A térdem nekem is recseg, meg a hátam is, de az én koromban ez már nem csoda :-)))) Van, aki alig idősebb tőlem, és a keze remeg, igaz Robi? (Persze, lehet, hogy az csak elvonási tünet...) Komolyan: a guggolásokat csak úgy csináld, hogy ne hajlítsd a térded derékszögnél mélyebbre.
És melegíts be, meg nyújts rendesen!
Állóképességet fejleszt minden olyan gyakorlat, amely során a percenkénti pulzusszámod 160 felett van. (Ezt most tanultam, lehet, hogy hülyeség...) A testtömegnövelés ügyében nem tudok segíteni, mert nekem (sajnos) soha nem volt ilyen problémám :-(((
Szevasztok!
Hát... Gondolom, a két legmagasabb néni valamelyike nyert. A kék lány lábai tényleg elég furák, de ha már itt tartunk, a többihez képest a vörös lábikói sem csodák...
Na. Hát rosbi. Te adtál megnyugtató választ a ropogásra. :-) Azért a térdem néha fáj. Te hogy vagy vele? Lehet, hogy a gépes guggolást abba kéne hagynom?
Más. Itt talán van pár ember, aki tud nekem válaszolni egy kérdésre. Mondjuk rosbi. :-))
Olyan edzéstervet keresek, ami növeli a tömeget, ugyanakkor az ÁLLÓKÉPESSÉGET IS! Na, ilyet még nem találtam. A tömegnöveléshez nagy súlyokkal kell 6-8 ismétléseket csinálni.Állóképesség-növeléshez meg 12-15 ismétléseket kisebb súlyokkal, nem?
Hogy lehetne a kettőt összeegyeztetni?
Várom a válaszokat!
Üdv!
Csak nem egy konditermi látványosság ő is nálatok? Netán együtt gyúrtok? Ha igen, vigyázz vele, mert megesz reggelire! 77 kilóval nem vagy neki ellenfél...
Szerintem mint sokminden másban itt sem a mennyiség számít hanem a minőség.
Lehet,hogy ez a két edzésed többet ért mint más kétszer ennyi edzése.....ehez a kijelentéshez azért ismerni kellene téged.
Bár két edzés amúgy sz@rt nem ér.:)
A sok kérdésedre ajánlanám a Muscle Sport és a Muscle Mag újságokat.
Biztos,hogy van a lakókörzetedben testépítő bolt,kérjél tőlük Scitec Nutrition katalógust.
Ha egyik sem szimpatikus akkor próbálkozz a következő telefonszámon: Láng Sport 06-1-3431501.
Itt többek között Pécsi Csaba (eléggé ismert naturál testépítőnk)is tud válasszolni a kérdéseidre.
A recsegésről még nem írt senki, akkor arra reagálok én: ez általában attól van (nekem legalábbis...) hogy kevés az izületi burokban a folyadék. Ha jól tudom, örökletes dolog, vagy legalábbis hajlamot lehet örökölni. Tenni ellene az égvilágon semmit nem tudsz, de eddzél nyugodtan, mert amíg nem fáj, tényleg nincs nagy gond. Én 13 éves korom óta recsegek, a sportmasszőr szerint már akkor rosszabb volt a hátam, mint egy nyolcvanéves öregasszonyé, de soha egy szóval nem mondta, hogy a sportot hagyjam abba. A biztonság kedvéért elmentem az ortopédiára is, ott sem mondtak semmit. Szóval, szerintem semmi gond. Álljtólag max. annyi lehet, hogy egy pár évvel korábban kezdődik majd el a csigolyakopás, de azt meg pont a sporttal lehet késleltetni...
Helló prince! Kösz a választ! Elképesztőek azok a hírek, amiket a kreatinról hallok! Ez tényleg ilyen jó?! Tudod, nekem mindig alapvető gondjaim voltak a tömeg felszedéssel. Izmosodtam, formálódtam, de a tömegnöveléssel mindig is nagy gondjaim voltak.
Komolyan mondom, kipróbálom ezt a kreatint, mert már nagyon jó dolgokat hallottam róla.
És ezt folyamatosan kell szedni? Tehát, ha az elején sokat növök tőle, és aztán nem szedem, akkor visszaesik a hirtelen fölszedett izomtömeg?
És ha már szedem fél éve, még akkor is növekszek tőle? És az erőm is növeli? Tehát a teljesítményem a gyakorlatokban?
És ha ez sem használ, akkor mi van?
Foszfát?
Üdv!
Jó sokmindent írtál nem is tudom mivel kezdjem.
Nem mondom korán kezdted az edzést, már 16 éves korod előtt elkezdtél ezzel foglalkozni,bárcsak én is korábban kezdtem volna.
Egyetértek abban az edződdel,hogy amíg nincs tömeged elég az alapgyakorlatokat erőltetned.
Személy szerint én nem szoktam alkarozni,régebben használtam ujj,csukló és alkar erősítő dolgot(nem tudom mi volt a neve, a tesóm gitározott és nekik kellett használni)de ma már nem alkalmazom.
Ha nagyon szeretsz alkarozni akkor csináld,de szerintem azt az időt és energiát amit alkarozásba fektetsz hasznosabb gyakorlattra is fordíthatnád.
A kreatin tényleg nagyon jó dolog(fel is akarják vetetni a doppinglistára bár ebből úgy sem lesz semmi) csak manapság önmagában ez szerintem nagyon kevés rendes fejlődés eléréséhez.
Ha egy kicsit félsz tőle akkor kár volt Volumasst szedned mert abban is van kreatin,úgylátszik ez elkerülte a figyelmedet.
A kilófelszedésre egy saját példát tudok mondani én kb. egy évig edzettem az elején tisztán azután nyomtam egy kellemes "kis" kúrát és utána kezdtem el kreatinos dolgokat fogyasztani.
A 2 és fél hónapos kúrával 56kilóról fölugrottam 77-re azóta kreatinozok de az álom a 85-90kg még arrébb van.
Valószínű most jön a következő kúra télen és akkor majd...