Azért ennyire nem kéne szolidárisnak lenni, hogy meg se mukkantok míg nem vagyok itthon! :) Mi történt hol vagytok?? Kistesónak is előkellett volna már kerülnie Szögedéből.
Akkor lehet a Margitszigetig letekerni, ha az ember bicajjal óhajt átmenni a budai oldalra. Vagy mehet a Megyer-Pünkösdfürdő hajójárattal 350-ért. :-( Bár remélem, amikor elkészül, jobban gyalogos- és kerékpáros barát lesz mint a mostani állapotban volt!
Kaptam most egy ketyerát amibe beleöntöm az üdítőt és a mélyhűtőben fagyi lesz belőle. Egy baj van csak, hogy egyszerre 4 darab készül és nem fagy olyan tempóban ahogy én fogyasztanám. :)
Vegyél belőle még, talán abban megdermed, mire odáig érnél a fogyasztásban. :-))
Vizes palack és vizes törcsi legyen nálad, szalmakalp vagy napernyő és valahogy majdcsak kibírod. Azokhoz mennek a mentők akik nem törődnek az időjárással és könnyedén veszik a dolgot. :( ***********************************
Azt én is szeretem! Kaptam most egy ketyerát amibe beleöntöm az üdítőt és a mélyhűtőben fagyi lesz belőle. Egy baj van csak, hogy egyszerre 4 darab készül és nem fagy olyan tempóban ahogy én fogyasztanám. :) Szeged nagyon szép, jóóóó régen én is jártam arra mikor még a céggel minden évben mentünk az ipari vásárra.
Fellépésre megyek, majd 4 napos alkotótábor lesz. Ama bizonyos műfajból! Tudjátok 2 műfajról van szó! :))
Megnézem a 15 évvel ezelőtt közölebbről megismert szegedi Dómot is! Persze azóta többször voltam már lent, de sosem jutott arra idő, hogy azt mégegyszer megnézzem!!!
Vannak Szegednek még szép részei..., azokat is megfogom nézni...., de hát semmi garancia nincs rá! Merhogy, kánikula van, nem szerencsés kint lenni a napon! (Híradóban mondták, hogy ma a mentők a fiatalokhoz vonultak ki leginkább! Vagy én nem vagyok fiatal? :S)
Természetesen az "munka" és a kánikulai meleg dönti el, hogy mennyi szabadidőm lesz ezalatt a 4 nap alatt! Nem beszélve arról, hogy általános iskolai osztálytársam: szögedi!
Nah, szóval én a hét második felében PICKkelek ám, de nagyon!!!