pénteki átigazolási határidő előtti utolsó pillanatokban csapatunk megegyezett az eddig a Zalakerámia-ZTE KK-ban szereplő Plézer Gáborral. A 21. születésnapját decemberben betöltő 197 cm magas hátvéd még az Atomerőmű SE együttesében mutatkozott be az élvonalban, majd az elmúlt két évadot a Kecskemét gárdájában töltötte mielőtt 2020 nyarán Zalaegerszegre igazolt volna.
A mindkét hátvéd poszton bevethető játékos az idei szezonban 14 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és átlagban 8.9 perc alatt 2.7 pontot átlagolt.
Klubunk olyan játékost keresett, aki az érvényben lévő U23-as szabálynak megfelelően a következő évadban is bevethető lesz; bízunk benne, hogy Gábor beválik majd ebben a szerepkörben.
Nem elfelejtve saját utánpótlásunkat, az 1999-es korosztály lyukas volt a kaposvári utánpótlásban, ezzel az igazolással ezt kívántuk áthidalni. A későbbiekben a rendkívül tehetséges 2002-2005-ös korosztályú saját utánpótlásunkkal kívánunk megfelelni az U23-as szabálynak.
Plézer Gáborral fél plusz egy éves szerződést kötött csapatunk és napokban érkezik Kaposvárra; a nemrégiben igazolt amerikai Jeff Allennel együtt ezzel vált véglegessé együttesünk kerete a 2020/2021-es idényre.
Pár nappal az átigazolási időszak vége előtt Plézer Gábor jelezte a Zalakerámia ZTE KK felé, hogy szeretné felbontani a szerződését és a kaposvári egyesületbe szeretne igazolni – tudatta a ztekosar.hu. Mint írják, a ZTE bizonyos feltételek mellett nem gördített akadályt az átigazolás elé.
Az 1-2-es poszton bevethető játékos nyáron a Kecskemét csapatától igazolt Zalaegerszegre. Összesen 14 mérkőzésen kapott lehetőséget, melyeken átlagban 2,7 pontot szerzett. A legtöbb pontot a Sopron ellen szerezte, 13-at.
– Jól éreztem magam Zalaegerszegen, a közösség is jó volt, de sajnos kevés játéklehetőséget kaptam és ezért döntöttem a váltás mellett – mondta az oldalnak.
Ezen felül hír még a csapat háza tájáról, hogy az együttes edzőmeccset játszik a Sopronnal, melyet szombaton 17:15-kor rendeznek. Végre ilyen is van hogy igazolunk fiatal játékost év közbe,remélem ezzel kezdödik egy hosszább távú épitkezés a csapatnál
Köszi! Ezt gondoltam is, de sose ertem meg ezt a fene nagy titkolozast, nagyon "szurkolóbarát" dolog, plane ebben a covid helyzetben, amikor pont, hogy hatvanyozottabban kellene eletben tartani a Klub es a szurkolok kozotti online kapcsolatot.
Legalabb par mondat, fenykep, kis video, stb.
Na meg aztan a dobok meg vegeredmeny eltitkolasa is hatalmas mertekben hozzajarul am a sikeresebb csapatepiteshez :)
Tulajdonkeppen a hivatalos honlap be se szamol rola, jelzes szinten sem, mas honlapon kell olvasni, hogy lesz egyaltalan, es megint egy masikon, hogy tenyleg volt is... mindezt 2021-ben, pff :)
Azok a kérdések már rég fel voltak vetve itt is, meg sok más helyen is. És a válasz sem egyszer volt már át és átbeszélve... Ha csak arra gondolunk, hogy a két 4. hely helyett mi lehetett volna, hogy mit lehetett volna elérni Frazier, Fodor, Raivio, Hendlein, Spica + használható cserék csapattal, vagy az Ivoseves szezonban....
De a múlt helyett most örüljünk, hogy Lazics úgy tűnik tud valamit építeni ebből az anyagból is, és bízzunk benne, hogy talan márciustól lehet majd menni meccsre.
Bár, ahogy olvasom az mnk-ban, nem is volt nagy csoda a győzelmünk, az Alba nem jobb nálunk sőt, és még a bírók is minket toltak!! :D :D
A felsorolásból lógott ki nagyon. Az Alba fontos játékosait soroltad / akartad felsorolni (bár a légiósok közül Turnert sem tenném ide) - közben Csorvási idén összesen játszott talán 4 meccsen 25 kumulált percet. :D
Nem néztem a meccset, csak fullcourt, és nem is igazán követem a többi csapatot, nem is érdekelnek, csak nagyon érintőlegesen egy adott csapat, amikor éppen játszunk vele.
Lazics bo egy honap alatt odaig juttatta a csapatot, hogy 3 legiossal is csak ketszeri hosszabbitas utan gyoz le minket az 5 legiosos, Vojas es Csorvasis Alba....
Szep volt, fiuk, latatlanban is. Ujra van hitunk, a jatekosoknak es a szurkoloknak is. Csak igy tovabb!
Ja, meg Krnjajskit is, kifelejtettem. Az ivkovicsi szerep vallalasnak o lett egyetlen lathato pozitivuma, nagyon bevalt, evrol evre fejlodik, abszolut nem is az u23-as szabaly miatt kezdo csak, szerintem sajat jogon is az lenne. Ha lejar a szerzodese, sorba fognak allni a keroi, bravur lenne megtartanunk.