Felvette esetleg valaki VHS-re, DVD-re vagy PC-re a Gyulai István emlékversenyt? Én sajnos elfelejtettem beállítani a felvételt. A helyszínen láttam, de szeretném a TV-s közvetítést is látni. Ami az MTV honlapján van, az sajnos nem túl jó minőségű.
Ha valakinek meglenne a felvétel és megkaphatnám, azt nagyon megköszönném.
Rosszul időzítették ezt a versenyt.A Forma 1-es nagydíj,és az ezt körülvevő őrületes cirkuszi forgatag,és fesztiválok rengeteg olyan potenciális nézőt elszippantottak,akik esetleg egy holtszezonban,vagy kevésbé frekventált hétvégén kilátogattak volna.Az úszók kedvéért is sokan maradtak-maradtunk inkább a tévék előtt,szal szerencsétlenebb időpontott ennek a rendezvénynek a lebonyolítására nem is választhattak volna, szeintem.De.....mégis!Augusztus 20-át,meg március 15-ét,meg nagykarácsony napját mondjuk.:))
A közönség szemszögéből sajnos teljes volt az érdektelenség. Alig voltunk kint a helyszínen, saccra max. 2500 ember lehetetta, hangulat semmi, a magyarok közül is csak a nagyok kaptak tapsot. A 100 döntője után azonnal rohant haza mindenki, a férfi hármasugrás utolsó sorozatát (amit a rendezők sikeresen elrejtettek egy reklámkivetítő mögé) és az utolsó díjátadásokat kb. 150 ember várta meg...
Engedtessék meg nekem,hogy örömömet fejezzem ki abból az okból,hogy Gulyás László az utóbbi években nem kommentál a magyar televíziónál.Bár atlétikát,úszást a jelenlegiek is csak "szódával elmegy"-szinten kommentálnak,ám Gulyás távolléte(asszem a Kossuth-rádió csapatát "erősíti"),szerintem minden sportszeretőnek,rajongónak igazi megkönnyebbülés.
Igen, nagyon jól beszélsz. 5000méteren az a csaj aki 200métert rávert a többire azt Cheruiyot-nak hívják, egyéni legjobbat futott, télleg nagy volt. Bolt meg laza 20.03, Na most az van hogy a Vb-t nyeri, de közelébe nem fut most a világcsúcsnak és nem tudom hogy lehet e 3hetet fejlődeni hogy dobjon valami nagyot. 19.50-60 szerintem az a plafon most !
5000 női akadály nem volt gyenge. A csaj közel rávert a többiekre 200 métert. 9 mp-et javított az idei legjobb eredményen. Osztogatta az aláirásokat mikor a többiek jöttek be a célba.
Oliver k.va szar volt, Richardson jól meglepte. Bolt erőlködik,de nyer. Ez nem az igazi Usain...Nem kell a szélre fogni. Megint 20 felett futott. 19,19 közel egy 1 perc.Sose lesz olyan mint régen, ezért kellett volna akkor kihozni a maximumot.
Volt már részem benne. Nem leányálom, még nekem se aki 14 évesen félmaratont futott. A "maratoni fal" ami általábban 30 km-nél jön, az ott van. Nálam teljesen "észrevétlenül" jött az első maratoni futásom alkalmával. ( kb 28 km-nél) Teljesen szét estem. Olyan gyenge eredményt értem el :-(((( A "rutin", én tudom sokat számít.