Jó nagy bűn Ha ez az egy jut róla eszedbe, akkor a tietek is biztos kedves, meg aranyos.
A miénket még ezért se lehetne elkapni, mert általában bicajjal jár, a kormányra akasztva a dipó. csipesz a nadrágszáron, és gyerünk. Végigteker a menő negyeden, és be a fene puccos Tanácsházára.
Hogyha aranyos és kedves akkor tartsátok meg sokáig.
A mi polgármesterünket elkapta a rendőr, mert bukósisak nélkül vezette a kismotorját. Ugyanaznap még vagy öt személyt elkapott szintén ohne bukósisak vezetésért.
Sajna teljességgel lehetetlen, hogy ott legyek. Már elmentem a baszdmegezős topikba, és ott jól kikáromkodtam magam. Kész.
Na. van akkor egy lottószelvényünk.
Forest azt mondta, hogy 25.
Te aztmondtad, hofy 64.
I. Attila azt mondta, hogy 69.
A postakönyvben a postacsomag feladása esetén a 7. oszlopot nem kell kitölteni.
Értékcsomag esetén pedig a 16. sz. oszlopban nem kell feltünteni a "BIZ" jelölést
Öt hétig érvényes (05.26.- 06.23.), a lottóshowba nem pályáztunk, és a joker számot sem kértük, hiába magyarázta el Nekem a postáskisasszony teljes részletességgel, hogy mi az (sajnos az első pillanatban látszott, hogy tök amatőr vagyok) A nyereményt egyenlően osztjuk 4 felé (a postakönyvnek nem adunk)
Ja, és azért lottózunk, mert tegnap a polgármester előttem állt a postán és pont lottót vett.
Mérlegképes könyvelő akartál volna lenni? még szerencse, hogy lemaradtál. A könyvelők között nincs egy szórakoztató se, az biztos. Nekem elhiheted. Legalább háromszáz könyvelőt ismerek, de lehet, hogy többet is. És mind dögunalom!
számvitelből jobbat szeretnék, eredetileg erre a másoddiplomára is azért iratkoztam be, mert úgy hirdették, hogy mérlegképes könyvelői képesítést is ad, persze kiderült, hogy mégsem, de addigra megszerettük egymást a társasággal és maradtam.