Ki tudná feledi a Netton, mikor lehuzott sliccel szaladgaltal a tasztalon, s nehany 40 feletti holgynek becsempeszted a virtuállompit kinodban. Mire pakolsz herflista pista? Ragika kulonosen elvezte amikor sanzén lebrunzoltad magad, egy diszes szoviraga utan :-D
Latlak a odaat, s kicsiny de nem konnyen felejto barati korodet is nemde?
Moziismerteto topik odaat megtalalhato, talan holnap irok egy jottanyit.
A 672 alapelv. Szerintem félreértett. Nem a csipkelődésen van a hangsúly, ami lényemnek is sajátja, hanem a leleményességen, ami meg az Ön sajátja. Kérem, portálja meg elmémet, meg ezt a topicot értékes észrevételeivel.
különösen, ha észre se veszem, hogy csipkelôdtem volna; ámbár szokták mondani, hogy ez elôfordul nálam, de sosem értem hogy mikor és fôleg hogyan történhetik meg az ilyesmi.
szóval, ne halálozzon el erônek erejével, az idôpont szvsz nem alkalmas.
Megerősített abban, hogy őszinte híveként búcsúzhassak el Öntől, és kérem, folytassa leleményes csipkelődését ebben a topicban, ahol Önnek társa lehetek, és szeretnék is lenni.
én nem a hö-tôl, hanem annak alkalmazásától határolódtam el, személy szerint. csak megpróbáltam rendes úrilány módjára (aki nem vagyok, de mindegy) viselkedni, ez most baj?
Ha el akar határolódni, akkor kérem, menjen vmi Trianon-topicba. :)
Télleg, ön még életében sose mondta azt, hogy "hö"?
És mi van: "Ennek a hö..."?
Miközben bandázs nélkül kész vagyok kiállni mindekivel, aki sértené az Ön becsületét, van mersze kösöntyűjét arcomba dobva aztat mondani, hogy "ennek a hö...".
Legyenek nekem önazonosítás-problámáim, meg válogatott deviációim? Ezek után?
én azt nagyon jól tudom, hogy a megítélés miatt ment a para; ehhez képest sem értettem, minek kell ezért lincselni. mert én nem.
Cooper ügynöknek meg persze hogy nem lett volna jó, ahhoz kellett a KMcL.(most nem tom a teljes nevét rendesen leírni, a Dűnében volt az elsô nagy szerepe), nameg a Lynch se hülye, hogy összekeverje a dolgokat és embereket.