De hogy egy kicsit más országrészekre is terelődjön a szó, keresek Szegeden jó kis kiülős éttermet, illetve aFertő-tó biciklis útvonalán akár magyar, akár osztrák oldalon nem túl drága, megbízható, egyszerű kajákat kínáló helyeket. Utóbbi lehet pizza, gyros, stb... Lényeg, hogy kb. 25 ember viszonylag gördülékenyen meg tudjon kajálni.
Bölénytanya évek óta zárva van, eladó. Helyi autókereskedőé, aki a válság előtti pörgős években megvette, a konyhába beleölt jó sok pénzt, aztán próbálkozott így-úgy egy ideig, de ezek szerint nem ment.
Szúnyogsziget még mindig felkapott, én ott csak halászlét és túrófánkot eszem, kb. 2-3 évente, nekem ott minden más csalódás volt. Azért sem kedvelem, mert az évtizedek alatt a virágokon kívül szinte semmit se költenek a helyre, és utálok műanyag székeken ülni :)
én amíg arrafelé dolgoztam, elég sok helyen voltam céges ebédek okán a környéken, de ez régen volt, és pont a szúnyogsziget kimaradt, Hepci tesztje után ki is fog maradni
:)
a Szárcsáról van még annyi emlékem, hogy egy ilyen céges etetés alatt épp ott ordítozott velük egy német vendég, akinek kreatívan számláztak
A "(V)együnk szart" rovatot azóta is írom, ez nálam a bulvár. :)
Egyébként még senki se sértődött meg miatta, nyilván tudják, mit gyártanak.
Csak azért írtam, mert édes istenem, hogy Caipi megeszi a lidlis pizzát, nem lehet itt mindenki mindenben, reggeltől estig, meg még álmában is 7 danos gurmák. Én pl. télen szívesen eszem a Maroni cég gesztenye marci nevű termékét, amin Molnár B. erősen hüledezett, ugyanis étbevonó van rajta...
Nem voltam elszontyolodva, csak így kommunikáltam le. Nyilván caipit is elküldhettem volna a bánatba mikor minden előzmény nélkül elkezdte mondani, hogy nekem milyen rossz a modorom, meg nem jó amit ajánlok stb.
Az meg hogy direkt hozattunk hárman a jó sajtója és a jó kinézése alapján a Funky Phoból levest, hogy na most aztán ez a legjobb, és mindenki magán kívül volt és otthagyta, (egyikük egy olyan idős hölgy mint caipi), erre beír ide valaki első hozzászólásában elküld az anyámba, és nem veri ki nálad a biztosítékot, miért?
Talán emlékszel még saját működésed elején, a hogyan (v)együnk szart? című kis esszékre. Azok se mondták, hogy árulj inkább ollót, mert rossz a modorod.
A '70-es évek végétől kezdtem hozni a családnak/kollégáknak Mozart kuglit, de az mintha nem Mirabell lett volna. (Viszont a Stroh rum még mindig jó, azt nem tudják elbaxni.)
Amikor egyszer Kóstoll-óó téged baxtatott, el voltál szontyolodva...
Élvezhető Mozart-golyóval nem találkoztam itthon, az összes általam ismert édes-homogén szar (Mirabell, Reber, Schluckwerder, talán a Reber a legkevésbé rossz).