegyenesedett.
Akkor meg mi az ok a fanyalgásra?
Én, pölö, ma csupa jó hírt kaptam, egyenesedek, és ezért nem írok ide.
tudod mi a baj ozzieboy? hogy ez az egész a felszín vakargatása. anno a szigeteken valami értelme még volt. a fogcsikorga sem volt rossz.
de lássuk be: ez már a felszín tábláján ejtett krétasikoly.
nem más.
ember, szedd már össze magad.
ozi, nem voltál te másokhoz puhán idomuló anyagcserezavaros kamasz... nem. tessék írni, tessék leszarni, hogy hova. egy helyre. ha nem megy a tányérpörgetés több pálcikán. de azt az egyet tessék szellemileg felkorbácsolt állapotban tartani.
hazugság az, aminrek a nyomát is sikerült eltüntetni, vagy valami ilyet mond pilinszky.
tessék már nem hazudni. na.
(most esik rám a kalapács és a sarló, érzem, hogy vagy flegma leszarás, vagy nyaktilós sértôdés lesz a vége. )