ITT van a honlaphoz kapcsolt statisztika, nézzétek meg, mennyien látogattak ma oda! Most is durván 100 látogató percenként...
Ezért is dühös vagyok a **** magyar médiára, nem ismerik fel, mi az, amivel fontos lenne foglalkozni a valóvilágok meg a nemtommik mellett (ill. leginkább helyett).
Már azt hittem egy pillanatra, észbe kaptak magyarmédiáék. De ismét rá kellet jönnöm, hogy végtelenül naív vagyok...
Szégyen. Ilyenkor nem szeretek magyar lenni, talán ez is szégyen, de ez van.
dg
Khm, mielőtt valaki félreértené:
az M1-en jelengleg látható vitray-s műsorra gondoltam. Valahogy egyik "okos" sportriporter arcán sem látom a gyász nyomait...
Ennek a Vitrays műsornak az elején ejtettek szót Mikiről? És tudnak utána így beszélgetni? Tanulhatnánk sokat a Portugáloktól! Ők tisztelték, szerették, mi nem becsüljük meg igazán az értékeinket, és ez nem csak Mikire vonatkozik...
Nem tudom, de nem érzitek ennek az ironiáját, hogy most most mindenki a portugál csatornákat, radiót, tévét nézné legszivesebben, de ez technikai akadályokba ütközik, vagy nyelvibe, de nekünk "be kell érni" Vitrayval és kis csapatával, be kell érnünk korridor.hu-val, meg ezzel az egész moslék magyar médiával...
Sztem egyszerűen felháborító. Ott ül többek között az MTV sportosztályának vezetője (vagy mi), és röhögcsélnek magukban, mikor ma elhunyt egy válogatott labdarúgó, akit mindenki kedvelt.
Ezt a szégyent... :((
Sajnálom, hogy nem tudom nézni a portugál TV-t, kösz, hogy "közvetítetek"!