Annyiból mindenképp jó az Alvin, hogy más réteghez szól, szerintem az FF után ők viszik majd be legtöbb embert a Petőfi Csarnokba. Bár fogalmam sincs, hogy mekkora a rajongótáboruk, de gyanítom, hogy viszonylag jól fut a szekerük. Meg talán az Ektomorfra jönnek még a Sepu/Soulfly fanek. :) A többieknek nincs akkora közönségbázisa, ill. nagy az átfedés az Fabrik közönségével.
A jegy sorszáma nem biztos hogy azt jelenti, hogy ennyit már el is adtak...
Szerintem bőven elég lesz a PeCsa, tudomásom szerint önálló FF koncerten 800-900 ember volt a csúcs. Oké, hogy van még néhány zenekar, de azért az FF a húzónév... PeCsába meg beférnek 2500-an. Persze én nem akarok senkit lebeszélni az elővételről, annál kevesebbet kell majd sorbanállnom szombaton. :)))
Hali!
Akkor az első 500 érkező kap CD-t, nem az első 500 jegyhez jár???? Az első 500 jegy már elkelt, úgyhogy kiváncsi lennék melyik az igazság... NOS, tud valaki valamit???
Viccelsz? Még azt sem tudom, ma mi lesz, ez pedig jövő hét szombat, ha jól tudom... De úgy akarok odaérni, hogy az Agresón-t is lássam... Az FF mellett rájuk vagyok leginkább kíváncsi. Na meg persze a Faceman-re, de őket mindig látom, ha éppen Gödöllőn vagyok a Trafóban... :))
Ez az, szervezzétek csak meg azt a napot! Majd szóljatok, hogy akkor mikorra menjek és kitől kérjem a CD-t és tkp. kinek is adhatom a kabátomat, OK?! :-)
Nyuszifül: Jó lenne, ha pár sort írnál nekem ezügyben(is)!
Te benne leszel az első 500-ban... Mi LBB-vel kicsit később megyünk, addig Te állsz a sorban, mi megkeresünk, majd szemét módon beállunk melléd, hogy ne kelljen annyit ácsorogni.. Igy mi is kapunk CD-t :-))) Na jó lesz igy? :-)
Karrierjének újabb jelentős állomásához érkezett a FreshFabrik! A Warner Music ugyanis Hollandiában is megjelenteti a zenekar Drive My Hand című albumát, és a srácok március 2-án óriási bulit csapnak a Petőfi Csarnokban!
A FreshFabrik 23h-kor lép színpadra, de a zenekaron kívül még Faceman, az Agresión (Hollandia), Alvin és a Mókusok, a Neck Sprain és az Ektomorf is megrezegteti majd a dobhártyákat!
A koncertek 19h-tól kezdődnek, de már 17h-tól el lehet foglalni az első sorokat. Az első 500 érkező válogatás CD-t kap ajándékba, amely csak Csehországban jelent meg.
A fiúkra igazán büszkék lehetünk, hiszen rajtuk kívül olyan zenekarok és előadók szerepelnek még az albumon, akiknek már igencsak jó nevük van zeneiparban, így pl. a Linkin Park, HIM, Wheatus, Faith No More, Missy Elliot, a Bloodhound Gang, Orgy, Sugarbabes, P.O.D., Blink182, Filter, Ministry és még sokan mások.
A koncertek után hip-hop, rock, drum'n'bass disco hajnalig DJ VicLaz-zal!
Mivel a zenekar fél éve nem játszott Budapesten, ezért érthető módon természetesen óriási bulit szerveznek kitűnő hang- és fénytechnikával. Az azonban kicsit rossz hír, hogy a FreshFabrik idén nem tervez országos turnét, de persze erre igencsak nyomós okuk van. A fiúk tudniillik Berlinben fogják elkészíteni legújabb albumukat.
moNSnak: ha nem akarsz "idetartozni" akkor minek jossz ide, es szanalmasozol le mindenkit? nyugodj meg szepen abban, hogy az itteni emberek mashogy velekednek a dolgokrol mint te...
kulonben sem hiszem, hogy nagyon jartas lennel az effele magyar zenekben, ha csak _most_ jelentktezel, es osregi szamokat emlegetsz (goofy...), ugyhogy tenyleg mas vagy mint mi, es tenyleg nem kene ide jonnod :-)
egyebkent meg velemenyem szerint az FF pontosan azert nyit (es mindig is nyitni akart) a kulfold fele, mert ennek a zenenek itthon egyszeruen nincs meg a keresletje... es ezt nem mint piaci mutatokent kell ertelmezni. egyszeruen keves normalis hely van, ahol lehet koncertezni, es keves olyan arc, aki meg kivancsi is rajuk... nyugaton ilyen szempontbol sokkal jobb a helyzet, ezert ha vkinek az az alma, hogy ilyen zenet csinaljon, akkor miert nagykepuseg az, hogy ott akarja csinalni, ahol jobban veszik a lapot, hmm???
MÁS; Kaptam 1 e-mailt Pityesztől, remélem nem bánja, ha a rátok (is) vonatkozó részt megosztom veletek:
..."Szóval jelenleg még mindig Berlin, és a Pecsa ragasztja a plakátokat! ... üdvözlöm a társait a fórumon!"...
"Nem tudjátok olyasminek elismerni a zsenialitását,ami nektek nem jön be. Ez elég primitív felfogás,srácok...." -> még szerencs, hogy te elismered, és egyáltalán nem (is) vagy primitív!
moNS:"Hát az igazság az srácok,hogy egyrészt egyetlen számot hallottam ezektől (Goofy with the gun) és az kurva szar volt,másrészt szerintem kurva szánalmas,hogy egy nevenincs zenekar kapásból angol szövegeket ír.Ezen kívül semmit nem tudok róluk... "
Ezek aztán az IGAZI érvek! Engedd meg, hogy gratuláljak én is!
Olyasmit fikázol, amit nem is ismersz.
Felesleges volt beírnod...
“Hollandiában is hódít a Freshfabrik” [2002.01.30.] - ZeneFórum
Ezerszer jobb helyi bandak vannak hollandiaban mint a FF es ezerszer jobb kulfoldi bandak jonnek hollanidaba mint a FF… (system of a down 1 honap mulva!!! yes!!!)
Az en izlesembol kiindulva igy latom (ugyanis nem tartoznak a csucs kedvenceim koze), de itt befutnanak, az tuti.