Szerintem meg elég egyértelműen a Slayernek nagyobb a tábora, ha összevetjük az utolsó önálló koncertek nézőszámát, abból elég egyértelmű. Sem a 2002-es, sem a 2005-ös Slayer közönsége nem fért volna el a PeCsa belső részén, ahol a Megadeth volt júniusban.
nagyon negatív vagy, nagyon a begyedben van ez az idei 70 perces pecsa koncert, úgy látom. :)) ha meg nem jönnek, és egy percet sem játszanak, akkor meg az a baj.
sztem. kb. egyforma tábora lehet a két zenekarnak, meg aztán sok az "áthallás" is a két zenében. szóval, sztem olyan nincs, h csak slayer-es valaki, v. csak megadeth-es. én bírom mind a kettőt. de pl. slayer elsősorban a seasons album tól fölfele tetszik. megadeth-nél mind.
Hát, akkor jó szórakozást Uraim, én asszem kihagyom a bulit. A Slayer-t sosem csipáztam, s különösebb okot sem látok arra, hogy ne egy ugyanolyan megadeth-műsor legyen, mint az idei volt. (közjátéknak hosszú, de műsornak igencsak kurta...) Már a 2008-as "Blood in the Water" c. koncert-DVD 74-75 perces műsorára is alaposan rácsodálkoztam, de a legutolsó PeCsa-műsor már egyértelműen meggyőzött arról, hogy Mustaine mennyire komolyan veszi az túlhajszoltság elleni küzdelmet.
Ha a Slayer helyett az Anthrax jönne, akkor már komolyabban fontolóra venném. Amúgy a 2 fellépő közül melyik csapatnak van kishazánkban nagyobb tábora sacc/kb?
igazad van. és milyen jó album az is! csak kár, h mióta mustaine oly' nagyon keresztény lett, és ezt számos alkalommal hangoztatja is :), vannak dalok, pl. a conjuring, amit a szöveg miatt már egy ideje szándékosan nem játszanak élőben. :(
nem tudom hoznak-e magukkal még másokat is, mert kanadában, és amerikában a carnage koncertek machine head-el, testament-el voltak megtodva. akkor úgy tudom 1-1 óra volt a program. ha európába "csak" ketten jönnek, akkor azért jó lenne, ha min. 1,5 órás lenne fejenként a koncertidő. ez a minimum!
jó lenne új dal, de szerintem amíg nincs kint hivatalosan a lemez, addig nem túl sanszos.
Tekintve a nyári PeCsa-koncertet illetve azt, hogy majd 1 évvel öregebbek lesznek ahhoz képest, én egy durván 55 perces unott képű haknizást várok. De akkor az lesz az utolsó koncertjük, amin a fizető-vendégük leszek. Ha télleg igaz, hogy már 5 számot összeraktak a következő albumból (ezek gondolom még csak demók) nyugodtan darálhatnának abból is valamit a nép szemébe.
lefüggönyözik, de akkor úgy, h egyik felében slayer, másikban megadeth. EGYSZERRE! :)))))))))))))))
amúgy ha mégsem lenne RIP, mert jövőre pont nem lesz aktuális a 20-as évforduló, akkor remélem addigra már kurva jól be lesznek gyakorolva az endgame dalok, minél több!
de tényleg, mi lehet majd a setlist gerince? mert jövőre tényleg már nincs évforduló, idén egy elég "best of" setlist-et kaptunk a pecsában, szóval mi?
Én már a Satriani-nézőszámmal is elégedett voltam, de ez a felállás is tutira behozza majd a publikumot, eleve a visszhang is felhajtóerőként szolgál. Mondanom sem kell, ha öten lesznek, az sem izgat majd.
Utóbbi. De egyébként jogos, mert ez a koncert a PeCsában nem férne el. Megadeth zsúfolt teltház volt idén is, Slayernek meg eleve kicsi a belső rész. Nyilván van átfedés, de 5-6 ezer ember simán lesz szerintem.
nem is tudom volt-e olyan, hogy 1 éven belül kétszer jött budapestre a megadeth? szerintem nem! óriási hír minden esetre. de azt hiszem ápr. 7-én bécsbe is lesz egy "kötelező" kirándulás részemről.
megadeth-slayer (headbanging ikon)
remélhetőleg megkapjuk majd az idén elmaradt teljes RIP-et!
Amikor megjelent, minden nap végighallgattam egyszer az egészet. Számomra mindig is pont a Sin volt a mélypont az albumon. Asszem azt leadták a 97-es koncerten is. Engem halálra iddegesített a refrénje.
Igen, tudom, de csak mélyebbnek hat. Gondolom más az erősítő, vagy tekerek a bass feliratú potin. Annyira nem értek ezekhez a technikai részletekhez.:)