Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

hemicuda426 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 336
Én nem utálak:))

Tényleg nem milliómos a srác!
Hanem egy Fanatikus! Aki személyesen megismeri igazat add nekem.

Üdv
hemi

Előzmény: Mantona (332)
Mantona Creative Commons License 2002.02.20 0 0 335
Tom!

a Mantonában elvileg 60-65%os speerdifi van..
szóval akkor az lehetetlen és nekem 70%os van??

nem tusom..fogalmam sincs...

Mantona Creative Commons License 2002.02.20 0 0 334
Houli4

megérkeztél és az első mondatod az volt hogy engem jól lebasszál..király vagy!
nézd meg az én hozzászólásaimnak a számát több mint 500 és senkit nem piszkáltam jog nélkül....
de neked elsőre sikerült engem kiszurni...király csávó vagy...

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.20 0 0 333
Volt már c kadettem és az alá raktam manta speert.
meg lehet oldani, nem is túl bonyolult a dolog.
a 4 féle:15%-os, 40%-os,55%-os és 70%-os.

Tom

Előzmény: Veisace (326)
Mantona Creative Commons License 2002.02.20 0 0 332
de ne baszogassanak a Manta topicban hogy a szüleim pénze igy meg ugy...Hemi Te láttál minden vagyok én csak nem milliomos...inkább nem eszem két napig hogy legyen 10 liter benzinem:-))és ez komoly!

még az ebédpénzt is a kocsira költöm mert arra jobban megéri....:-) és ezt én tényleg igy gondolom.

és nagy szerencse hogy 3.os koromban Mantához jutok..de emiatt ne utáljanak mert felesleges...nekem a MAnta az álmom volt...és aki amitt basztat mert megvalósult az nagyon furcsa ember....

hemicuda426 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 331
Látom beindult a szapulásod:)))
Éppen letoltalak délelött az OPEL topicban:)))

Mantona, én ismerlek, nyugi:)))
Rendes srác vagy te ,csak azt remélem belátod, hogy sok embernek nem 3.gimnazista korában lesz Mantája..illetve autója kishazánkban ,föleg úgy,hogy a rávalótt ő keresi meg !

Érted?
Na:))

Üdv
hemi

Előzmény: Mantona (330)
Mantona Creative Commons License 2002.02.20 0 0 330
Tom tudja bizonyitani hogy pont most nem veszek épp csepptükröket mert kifutottam a keretből egyenlőre! nekem is van határ..és nem vagyok ujgazdag..sőőőt..nem is vagyok egyáltalán pénzes!hagyjál engem evvel Houli! ez nagyon bántó és szemtelen dolgo a részedről!:-(

--------------------------------------------------

amugy kész eltt a Mantona holnap megyek érte ma láttam..tökéletes lett:-)))
holnap megy a kipufogóshoz:-)))

az új mélyláda nem frt be a csomagtartóba, az egész kalaptartót le kellett szerelni, mehetek az esztergályoshoz csináltatni egyet:-)))))cseppet elméreteztem a mélyvödröt:-))

Mantona Creative Commons License 2002.02.20 0 0 329
Houli!

ha akarod tudni tényleg 3.os gimis vagyok.

a lóvéról annyit...

nem kaptam egy forintot sem a szüleimtől a kocsira. én tartom fenn.nagyon nehéz de megoldom.

ha valamibe belefogok akkor azt szeretem tökéletesen megcsináélni és mivel a Manta volt gyerekkorom legnagyobb álma és sikeres vagyok hogy már most teljesült...szóval mindent amit lehet elvégzek rajta.
a lóvé csak az enyém.hogy miből? tudod ez ugy működik hogy ha én tudok egy eladó rádit akkor azt megveszem és kicsit többért eladom. igy keresek rajta. :-))és ezt ezer féle dologgal el lehet játszani..attól függ kinek mire van szüksége. én szerzek...találok keresek eladok és veszek. nagyobb, drágább dolgoknál a hasznom több:-))

DE UTRÁLOM HA AZT MONDJÁK RÓLAM HOGY TISZTESSÉGTELEN VAGYOK!!!!!!!

ÉS UTÁLOM HA AZT IRJÁK A SZÜLEIM PÉNZÉT KÖLTÖM MIKOR A BIZTOSOTÁST A BENZINT ÉS MINDENT ÉN KERESGETEK ÖSSZE!

ÉS A KOSXIRA IS ÉN SZEDTEM ÖSSZE A LÉT!!

ERRŐL ENNYIT!!

irba Creative Commons License 2002.02.20 0 0 328
MagyarOpelMantaClub !

Gondolom egy személy írogat a nick alatt, nem egy egész club :)

Mondanál valamit az autódról ?

irba Creative Commons License 2002.02.20 0 0 327
Hi all!

Én nem mondtam, hogy speert veszek, persze tervben van, de nem most. Haverom 40k-ért vette :(

Inkább meg lesz szorítva hézagoló alátétekkel. Ladáknál ez bevállt dolog, nem tudom opel-nél is jó-e. 10-15ezer km-t bír. Na jó, hagyjuk a schuffnit. :)

Üdv.: irba

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (324)
Veisace Creative Commons License 2002.02.20 0 0 326
No én kérdeztem ezt a speeres dolgot.
Akkor csak németből lehet rendelni? Melyik az a 4? C kadetthez is van esetleg?
Előzmény: MagyarOpelMantaClub (324)
houli Creative Commons License 2002.02.20 0 0 325
mantona

Örülök hogy ennyire megszállotja vagy ennek a járgánynak. De az nem tetszik hogy ezt te úgy állítod be mintha ezért meg is dolgoztál volna. Olvasom hogy 3.os gimnazista vagy. Szóval könnyű anyuci apuci pénzéből. A kocsira is gondolom ajándékba kaptad a lóvét amint megszerezted a jogsit. Írtad hogy seftelsz. Mit? Látom valaki feltette ezt a kérdést de ne mválaszoltál rá rendesen. Vagy mert az nem tisztességes, ha egyáltalán csinálsz is valamit. De inkább az előbbi. Szóval te sosem fogod igazán megbecsülni az autót mert nem dolgoztál érte egy árva percet sem. Félreértés ne essék én nem sajnálom tőled hogy jó módúak a szüleid. Csak attól hogy nekik van az még nem jelenti azt hogy az a tiéd.
Nem bántásból írtam csak jó tisztázni a dolgokat.

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.20 0 0 324
Irba!

Ha speert akarsz Mantához, akkor az elég macerás.
Természetesen lehet rendelni, több cégtől is, de feltehetően ez nem lesz számodra alternatíva az ára miatt. (Ne vedd sértésnek, nekem sem az :( )
Viszont a clubban nálunk ugye pörögnek a dolgok, speciel speer ügyben "várakozó lista" van,de elöbb utóbb mindenki sorra kerül (reméljük:).
Speert venni csak hátsó híddal együtt szabad, mert a hézagolás nem egy egyszerű mutatvány és sajnos még az öreg szakiknak is csak véletlenül szokott összejönni - ha összejön. Az ár - akárcsak az új esetében - a mérettől változik (Mantához 4 féle volt)

Üdv. Tom

Előzmény: Veisace (322)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.20 0 0 323
Üdv. Mindenkinek!
Veisace Creative Commons License 2002.02.20 0 0 322
irba

speeres lesz a járgányod? Hol lehet rendelni hozzá speert?

Előzmény: irba (321)
irba Creative Commons License 2002.02.20 0 0 321
Hi!

Ma lefúj a fényező egy darabot, hogy megnézzem így is tetszik-e a szín. Ha nem, lehet, hogy megveszem a Standox-ot, igaz 18k-val drágább, de legalább olyan, mint amilyet elképzeltem. Bár Standox-ból is olyan színt néztem ki ami már megszűnt, de még össze tudná szedni a srác a mennyiséget a géphez. Csak ha neadj' isten sérülne az autó, akkor gázos a dolog.

Üdv.: irba

Előzmény: Mantona (313)
Mantona Creative Commons License 2002.02.18 0 0 320
tényleg nagyon kiváncsiak rá sokan de majd mindenk iemgnézheti! Bandit V8 már ült is benne de hamar kiszállt mert fájt a szive utánna:-)))
Mantona Creative Commons License 2002.02.18 0 0 319
ezzel a kocsival már minden volt csinálva...teljesen kasztniig lebontva és felépitve ujra...nemsemmi..ugyhogy 4 éve készült el igy. még friss:-))

de folyamatosan kel lcsinálgatni...tudod ennyi idős kocsinál már vanank hibák olykor!

megmutatom majd persze...nagyon büszke vagyok rá...és főleg arra amit én találtam ki hozzá..én fejlesztésem! de arra is ahogy vetttem..aki készitette kitett magáért gyönyörüt alkotott..igaz az az ő érdeme!:-)))de végtére is az enyim a kocsi...kihuzom magam!:-)))

az biztos hoghy ilyen kocsit nem sürün találsz! én szerelmes vagyok belé...volt olyan mikor nem tudtam kiszállni belőle!!! hazaértem és ültem benen vagy fél órát hallgattam a zenét és simogattam a müszerfalat...csak élveztem hogy egy Manta volánja mögött ülök...nemsemmi érzés...Te is gy lehetsz a Caprival...

most vettem bele mélyládát hatalmasdat 70cm hosszu és 40cm széles és magas!!

Magnat 500watt...megérdemli!:-))))

CapriFun Creative Commons License 2002.02.18 0 0 318
:))))))) igen, ez ismerős érzés... jó érzés kinézni az ablakon, vagy hazafelé látni a gépet, és tudni, hogy az enyém! Ha megtehetném, én is sokkal többet költenék rá, de másképp: kilakatolnám, és elvinném egy cinkfürdőbe... kezdetnek! ha kész lesz teljesen, majd szólj, megnézném! gondolom nem vagyok egyedül vele... ;)
Előzmény: Mantona (316)
Mantona Creative Commons License 2002.02.18 0 0 317
nekem azt hiszem mindenem ez a kocsi....
amikro megláttam a képét egyből tudtam hogy ez az enyim lesz...és enyim lett!:-)))

már kiskoromban is Mantát szerettem volna...még állt a sarkon egy itt nem messz és mindig csak nézegettem...de már kb 8 évesen is ismertem a Mantát és mindig ilyet akartam...most van! fantasztikus!

Mantona Creative Commons License 2002.02.18 0 0 316
nekem ez mennyibe van? hát nagyon sokban!!és még ennél is többe lesz!

de ez a poén benne! nincs megállás! nem akarom soha sirba vinni a pénzem..igy legalább valami értelmesbe fektetem! illetve teljesen értelmetlenül..éegy autóba amit azt hiszem jobban szeretek a barátnőmnél...és azt hiszem ezt ő is tudja...de nem tudok mit tenni..tényleg jobban imádom. annyira tökéletes a Manta.és a Mantona főleg!

ez van....:-))))

CapriFun Creative Commons License 2002.02.18 0 0 315
mennyibe lesz neked ez a gép? csak érdeklődöm, hiszen így kell ezt csinálni, ez a szerelem! :)
Előzmény: Mantona (314)
Mantona Creative Commons License 2002.02.18 0 0 314
no..ma ment a fényezőhöz a jószág:-))

szerdára kész van:-))

illetve a lakatosnál végez..a teljes elkészülési ideje kb 3hét még:-)))

de ma szereztem sportkormányt RAID-et az asszem nem rossz a mostnani JET helyére!:-)) ez a RAID ez nagyok kicsi...akkora a belső része mint a kinyujtott kézfejemnek a kerülete :-))) és ma vettem mélyládát is :-)) Magnat-ot 500watt:-))) akkora mint egy akvárium! kb mint a csomagtartóm!:-))nehezen fog beférni a CC hátuljába:-))gondolkodtam is hogy egy kicsit elvetettem a súlykot!:-)) de legalább majd kellően fog szólni a Gigi D'Agostino:-))))

Mantona Creative Commons License 2002.02.18 0 0 313
hello irba!:-))

na én most lettem online...fél egy van....

mentem bulizni dehogynem!
haverommal kivittük a barátnőjét oda ahol lakik majd még ketten hülyültünk egy sort aztán hazavittem a srácot.....elugrottam haza majd kettőre a többikehez és mentünk billiardozni!:-)) negyed hatra értem haza hajnalban:-)))) király volt:-))

ma voltam kinn az autópiacon....piros jóállapotu Manta kb 400 ezerért eladó. alkudnio lehet!:-))
tiptomm Opel Manta 2.0 115LE hibátlan makulátlan belső...1 hete vizsgáztatva...apróbb kasztni sérüléssekkel...semmi gond...aprócska felületi rozsda! piros, 80as Manta 85-ös kasztnival! nagyon szuper állapotban főleg a beseje olyan mintha vadonat új lenne!!! megéri megvenni!:-9)kis is próbáltam..megy mint a golyó!:-)))

Irba!

végül lefényeztetted? kis késéssel? elvileg ma én is fél10kor taliztam a haverommal..11kor keltem:-))
mi lett a sorsa a Mantádnak? gondolom a fényeződ nem nagyon örült a kis késésnek:-))

megvannak az új Hella-k előre:-)) 4db comet 200FF

irba Creative Commons License 2002.02.16 0 0 312
Képzeld el, ma fé 9-re beszétem meg a fényzővel, hogy elmegyünk festéket venni. És fél 10-kor keltem.

Hogy lehetek ilyen pöcs ?

irba Creative Commons License 2002.02.16 0 0 311
Szeva Bátyja, nem mész bulizni ma ?
Előzmény: Mantona (310)
Mantona Creative Commons License 2002.02.16 0 0 310
no majd a lila manta...mindjárt kész.....lefotózom ha meglesz!:-))
Mantona Creative Commons License 2002.02.15 0 0 309
ez a Manta túl..túl..túl.....túl irigylésre méltó!!gyönyörűűűű!!!!
nekem nagyon bejön!:-)))
hemicuda426 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 308
nekem nem tecc..túl...túl...szóval érted
Előzmény: Mantona (306)
Mantona Creative Commons License 2002.02.15 0 0 307
"szegénmy ember porschéja" tetszik a megfogalmazás..és ime egy kép is példázza hogy mennyire gyilkos tud lenni a "porsche" :-)))))

ezezk ak épek...ááááááámegőrülök!!!!

hihetetlen hogy ezt az autót mennyire agyon lehet tunningolni!:-)))))

amugy ASL ha meggondoltad magad csak szólj!:-)))) a Mantával a pirosnál jobban oda lehet csapni!:-*))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!