Keresés

Részletes keresés

Waltraute Creative Commons License 2002.11.08 0 0 894
Ez a topik egy ilyen kis üvegcse:-)))
Előzmény: Waltraute (893)
Waltraute Creative Commons License 2002.11.08 0 0 893
Herr Eisengrau!

1. Igaza van, bár nem értünk egyet. A szabadság is börtön.

2. Végre megfogalmaztam ezt a baromfivásáros dolgot. Éspedig. Egy morális társadalomban a művészet inkább piacozik, mint moralizál (avantgarde alapszitu) míg egy nihilista társadalomban(?) magábanvalóvá válik. Bizonyára Ön is ismer olyan művészeket, akik kis üvegcsébe zárják testnedveiket és kiállítják. Mondanom se kell, hogy szerintem nekik van igazuk:-)

Apropó! Nemrég vettem egy narancslét. Az volt ráírva, hogy 1L E!!! Érti bameg? Se cukor, se víz semmi! Csak E! Persze az E európai szabványt jelent...

Előzmény: Eisengrau (889)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.08 0 0 892
Megfertőzött Manson, ugye? A legnemesebb penész.

The strongest weed.

Eisengrau Creative Commons License 2002.11.08 0 0 891
Hatásszünet.Valójában má nem is tudom hogy került ez ide.Nem is fontos, itt van.Ma olvastam még egy amerikai szemetet, egy angol tollából.A könyv címe: Popcorn.Magyarul "Pattogatott vérfürdő".Ben Elton.

Végülis morális kérdésről szól, blabla, de a végső snittér adnák neki egy oszkárt, a Kertész helyett.

Aszongyahogy:

Egy sorozatgyilkos ámokfutó és csaja túszul ejti az oszkárdíjas rendezőt, aki erőszakos filmeket csinál.

Odacsődíti a médiát, zsarukat, cirkusz.

Kér egy kamerást a házba, meg egy gépet mely kijelzi a nézettséget.Idézem szószerint:

"Wayne tovább ordibált a kamerába: - A népnek adjuk meg magunkat.A nép kezében a döntés.Ők felelnek a sorsunkért, mindenki sorsáért ebben a szobában. - Magához ragadta a számítógépet. - Maguké a felelősség, kedves nézők.Elmondom hogyan.Amikor befejeztem a szövegelést, mindenki kapcsolja ki a tévéjét, és akkor esküszöm, én és Scout feltett kézzel kisétálunk innét...De ha továbbra is nézik, mindenkit megölök idebent, az utolsó szálig, magamat és Scoutot beleértve.Jó kis műsor, mi? Izgalmas? Csak annyit kell tenniük, ha látni akarják, hogy néznek még bennünket egy darabig.Maguké a felelősség.KIKAPCSOLJÁK HÁT A TÉVÉT??"

Slussz.Semmi további filó.Amúgy tök jól ír a fickó.Pl. elárulja, hogy a tévébemondók szemüvegében nincs lencse, mert tükrözné a szövegsugó monitort.Passz.

Ha saját magad bábozol, akkor minden hang a tiéd.

Ugyan.Hát hányszor mondjam (és ezért szajkózok annyit) hogy a mű különválik alkotótójától.Ez a lényege.Ezért szülte őt Ő.

DOPE 6

Vannak jó dolgaid, bár más síkon.Inkább kötözködnék.

tod van az a közhelyszerű sékszpíri szentencia, hogy „színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő”. Vagyis inkább bábszínház…

Vagy kártya.I'm just a boy, playing the suicide king.

a lényeg mindenhol örök és változatlan, csak a mitikus csomagolás más és más.

Ezér szarom én le a germán mondakört.Mese, glazúrmeggyel a tetején.Od1n...OdÉN

Jehehe.

nem tudom, vagy talán a saját maga fölötti kontrolra gondol? vergődik, nem ura önmagának.

ELjátssza a bábu szerepét.Magát rángatja.Van is egy képe erről.Elküldöm ha nem jön le ide.

szenved, mert hiába sztár, nem ura a helyzetének.

Ja, mer a nézettségi mutatók rángatják.

I know that I can turn you on
I wish I could just turn you off
I never wanted this

...és aztán:

it took three days for him to die
the born again could buy the serial rights

nem bírja tovább, újra „beadja magának az adagot”…hehe

Vagyis a közönség felett való uralkodás kábító eufóriáját.

de ezúttal túllövi magát…hehe.

Now it is your turn to see....misanthropy

Egy faszinak vmi drogot adtak be, hogy visszaemlékezzen a múltjára, és közben totál fekete lett a szeme, úgy hogy nemcsak a pupillája tágult ki, hanem megtöltötte teljesen a sötétség:-)

Normi, hisz nagyobb feketeség, több fényreceptor.

Ehhez mit szólsz? Szintén a Portrait album gyöngyszeme:

Cyclops

Cyclops woman got one eye in her head
Mascera-clotted vision she is fed
Cyclops woman can't see nothing at all
She got a pin prick spiral hole
She can't see nothing, nothing at all
Cyclops woman dying in her shell
Guilt got her trapped in nailed in well
Cyclops woman is the eye of the world
Who's reflection's in the retina?
Dialate, dialate...

Ki tükröződik a retinán? :D

Arra bíztatják, hogy ugorjon le, és akkor kiderül minden, hiszen „itt” semmi sem valóságos... Az a vége, hogy leugrik.

Minek?

When one world ends
something else begins
but without a scream
just a whisper because we
just start it over again

Szegény fasz ezzel tkp. az örök életet írta alá ...Nem túl okos döntés.Meg kellett volna ölnie mindenkit :)

A mákkereskedő nem a fogyasztónak adja el az áruját: A fogyasztót adja el az árujának

Anyáád, ezt nem hallottam még.Nagyon tetszik.

A majom egyszersmind a hiú személyes ént is jelképezi, mindez összefügg a cilinder álombéli szimbolikus jelentésével is. A reflektorfény-függő sztár a világban róla élő képnek, saját közönségének foglya lesz. A kis én eltakarja az igazit, az illúzió uralja a „valóságot”.

Igen, ez nagyon ott van.Erre mondja: i shed the skin, to feed the fake.Soha nem tudhatod, mit kapsz...Igazat vagy levedlett bőrt.Ha van neki igaz egyáltalán.Hisz dried up, tied, and dead.

Minden albuma után mondja :)

vagy mondjuk ő a bukott állapotban leledző én, aki az anyagi világot/testet jelképező kalap ill. az abból előbújó illúziók foglya. de ez nem stimmel, mer’ akkor nem tudni, hogy kik a nézők. Valszeg az illúzió részei.

Kik voltak a keresztrefeszítés nézői a Golgotán.Vagy Kálvária? ugye.A fejben.

Who's reflection's in the retina?????

Na hosszú lett, meg nem is olyan jó.Legközelebb :)

Addig kis mócsing a Portrait zöldülő csontvázáról:

My Monkey

I had a little monkey
I sent him to the country and I fed him on gingerbread
Along came a choo-choo, knocked my monkey coo-coo
And now my monkey's dead
At least he looks that way, but then again don't we all
(what I make is what I am, I can't be forever)
I had a little a monkey
And now my monkey's dead
Poor little monkey
'Make you...break you...make you...break you...lookout'
(what I make is what I am, I can't live forever)
We are our own wicked gods
With little g's and big dicks
Sadistic and constantly inflicting a slow demise
I had a little a monkey
And now my monkey's dead
The primate's scream of consonance is a reflection
Of his own mind's dissonance.

örökre: New Model Nr.15ten

Előzmény: Eisengrau (890)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.08 0 0 890
reflektálok

Mást nem is tudsz.Olyan vagy, mint a tükör, amelyről nem szívták föl az összes kokót :)

A helyes kérdés az, hogy: „he?”…hehe…vagy „que?”, mint Manuel a vacak szállóban

Na.Ez stimmt.Asszem H. ott írja is hogy ezt nem lehet lefordítani.

minden szó tévedés,
minden szó félreértés
vár ránk ezer világ
őre a színfalak mögött

Kamu.Minden szó igaz.Másképp honnan keletkezett volna?

egyáltalán miről szól a kinderfeld?

Rólam.Csakis rólam szólhat.Manson egyvalakit keresett, akibe beleolthatja a szikrát, hogy tovább égjen az esthajnalcsillag.

„fehér villanás…szétcincált rovarsikolyok…

And we pray in space like insects, cause this is a grat big white world.

Összefügg itt aztán mindennel.Van egy tuti képem, a neve neki: Lucyber.

Küldöm aztán.

nem hinném, bár régebben meg voltam róla győződve, hogy a disintegrator itt zúzógépet jelent. a bomlasztó inkább egyszerűen mint az egységet tagadó sátán jelenik meg(persze ez megjelenhet mint zúzógép is)…már csak azért is, mert Dis...ehehe

Pontosan.Nem egy síkú.Mindig a másik sík szimbólumait is figyelemmel kéne követni.Bonyolult a szöveg.Vagy lehet hogy csak mi bonyolítjuk el a Manson által felsorolt közhelyeket, és építünk fel saját művet - dehát ez a művészet lÉNyének ege.

aha, ezt egyszer már kifejtetted. photoshooting? He? És hogy a faszba jön ez a tévéhez, meg úgy egyáltalán? ja, tudom, a „shoot me, and the world gets smaller” azt jelenti, hogy ha lefényképezed (sokszor)..

Ez a csapda.You'll understand when i'm dead.

Ugyanakkor már a 3 szám: dead to the world: halottan világra jönni.

Érted most?

A lényeg a photoshootingon: A keresztrefeszítést önmaga akarja kiváltani, természetesen a monitoron.

Dehát nem feszíthetik keresztre! Ha megteszik, vége.NO SALVATION! SHOCK JEL!

Nincs bűnbocsánat.Nincs mennyország.Vége mindennek.

Ants are in the sugar....muscles atrophied.Halottak.

úgy folytatódik, hogy annak már köze nincs a tévéhez(sawe heaven and hell were lies) vagy tudomisén, akkor a tévé is csak metafora.

Mer holivood a heaven.A földi paradicsom.A szivárvány vége, mely alatt ha átbújsz, Thor satöbbi, buta vagyok én ehhez.

Tükör: Önmagunk képe a külvilágból visszaverődve. A tükör mindig önmaga megismerése, a rejtett belső varázstükörbe való bepillantásra unszolja az álmodót.”

Állíts egymással szembe két tükröt :)

Végtelen.Vagyis nulla.God is the number you cannot count to.

Isten az a szám, ameddig nem lehet elszámolni.Ez nem a végtelen lenne, hanem a nulla.Számolj el semeddig :)
Rulez.Egyre jobb mi?

"Hú de kezdő vagy - Emeld fel a követ és megtalálsz alatta! Nyisd fel mellkasodat és ott dobogok benned! You can kill yourself now because your dead in MY MIND "

ehehe…akkor meg miért nem hiszel magadban?

:)

Egy kutya sem kell elhiggyje magáról , hogy kutya.A tükörben azért támadja meg képmását :)

I can't belive in the things
that don't believe in ME

dehogy. neked istenallergiád van, hehe, illetve godofthepeople-allergiád

Az ember a legfőbb művem :)

Now it's your turn to see misanthropy!

Amikor megunom a bábuzást, és lesöpröm a desktopról.Ki mondta, hogy a Sátán nem én vagyok???? istÉN!

HAHAHA

gnothi seauton…hehe

Szkizó.

És milyen Naufana? Kihagytad...

nem hagytam.

Ja.Igaz.

nálad ez tkp vmi művészien, és teljes tudatossággal véghezvitt self destructiont jelent, úgy hogy közben szemernyit sem rémíthet meg a bábocska vége.

Ezen munkálkodom, csak nem elég hatékonyan.Amúgy tudom, milyen lesz a vége.Végtelen haha

ja, és tudni kell, hogy nemcsak a test jelenti a bábot, hanem a személyiség, a „személyes lélek” is

Én egónak becézem.Az ÉN fényképe, nem?

halljuk, halljuk!

Fejből, nem szoktam reszürcsölni.Csak a lényeg, közelről sem szószerint.

"És végül Ádám [ az első patkány, amit fogtak] megette a legerősebbet is és ő lett a király, majd őt is megette egy nála erősebb, kicsivel később.[utolsó mondat, figy:] ÍGY VAN EZ A PATKÁNYOK KÖZÖTT.

Előzmény: Hollófekete (886)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.08 0 0 889
Joszip ez nem a te tered.A börtön szarabb a szabadságnál, ezért kell a börtönt választani :D

Ha ezt nem érted, akkor ne is írj be semmit, hadd ne etesd a netet.Vagy nagy "n"?

(Buid a new god to medicate and to ape
sell us ersatz dressed up and real fake.

Egy telefonos marketingcégnél dolgozom két napja.Ma a főnök csajszi ki akart baszni a picsába.Úgy megfenyegettem, hogy holnap "még mehetek", az ő szavaival.Lássuk :D )

joszifbéla Creative Commons License 2002.11.07 0 0 888
"Börtön: Test. Szorító helyzet. Tehetetlenség."

Vigyázz a nagy szavakkal.
Ha azokat nem követi tett, méltatlanná válsz a harcosi címre.
Nincs rosszabb a szájhősnél.

Már kimondtad, ezerszer is, hogy te gyűlölöd a tested, neked csak börtön.

Akkor viszont tudod, mi a dolgod.

joszifbéla Creative Commons License 2002.11.07 0 0 887
"Börtön: Test. Szorító helyzet. Tehetetlenség."

akkor dobd el a "börtönödet", könyörgöm.
a nagy szavak mit sem érnek tettek nélkül.

Hollófekete Creative Commons License 2002.11.07 0 0 886
reflektálok

A helyes kérdés: Vagyok?
Sőt: VAN?

hehe…nem. A helyes kérdés az, hogy: „he?”…hehe…vagy „que?”, mint Manuel a vacak szállóban.

Szóval a Lost Highway-ben a faszit kivégzésre itélik, és bebasszák a börtönbe, namost elkezd kurvára fájni a feje, ordítani kezd: Guard! Guard!
Namost én amikor előszőr láttam (persze eredetiben, felirat nélkül) tökre azt hittem, "GOD,GOD!" -ot ordít....

Börtön: Test. Szorító helyzet. Tehetetlenség.

De ezt a Nevergreen-refrént figyeld, hehe:

„minden szó tévedés,
minden szó félreértés
vár ránk ezer világ
őre a színfalak mögött”

Nemtom hogy érti

egyáltalán miről szól a kinderfeld?

Találtam egy ilyet, hogy:
„fehér villanás…szétcincált rovarsikolyok…
Felébredek fémízekkel a számban a halálból jöttem vissza
Maradék halálszag követ”

Ez egy drogos vízió, de lehet hogy semmi köze a témához.

Viszont azt gondolom, hogy: valamiféle morfózis jön létre a hús és fém között, amiből megszületik az Übermensch. Tudod, a Reflecting God-ban is az isten valójában a tévé, vagyis egy mechanikus-elektronikus készülék

nem hinném, bár régebben meg voltam róla győződve, hogy a disintegrator itt zúzógépet jelent. a bomlasztó inkább egyszerűen mint az egységet tagadó sátán jelenik meg(persze ez megjelenhet mint zúzógép is)…már csak azért is, mert Dis...ehehe

Ő maga a tévé, saját magát látja a tévében, ő maga az isten, "shoot me" üvölti és a photoshooting-ra céloz

aha, ezt egyszer már kifejtetted. photoshooting? He? És hogy a faszba jön ez a tévéhez, meg úgy egyáltalán? ja, tudom, a „shoot me, and the world gets smaller” azt jelenti, hogy ha lefényképezed (sokszor)...stb ezt is mondtad, de, a sor, amiből szerintem kiindulsz (I went to god...) úgy folytatódik, hogy annak már köze nincs a tévéhez(sawe heaven and hell were lies) vagy tudomisén, akkor a tévé is csak metafora.

reflecting god

„Tükör: Önmagunk képe a külvilágból visszaverődve. A tükör mindig önmaga megismerése, a rejtett belső varázstükörbe való bepillantásra unszolja az álmodót.”

„I went to god just to see, and I was looking at me
saw heaven and hell were lies
when I’m god everybody dies”

szal amikor eléri az isteni létezést, megszűnik a sokféleség illúziója…hehe
amúgy viszont nem igazán áll még össze a kép.

Hú de kezdő vagy - Emeld fel a követ és megtalálsz alatta! Nyisd fel mellkasodat és ott dobogok benned! You can kill yourself now because your dead in MY MIND

ehehe…akkor meg miért nem hiszel magadban?

Én vagyok az atya, a fiú és a szentlélek :D

Én meg az út, az igazság és az élet…hehe

Nem - tudod mi baromság?? Ez a szó hogy "teizmus"

dehogy. neked istenallergiád van, hehe, illetve godofthepeople-allergiád, amit bizonyos fokig meg is lehet érteni. de hidd el az istentagadás még az istenhitnél is nagyobb baromság...ehehe

ismered azt a poént, hogy „régebben ateista voltam, de aztán megismertem Önmagamat”

gnothi seauton…hehe

Hehhehehehe és a többség dönti a tőkét?

ez bazigyenge kifogás, de én is hülyén fogalmaztam, olyan, hogy politeizmus egyáltalán nincs is, az egész képzetet a félreértés szülte. Egyből, Énből, Istenből nem lehet kettő…hehe.

Amúgy meg te elhiszed amit mások mondanak istenekről? Na neee :)))

milyen mások? Ha saját magad bábozol, akkor minden hang a tiéd. Talán mégsem te vagy a kő alatt…?hehe. tod van az a közhelyszerű sékszpíri szentencia, hogy „színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő”. Vagyis inkább bábszínház…Divine puppet-show comedy...hehe.

továbbá te mondtad: „Hisz MM mondta is hogy mindenki reciklál, teljesen újat nem lehet kitalálni - ebben igaza van”

a lényeg mindenhol örök és változatlan, csak a mitikus csomagolás más és más.

nem hagytam.

Minden erőmmel azon vagyok.Legalsóbb mérce az, hogy Erdély fejedelme leszek.

drukkolok.

És hogyan kell? [ti. meghalni]

úgy, mintha báboznál…:-)
nálad ez tkp vmi művészien, és teljes tudatossággal véghezvitt self destructiont jelent, úgy hogy közben szemernyit sem rémíthet meg a bábocska vége. ja, és tudni kell, hogy nemcsak a test jelenti a bábot, hanem a személyiség, a „személyes lélek” is.

A könyv amúgy arról szól hogy japán fogságba levő katonák patkányokat tenyésztenek és adnak el mint nyúlhúst :)

halljuk, halljuk!

Dope hat

„Kalap: a világban elfoglalt szellemi pozíció. Az ember külső egyénisége.
Cilinder: társadalmi érvényesülés. Hiúság. Becsvágy. Nagyképűség.”

i peek into the hole, i struggle for control
(ez szerintem az előadóművész és a közönség közötti kapcsolat - a lyuk szvsz a kamera, melyen keresztül manipulálni akarja a közönséget)

nem tudom, vagy talán a saját maga fölötti kontrolra gondol? vergődik, nem ura önmagának.

the children love the show, but they fail to see
the anguish in my eyes
(hmm na ez nehéz.ez a félelem a hernyó félelme, aki tudja, hogy meg kell halni ahhoz, hogy a pillangó megszülessen :)

„Közönség: Exhibicionizmus. Külső véleményektől való függés. Nyilvánosság”

szenved, mert hiába sztár, nem ura a helyzetének.

fail to see the anguish in my eyes
i scratch around the brim, i let my mind give in
(ez a sötét pillanat - a csodalámpa dörzsöléséhez hasonlít)

nem bírja tovább, újra „beadja magának az adagot”…hehe

the crowd begins to grin, but they seem to scream when darkness fills my eyes
seem to scream when darkness fills my eyes, it's no surprise
(hát ezt nem kell részletezni)

de ezúttal túllövi magát…hehe.

Erről jut eszembe, múltkor láttam egy „Nyisd ki a szemed” c. spanyol filmet. Egy faszinak vmi drogot adtak be, hogy visszaemlékezzen a múltjára, és közben totál fekete lett a szeme, úgy hogy nemcsak a pupillája tágult ki, hanem megtöltötte teljesen a sötétség:-)
Egyébként igen érdekes film volt, habár alig tudtam követni, mer’ az elejét nem láttam. Azóta is várom, hogy megismételjék. Amolyan elcsépelt mátrixos alapötletre épülő film, de tele volt olyan szimbólumokkal, amiket a szokásos háliwúdi közönségsikerekben nem találni. A faszi mintha amnéziában szenvedne, nem ismer meg egy Sophia-nevű csajt(hehe), illetve állítja, hogy az a csaj aki annak állítja magát, nem az, akit ő ismert...maga az emberünk pedig egy idő után saját arcát utánzó álarcot visel(az eredeti arca eltorzult). a végén egy háztetőn azt magyarázzák neki, hogy ez nem a valóság, hanem egy álom, mivel a múltban befizetett egy testkonzervációs programba, halála után(állítólag öngyilkos lett, leugrott vhonnan, és összezúzódott a feje) konzerválták, és mikor az „orvostudomány olyan szintre ért” újraélesztették, de nem keltették fel, hanem tovább altatták, és generáltak neki egy olyan álmot, egy álvalóságot, amiből hiányzik a halála, hiszen úgy alkották meg az álmot, hogy a halála előtti időpontból folytatódjon az élete, mintha mi sem történt volna. Arra bíztatják, hogy ugorjon le, és akkor kiderül minden, hiszen „itt” semmi sem valóságos... Az a vége, hogy leugrik.

my big top tricks will always make you happy, but we all know the hat is wearing me

„A mákkereskedő nem a fogyasztónak adja el az áruját: A fogyasztót adja el az árujának.”

Fene tudja…most már úgy érzem, talán nem is illik ez ide.

my bag is in the hat, it's filled with this and that
my vision's getting fat, the rabbit's just a monkey in disguise

„A szenvedélybetegnek egyre több kábszerre van szüksége, hogy valami emberi formája maradjon…hogy lekenyerezze a szenvedély majmát, amit a hátán cipel”

A majom azt jelenti, hogy az állati ösztönök legyőznek….a tök aranyos, ártalmatlan és tiszta nyuszi, a korlátlan édeni élvezet illúziója mögött egyszersmind egy kontrollálhatatlan, rikoltozó büdös majom is rejlik, amelyik összeszarja a lakást.
„If you live with apes man, it’s hard to be clean”…hehe.

A majom egyszersmind a hiú személyes ént is jelképezi, mindez összefügg a cilinder álombéli szimbolikus jelentésével is. A reflektorfény-függő sztár a világban róla élő képnek, saját közönségének foglya lesz. A kis én eltakarja az igazit, az illúzió uralja a „valóságot”.

a kalap a tudatalatti ÉN, a fekete lyuk, mely végtelen - de mi a végtelen=semmi...és leképeződése ebbe a világa - a művész...tehát az ÉN a fekete lyukon, a kalapon keresztül egy bűvész formájában jelenik meg EBBEN a világban, és ez a bűvész csak sejti, hogy teste valójában csak porhüvelye a nagy 1-nek

nem mondom, jól elrugaszkodtál…hehe
vagy mondjuk ő a bukott állapotban leledző én, aki az anyagi világot/testet jelképező kalap ill. az abból előbújó illúziók foglya. de ez nem stimmel, mer’ akkor nem tudni, hogy kik a nézők. Valszeg az illúzió részei.

fail to see the tragic, turn it into magic
(na itt a legkomolyabb - a tragédiából "bűbájos mágiát" csinálnak, mert az "érthetőbb", ésszerűbb, "humánusabb" - játéknak fogják fel a színész valódi haldoklását.Ez a sor nagyon erős)

„gyerekek”, hiszen nem akarnak tudomást venni a „szörnyű valóságról”.

they will bite the hand if it is slower than the quickness of their scrutinizing eyes

a látvány számít náluk, nem a lényeg…stb.

chicanery will always make you happy, but we all know the hat is wearing me

például beugrik a feketemágus képe, aki eladja lelkét, a varázshatalomért...hehe
a tsz tényleg zavaró. vagy úgy érti, hogy "mi, a sztárok", vagy fasz se tudja.

üdv: guardian

Előzmény: Eisengrau (875)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.01 0 0 885

KibaSzülinapot, Rave!

Fall fires burning 'neath black twisted boughs
Sacrifice to above
Smoke swirling quickly towards misting clouds
Offering of this blood
Into the flames and without shame
Consumed with howls and screams
Pumpkins grin in their despair on all

Hallows eve
Hallows eve

Cruel be the wind as it quells my words
I shout out to the rain
Incantations I've so hope you've heard
That you live again
From deep earth brings forth rebirth
Witness but I shant believe
From below a chilling glow on all

Hallows eve
Hallows eve

Be spiderwebbed and glazed in frost
She wears death beautifully
More stunning now than in her life
On a bed of autumn leaves
Into her eyes and quite surprised
I whispered don't you leave
Sing macabre songs and we'll dance til dawn on all

Hallows eve
Hallows eve

Saint lucifer hear me praying to thee
On this eve of all saints
High be the price but then nothing is free
My soul I'll gladly trade

Ahhh
Hallows eve
Ahhh
Hallows eve

Cold is the night in so many ways
Luna round full and bright
Deep be the mud on the fresh dug graves
On yours I recite
An ancient spell I know so well
Success is guaranteed
I'll bring you back from where you've gone on all

Hallows eve
Hallows eve

Saint lucifer hear me praying to thee
On this eve of all saints
High be the price but then nothing is free
My soul I'll gladly trade

Ahhh
Hallows eve
Ahhh
Hallows eve

Eisengrau Creative Commons License 2002.10.30 0 0 884
Ez azér elég durva

Amúgy eccer volt a South Park c. rajzfilmben egy jelenet..a kiscsávó elmegy Romániába.Aszongya

NA megtaláltam a világ segglyukát!

Szóval közel vagyunk

Hollófekete Creative Commons License 2002.10.30 0 0 883
önkéntelen elvonókúrán vagyok...hehe, de majd holnap feltöltöm neked a választ.

nem tudom mi lesz, de ma kezembe került egy régi koncertjegy(Immortal), amin szénné röhögtem magam. helyszín: Fekete Lyuk, Bp. Golgota u. 13...hehe.

Előzmény: Eisengrau (882)
Eisengrau Creative Commons License 2002.10.30 0 0 882
Holló, végleg bannoltad magad? Hheheh

Hallod.Mi lesz, ha eljön az Antikrisztus? És fellép a CNN műsorában?

Mi lesz a köv. lépés? Megöljük? Keresztre feszítjük? Heheh?

Érted a poént.

Ez a Mansonizmus ördögi köre.Ha eljön az antikrisztus, nem szabad megölnünk.Shoot motherfuckers, and your world gets smaller.

Eisengrau Creative Commons License 2002.10.30 0 0 881
Khiráj
Waltraute Creative Commons License 2002.10.28 0 0 880
Marilyn Manson a láncfűrészes gyilkos filmzenésze
október 17. 19:36
[Havaria]
Marilyn Manson írja a Texasi láncfűrészes gyilkos című film felújításának zenéjét. Az 1974-es horrorklasszikus új verzióját nyáron kezdte el forgatni Michael Bay rendező-producer.

A bizarr videoklipjeiről hírhedt horrorisztikus rocksztárnak nem ez az első mozis felkérése, a legutóbb például a Tony Scott-féle Beat the Devil (Üss az ördögre) c. filmben dolgozott, igaz, ott színészként, a soul-legenda James Brown oldalán. Manson új albummal csak jövőre jelentkezik, amely a Golden Age Of Grotesque (A groteszk aranykora) címet fogja viselni.

Előzmény: Eisengrau (879)
Eisengrau Creative Commons License 2002.10.23 0 0 879
Merthogy nem is lesz.
lucien Creative Commons License 2002.10.22 0 0 878
Hamarosan Manson koncert lesz Magyarországon, nem tudjátok, mikor lesz és mennyibe fog kerülni?
Sehol nem találok még róla infót... :(

Előre is köszi a segítséget.

Waltraute Creative Commons License 2002.10.21 0 0 877
No várj csak.

A következôben lesz William Gibson: Neurománca.

Mint a "Mansonértés" bibliája:-)))

Előzmény: Hollófekete (876)
Hollófekete Creative Commons License 2002.10.21 0 0 876
ja, bár a meztelen ebéddel kellett volna kezdenem, mer' akkor elsőre jobban értettem volna, asszem el kell olvasni még párszor. a meztelen ebéd egyébként manson-értés szempontjából is rendkívül ajánlott.
Előzmény: Waltraute (871)
Eisengrau Creative Commons License 2002.10.20 0 0 875
RAVEN!

Ezek kötelezőek, ha meg akarod érteni Mansont:

http://www.hiddenmeanings.com/light.html#FALLEN

http://www.hiddenmeanings.com/billy.html

Tudom hogy hosszadalmas, de átnézheted a hiddenmeanings oldal többi részét is.

Nagy része közhely, de folyton Manson-darabokra bukkansz.Nem az egészet kell nézni, hanem a darabokat, melyeket Manson beoperált az Antichristbe és a Holy wood albumba.

Idézek:

THE CRUCIFIXION DESCRIPTION

We have suggested through scripture that Jesus is a symbol of the Sun, Solar Plexus energy, light and fire. We have seen that there is a harmony between the universe and the human brain. So now we begin to explore the scripture and see if we can present substantial evidence that the crucifixion which is the way to salvation takes place in the universe and in our heads.

EVIDENCE : Where does the scripture say that the crucifixion takes place? The answer is Golgotha which means "the place of the skull".

EVIDENCE: What is another name for the place where the crucifixion took place? Luke 23:33 says that it took place on Mt. Calvary. Calvary is from the Latin calvaria which means skull. It is a translation of the Greek Kranion which means cranium. Stedmans Medical Dictionary defines the word calvaria (or calvary). The upper domelike portion of the skull. The roof of the skull.

EVIDENCE : Scripture defines Jesus as the "testator". The one who dies and provides an inheritance. We are to inherit from his sacrifice. As it speaks in Hebrews 9:16 For where a testament is, there must also of necessity be the death of the testator. The root of the word testator is the Latin "testa" which means skull.

Thus the evidence is clear that the crucifixion of Jesus Christ takes place in the human skull and is an act of consciousness.

.....

Understand that the crucifixion of Christ is Gods will. The people that crucify Christ are the good guys. The ones who try to prevent it are Gods enemies. In the Bible , Peter tries to protect Jesus from the crucifixion. Jesus calls him Satan. "Get behind me Satan". Thus if Crucifixion is something that occurs in consciousness. If indeed it is an act of meditation that takes the energy from the solar plexus to the brain, think about who it is that tries to frustrate people away from doing this. Who is it that screams cult whenever Kundalini or meditation above the mind is mentioned. Who is Satan ?

(there's noone left to hear you scream hehe)

...........

. YOU MUST CARRY THE CROSS: In the story they made Simon of Cyrene carry the cross up the hill to Golgotha or Calvary. This means that the energy will not rise up to the place of the skull by itself. You must make it happen. Only by meditation can you cause the energy to rise up the spine to the place of the skull where the crucifixion can take place. The word Simon means " hearing". Those who hear and understand, and are open to this meditative process are the ones who will carry the cross up the hill of the spine to Calvary. It won't happen on its own and all the Bible studies, church attendance, or donations in the world will not make it happen. You must get the cross up the hill. Its totally up to you.

...............

YOU ARE THE LIGHT OF THE WORLD

You who are light will leave the body at its death and unless you are teleported elsewhere you will instantly seek to find another body. When you do , you will be exactly the same as you are now except you will have different genetics to work with and though the people will be different in appearance they will be exactly the same to you as those who you love are now.

,,,

LET THE UGLY LIGHT OF THE WORLD IN (HOLY WOOD)

Waltraute Creative Commons License 2002.10.15 0 0 874
Eh. A gépember...

http://www.kfccinema.com/reviews/action/tetsuo/tetsuo.html

http://www.midnighteye.com/reviews/tetsuoim.shtml

http://www.epinions.com/mvie-review-251A-6304E5-394A6D6D-prod2

http://www.capp.gr/newsArchives/newPages/JapaCyberpunk.htm

Előzmény: Eisengrau (873)
Eisengrau Creative Commons License 2002.10.15 0 0 873
Akkor kell ütni a vasat amikor hideg mer akkor nagyobbat szól :D

Szóval iziben válaszolok (magamnak) is minden agyi funkciómat takarékra állítva.

hol vagyok?

A helyes kérdés: Vagyok?
Sőt: VAN?

ez az Ehead valami művész-szarság? mer’ akkor úgyis hiába keresem falun.

Ez sajnos művészfilm.Kis apropó, eztet a filmet Lynch rendezte, akárcsak a Lost Highwayt (amelyben Manson is feltűnik 3 másodpercig :)

Szóval a Lost Highway-ben a faszit kivégzésre itélik, és bebasszák a börtönbe, namost elkezd kurvára fájni a feje, ordítani kezd: Guard! Guard!

Namost én amikor előszőr láttam (persze eredetiben, felirat nélkül) tökre azt hittem, "GOD,GOD!" -ot ordít....Amikor tudatosult bennem hogy az Őrt hívja, kicsit nevettem a két szó majdnem tökéletesen azonos fonetikáján :))

Szerintem Lynch szándékosan rendezte úgy a jelenetet hogy "istennek" lehessen érteni az "őrt".

nade maga M hogy érti? Van egy olyan érzésem, hogy nem a nehézfémek káros élettani hatása utal, bár ki tudja.

Nemtom hogy érti mm...Az az igazság hogy én már nem érzem magamat elég kompetensnek MM szövegeinek elemzésére...4 év után :)

Viszont azt gondolom, hogy: valamiféle morfózis jön létre a hús és fém között, amiből megszületik az Übermensch.Tudod, a Reflecting God-ban is az isten valójában a tévé, vagyis egy mechanikus-elektronikus készülék, és Ő maga a tévé, saját magát látja a tévében, ő maga az isten, "shoot me" üvölti és a photoshooting-ra céloz.

nem sok értelme van istenként beszélni magadról, hogy közben tökéletesen azonosulsz emberi, sőt mi több, anyagi mivoltoddal.

Hú de kezdő vagy - Emeld fel a követ és megtalálsz alatta! Nyisd fel mellkasodat és ott dobogok benned! You can kill yourself now because your dead in MY MIND.

"I am the voice inside your head and I control you
I am the lover in your bed and I control you
I am the sex that you provide and I control you
I am the hate you try to hide and I control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down I use you up
.....

I speak religion's message clear and I control you
I am denial guilt and fear and I control you
I am the prayers of the naive and I control you
I am the lie that you believe and I control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down I use you up
.....

I am the needle in your vein and I control you
I am the high you can't sustain and I control you
I am the pusher I'm a whore and I control you
I am the need you have for more and I control you
I am the bullet in the gun and I control you
I am the truth from which you run and I control you
I am the silencing machine and I control you
I am the end of all your dreams and I control you"

énről beszélni meg még értelmetlenebb…hehe.

Én vagyok az atya, a fiú és a szentlélek :D

Egyébként a politeizmus-monoteizmus szembeállítása baromság

Nem - tudod mi baromság?? Ez a szó hogy "teizmus"

a legtöbb ún. politeizmusban

Hehhehehehe és a többség dönti a tőkét?

Amúgy meg te elhiszed amit mások mondanak istenekről? Na neee :)))

de ha már itt tartunk, hol mondtam én olyat, hogy azért kell háborúzni, mert az hasznos?

Nana.Ez már jobb :) asszem itt én tévedtem..habár még utánanézek az emlékiratainkban.

vmi erő jelenlétet érzem. amikor megpróbálok megmozdulni ez a láthatatlan erő mégjobban szorít.

Én néha meg azt érzem, hogy egy iszonyatos erő van belém zárva, és csak úgy fog kitörni ha szétrobbantja maga körül a húst..Olyankor izmaim megmerevednek teljesen és érzem hogy pl. a karomon a szőrszálak láthatóan vastagodnak és sertévé válnak - szinte fémesek.

Télleg? nekem erről az a sor jut eszembe, ho’ „I’m as hollow as the ’O’ in the God”. Bár fasz se’ tudja hogy jön ez ide…hehe.

Habár most hallom hogy az EGYET valójában körrel jelölték, mivel nincs sem eleje sem vége :)

Az utazónak Tamaghisból kell elindulnia, és a fenti sorrendben kell végigjárnia a többi városon.

Semmi sem igaz, még az sem, hogy semmi sem igaz…haha

így van,ezt mondtam én is...book of lies.

Má kicsit fárasztanak ezek a naiv szövegek. Na figyelj. Az igazi hűség ott kezdődik, hogy minél taplóbb a gazdád, annál nagyobb hűséggel szolgálod. Az SS tagjai, meg a szamurájok nem szavazópolgárok, oké?

Igen most már értem.

Viszont aki csak pofázik, hogy ő aztán nem szolgál senkinek, de nem is főnök, mer gyáva hozzá meg gyenge, az a legnagyobb gázüzemű szolgarobot.

..

nekem van egy jobb ötletem: legyél te az el presidente, és én szolgálni foglak.

Minden erőmmel azon vagyok.Legalsóbb mérce az, hogy Erdély fejedelme leszek.

a King Ratet vki kivette a könyvtárból. különben meg, egy szaros sorér’ nehogy má’ keresnem kelljen egy könyvet…hehe:-) ez vmi háborús könyv?

Ja, valszeg neked nem fog tetszeni, persze nem azért ajánlottam hogy csak az utolsó sort olvasd.Következő alkalomra bemásolom ide az említett sort.
A könyv amúgy arról szól hogy japán fogságba levő katonák patkányokat tenyésztenek és adnak el mint nyúlhúst :)

ezért vigyorog a katona a lövészárokban, mínusz 40 fokban, a legnagyobb pergőtűzben…hehe. De a legfontosabb mégis az, hogy hogyan halsz meg.

És hogyan kell?

régebben a szövegeket is szidtam(má’ hogy nincs irodalmi értékük), de ezt is visszavonom…szal ezek má’ magukban is okék, de nem tudom, hogy vagy MM igazítja a zenékhez a szövegeket, mer’ akkor tényleg zseniális költő, vagy Ramirez ír totálisan passzoló zenéket, akkor viszont nem akármilyen zenész, még ha sokat nyúl is másoktól.

Namost Ramirez ki lett rúgva a bándából, ezzel szvsz Manson elvágta maga alatt a fát mert nem nagy zenész ő, bár ki tudja.

Azt, hogy ki kihez igazodik, asszem mondták egy interjúban.Úgy volt ha jól emlékszem, hogy hol Ramirez jön elő egy dalötlettel, amihez Manson ráalakítja a fejében már korábban létrejött szöveget, hol Manson rukkol elő egy kész szöveggel, amire Ramireznek kell zenét kitalálnia.

Szóval mindeddig így működött, most már Manson totális diktatúrát alakított ki ehehe.

Ramirez tényleg sokat nyúl másoktól, de ezt sem ő, és főleg Manson nem tagadták soha.Hisz MM mondta is hogy mindenki reciklál, teljesen újat nem lehet kitalálni - ebben igaza van.

Sőt emlékszel megadtam egy linket, ahol egy faszi összegyűjtött minden forrást ahonnan mansonék loptak, esszéjének a címe "Deflowering the freshest crop", vannak szövegbeli nyúlások is (persze átoperálva, nagyon jól)...

Igy pl. volt már olyan 70-es évekbeli szám minek a címe "Freed of pain" , ebből lett a Speed of Pain és hasonlóak.
Én továbbra is állítom hogy manson zseniális szövegíró, sőt képei is vannak, volt kiállítása, egész jók.

Itt egy képe:

http://www.marilynmansonartworkonline.com/mm.cgi/2mm_019.html?id=3MCbIohj

A címe: Last day on earth...nagyon tetszik..

Apropó Dope Hat, ime egy általa festett kép:

http://www.marilynmansonartworkonline.com/mm.cgi/2mm_005e.html

A címe: Harlequin Jack and the Absinthe bunny

Szóval Dope hat.

"The rabbit has pulled me into the hat"

mondta ő maga ezen év szeptember 10-én :)

Bemásolom ide, oszt soronként

i peek into the hole, i struggle for control

(ez szerintem az előadóművész és a közönség közötti kapcsolat - a lyuk szvsz a kamera, melyen keresztül manipulálni akarja a közönséget)

the children love the show, but they fail to see
the anguish in my eyes

(hmm na ez nehéz.ez a félelem a hernyó félelme, aki tudja, hogy meg kell halni ahhoz, hogy a pillangó megszülessen :)

fail to see the anguish in my eyes

i scratch around the brim, i let my mind give in

(ez a sötét pillanat - a csodalámpa dörzsöléséhez hasonlít)

the crowd begins to grin, but they seem to scream when darkness fills my eyes
seem to scream when darkness fills my eyes, it's no surprise

(hát ezt nem kell részletezni)

(na itt a legkomolyabb - a tragédiából "bűbájos mágiát" csinálnak, mert az "érthetőbb", ésszerűbb, "humánusabb" - játéknak fogják fel a színész valódi haldoklását.Ez a sor nagyon erős)

my big top tricks will always make you happy, but we all know the hat is wearing me

(a kalap a tudatalatti ÉN, a fekete lyuk, mely végtelen - de mi a végtelen=semmi...és leképeződése ebbe a világa - a művész...tehát az ÉN a fekete lyukon, a kalapon keresztül egy bűvész formájában jelenik meg EBBEN a világban, és ez a bűvész csak sejti, hogy teste valójában csak porhüvelye a nagy 1-nek)

my bag is in the hat, it's filled with this and that
my vision's getting fat, the rabbit's just a monkey in disguise

(a nyúl csak egy majom - a majom 3x jelenik meg azon az albumon, nyilván a "see no evil hear no evil stb. " szimbóluma...nemtom...)

stars and pills and needles dance before our eyes

(stars - ez nyilván nem csillagokra, hanem sztárokra vonatkozik - a többi meg a drog)

they will bite the hand if it is slower than the quickness of their scrutinizing eyes

(they always eat the hand that bleeds, mondta egy másik számban - a média fogyasztási ciklusára utal valszeg)

chicanery will always make you happy, but we all know the hat is wearing me

(nem tudom...we all know...nemtom :)

Na...mondom, ez nehéz.Te jössz.

Előzmény: Hollófekete (870)
Waltraute Creative Commons License 2002.10.15 0 0 872
Apropó! Meg kéne vizsgálni a tarokk és az áldozatok szimbolikáját...

Mer' asszem kedvenc sorozatgyilkosunk művész:-)))

Előzmény: Waltraute (871)
Waltraute Creative Commons License 2002.10.15 0 0 871
Szal rádborult a vörös éjszaka...Eh. Hát nem véletlenül Holló!

Herr Eisengrau. A vörös éjszaka az avantgarde!

Üdv!

Előzmény: Hollófekete (870)
Hollófekete Creative Commons License 2002.10.15 0 0 870
hol vagyok?

Videotéka.

ez az Ehead valami művész-szarság? mer’ akkor úgyis hiába keresem falun.

diszintegrátor a FEJED -> eraserhead -> "i am what you should fear -> ugyanennek a számnak a folyatása -> "the taste of metal (eisen) is disintegrator".

aha. nade maga M hogy érti? Van egy olyan érzésem, hogy nem a nehézfémek káros élettani hatása utal, bár ki tudja.

Ugyan, ha harmadik számban beszélsz róla, akkor lófaszt sem ér.Amúgy meg ki hitette el veled a monoteizmust :)))

nem sok értelme van istenként beszélni magadról, hogy közben tökéletesen azonosulsz emberi, sőt mi több, anyagi mivoltoddal. Több énről beszélni meg még értelmetlenebb…hehe. Egyébként a politeizmus-monoteizmus szembeállítása baromság, a legtöbb ún. politeizmusban van nagyfőnök, meg van ős-isten, illetve az összes isten sokszor az Egy különböző megnyilvánulási formáinak tekinthető, az ún. monoteizmusokban pedig megtalálhatjuk a sokistenhitek isteneinek egyedi tulajdonságaival rendelkező angyalokat/démonokat..stb szal érted mire gondolok.

Vonlkóddal netezel - és te vagy A SS ?
(vajon mit jelenthet a számsor?)

nem én, hanem te…hehe…
nem tom mit jelent, de má nem is lényeges, mer' lejárt a mandátumom.

Kinek hasznos ha megnyersz egy háborút vagy felkapálod a szomszéd kertjét?
Dolgozzanak a négerek meg a gépek hehe.Ez az én mottóm.

Te miről beszélsz?:) úgyértettem engem, mint munkavégző androidot, rosszul terveztek meg, mert baszok dolgozni.

Hehe…de ha már itt tartunk, hol mondtam én olyat, hogy azért kell háborúzni, mert az hasznos?

A Dissasociative számban van szó ilyesmiről.Manson egy ketamin (specialK, lózsibbasztó :) nevű drógyszer hatása alatt lehetett valami ilyen állapotban...A dead astronaut in space

ja, hehe, én is el voltam zsibbadva, mielőtt a sötétségbe eljutottam az álomban. néha álmodom, hogy az ágyamban vagyok, nem tudok megmozdulni, bizsergek, vmi erő jelenlétet érzem. amikor megpróbálok megmozdulni ez a láthatatlan erő mégjobban szorít. Ha üvölteni próbálok, nem jön ki hang a torkomon. egyszer sikerült megmozdulnom annyira, hogy egy fémvázas állványt nekidöntöttem a radiátornak, gondoltam majd csak felébred valaki a zajra, de az ütközésnek egyszerűen nem volt hangja. Na egy ilyen álomban egyszer csak elkezdtem bénultan kilebegni a szobából, és utána kerültem vhogyan arra a sötét helyre, amiről má’ beszéltem.

Van a diszk, fehér mint egy tabletta, irja rajta
C MA
Az O betű maga a cd-lyuk.Az útszéli fehér lyuk

Télleg? nekem erről az a sor jut eszembe, ho’ „I’m as hollow as the ’O’ in the God”. Bár fasz se’ tudja hogy jön ez ide…hehe.

De semmi nem bizonyítja hogy az ember MOSTANRA elérte végső képét.A végső kép - a gép. Addig az ember csupán isten majma

jelenleg viszont a gép még nem több mint az ember műmajma(mechanical animal), de még az sem saját akaratából, és nem valószínű hogy valaha lesz ennél több. Erről jut eszembe, kb 2 hete volt egy állat film, „Sid 6.7”, ismered?:) Russel Crowe játssza benne a többszáz tömeggyilkos személyiségéből felépített rendőrségi kiképzőszoftvert, ami aztán sajnálatos malőr folytán megszökik egy szilícium-alapú, önregeneráló, nanorobot-sejtekből-felépített kiborg testben, és elkezd randalírozni a városban.

Minden jel arra utal, hogy a gép lesz a kvázifejlődés következő lépcsője.Flesh is obsolete :)

nem lesz, egyrészt szerinted sincs fejlődés, egyébként is tök fölösleges, mert a hús és a fém ugyanaz a degenerált szint...hehe.

Nothing is true end everything is permitted, so read the old man of the mountain in his book of LIES.
Ha semmi sem igaz,akkor nincs Igazság Könyve sem

Idézet egy könyvből:
>>„Semmi sem igaz, mindent szabad.” Hasszán Ibn Szabbáthnak, a Hegy Öregjének utolsó szavai.
„Tamaghis…Ba’dan…Yass-Waddah…Waghdas…Naufana…Ghadis.”
Állítólag a beavatottnak, aki bármilyen kérdésre tudni szeretné a választ, csak el kell ismételnie ezeket a szavakat, mikor elalszik, és a választ álmában tudja meg.
Tamaghis: az egymás ellen küzdő partizánok nyílt városa, ahol elkeseredett biológiai hadviselés folyik. Itt minden annyira igaz, amennyire annak hiszed, és mindent szabad, amit meg lehet úszni.
Ba’dan: a versenyen alapuló játékoké és kereskedelemé. Ba’dan nagyon hasonlít a mai Amerikára ingatag, vagyonos elitjével, nagy létszámú, elégedetlen középosztályával, bűnözők és földönfutók ugyanekkora csoportjával. Labilis és robbanékony, örvényszerű lázadások söpörnek végig rajta. Mindent igaz, és mindent szabad.
Yass-Waddah: a nők fellegvára, ahol de Gulpa grófnő, de Vile grófnő és a Kiválasztottak tanácsa a többi város leigázását tervezi. A szexuális átmenetek minden árnyalata jelen van, így például lányfejű fiúk és fiúfejű lányok. Itt minden igaz, és semmit sem szabad, kivéve az engedélyezőknek.
Waghdas: egyetemi város, a műveltség központja, ahol a kérdéseinkre választ kapunk, amennyiben a dolgok kifejezhetők. A teljes szabadság a teljes megértésből fakad.
Naufana és Ghadis az illúzió városai, melyekben semmi sem igaz, tehát mindent szabad.
Az utazónak Tamaghisból kell elindulnia, és a fenti sorrendben kell végigjárnia a többi városon. Ez a zarándoklat sok életen át tart.<<

Tényleg, láttad már a legújabb topikomat(Isten végrendelete)? Keresd meg.

Semmi sem igaz, még az sem, hogy semmi sem igaz…haha.

A nordikus mitológia meg faszt se érdekel, mi közöm van nekem az északiakhoz?

csak annyi, mint a többiekhez, te állat.

Ja, csakhogy a vaksi hűség nem engedi láttatni gazdád és minden gazda hatalomra jutásának módját, ami közelről sem volt "becsületes".

bruhaha…nane. Má kicsit fárasztanak ezek a naiv szövegek. Na figyelj. Az igazi hűség ott kezdődik, hogy minél taplóbb a gazdád, annál nagyobb hűséggel szolgálod. Az SS tagjai, meg a szamurájok nem szavazópolgárok, oké?

Ezt csak a legkisebb parasztlegénynek mondják esti mese gyanánt...you can be the president too...faszság.

nekem van egy jobb ötletem: legyél te az el presidente, és én szolgálni foglak.
Viszont aki csak pofázik, hogy ő aztán nem szolgál senkinek, de nem is főnök, mer gyáva hozzá meg gyenge, az a legnagyobb gázüzemű szolgarobot.

Egyszerre két inputot tudok ajánlani: A patkánykirály című regény utolsó mondatát, ill. a Scarface (Sebhelyes arcú) c. filmet úgy ahogy van.

neked is tudnék ajánlani, de minek. a King Ratet vki kivette a könyvtárból. különben meg, egy szaros sorér’ nehogy má’ keresnem kelljen egy könyvet…hehe:-) ez vmi háborús könyv?

ja megvan, az még régi, de már látszik rajta a halványulás jele.

na, most már nekem is megvan, és egész jó. Szerintem nincs semmiféle halványulás…az új lemezük is egyszerűen megagiga. Minden nyálasodás ellenére azért a háttérben még mindig tonnás riffek zuhognak, a refrének pedig egyszerűen mennyeiek:)

„A feltámadás fáj
hangja nincsen
a semmi te voltál
és én a minden”

(Ezer világ őre/Ego Sum)

hehe

Meg másra is, de asszem te is: hogy az élet értelme (figyeljetek most elárulom) pont az hogy élvezd az
undort :)

ezért vigyorog a katona a lövészárokban, mínusz 40 fokban, a legnagyobb pergőtűzben…hehe. De a legfontosabb mégis az, hogy hogyan halsz meg.

A teljes Antichrist album csúcs.A rock, a performansz-zene csúcsa.

régebben a szövegeket is szidtam(má’ hogy nincs irodalmi értékük), de ezt is visszavonom…szal ezek má’ magukban is okék, de nem tudom, hogy vagy MM igazítja a zenékhez a szövegeket, mer’ akkor tényleg zseniális költő, vagy Ramirez ír totálisan passzoló zenéket, akkor viszont nem akármilyen zenész, még ha sokat nyúl is másoktól.

az anyag nem sűrű energia, hanem a Semmi öntudatlan álma.

Isten a Semmi, ami van…hehe.

Nincs Valóság, csak valóságok.Nincs isten, csak istenek, nincs SS, csak SP.

egyedül csak Isten van, a legbelső, lecsupaszított Én, míg az istenek, angyalok, emberek, állatok, anyag már csak az illúzió különböző fokozatai. EGYEDÜL CSAK A SS VAN.

Kérlek, tied az első lépés.De komolyan tedd.

jó, akkor a legközhelyesebb béna magyarázat, miszerint a dope hat cím, ill. a "the hat is wearing me" c. sor, nem másra, mint a drogfüggőségre utal...hehe. na most jössz te.
hehe
coma on!

Előzmény: Eisengrau (838)
Waltraute Creative Commons License 2002.10.11 0 0 869
Igen. Kétségkívül bomlott az ami társadalom. De nem véletlenül...
Előzmény: Hollófekete (867)
Hollófekete Creative Commons License 2002.10.11 0 0 868
wohaha, ez a kedvenc Slayer-nótám mostanában:

Stain Of Mind

[Music: Hanneman, Lyrics: King]

Imagine Humanity's decline
Step inside my stain of mind
Infesting superiority
Infectious immorality oh yea
Come worship the place no truths are told
Praise the land where sins are sold
No passion no love your faith evades
Never see yourself again that way
Death becomes your bride
Lifelessness invades your eyes
In fire baptized
All pain sifts through my soul
You'll never feel greater misery
Master of my enemy
Let the purest stain of mind
Wash the virtue from your eyes
As one the collective unifies
Emanate a faithless shine
Forever creation has conceived
Birth of destruction spreads its wings oh yea
Chaotic rebirth a new domain
Re-live the sight the sound the pain
Erotic the taste of agony
Adorn the scars of inhumanity
This is what you see
Deep inside of me
Agony is life
Lechery is life
Godlessness is life
Purgatory magnified
In fire baptized
Master of my enemy
Enticing malevolence allures
Bastardize the clean and pure
Salvation forever crucified
I choose the other side oh yea
Entire, complete serenity
Injected intravenously
Transgression euphoric bliss divine
Initiate a timeless stain of mind
Blood will sterilize
In fire I baptized
Master of my enemy

Hollófekete Creative Commons License 2002.10.11 0 0 867
ez a kibaszott holló se tartja a hátam, úgyhogy egyedül egy szál faszban kell tartanom a frontot.

jaj, minnyá könnyes lesz a szemem...hehe.

naés mit szóltok a legújabb kedvencünkhöz, a virginiai rémhez, he?:-) a híradóba aszonták, hogy a halált ábrázoló tarot kártyán azt üzente, hogy ő Isten:)

Előzmény: Eisengrau (859)
Dr. Morell Creative Commons License 2002.10.11 0 0 866
Ezt kapd ki: a Führer ÉL ! Csak erről nem szabad beszélni, ez titkos. Linkelek majd egy doksifilmet, ha már átkonvertáltam avira.
Előzmény: Waltraute (865)
Waltraute Creative Commons License 2002.10.11 0 0 865
Eh. A Führer lemonnyott. Olyan depi lett, hogy öngyizett.

Ugyan miért gondolja bárki aztat, hogy amoralistáknak imponál egy öngyizô???

Előzmény: Dr. Morell (864)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!