pedig az egyik tévés meccsen a meccs legjobbjának is választották. HajdúB (de lehet hogy a Faragó, mert akkor még nem tudtam megkülönböztetni őket) készített vele a pálya szélén az interjút, de Piel Zoli mindenképpen a kamerának háttal akart interjút adni. Akkor arról is beszélt, hogy rajzolni is szokott
Aki ott volt, emlékezhet, hogy a kiesés után egy nagyobb körben lefolyt beszélgetésen azt mondtam: nekünk most egy dúsgazdag őrültre van szükségünk. Az azóta történtek fényében mindenkinek a megítélésére bízom, mennyit lát megvalósulva a két kritériumból...
30 % - MTK Hungária FC (elnök: Bukor Ferenc) 20 % - Domonyai László (az MTK Budapest Zrt. vezérigazgatója) 10% Tamási Zsolt (a Sándor Károly Akadémia igazgatója)
30 % - MTK Hungária FC (elnök: Bukor Ferenc) 20 % - Domonyai László (az MTK Budapest Zrt. vezérigazgatója) 10% Tamási Zsolt (a Sándor Károly Akadémia igazgatója)
Én is pont ezen gondolkodtam, hogy ez az "eladás" konzerválja a jelenlegi vegetálást.
Hemi bá nyilatkozta még régebben, hogy azért nem a fradit vette meg, mert nem voltak nála a kereskedelmi jogok. Nálunk ezek ugye szart se érnek, így feltehetően a játékoseladásokból, esetleg a befolyt szponzori/TV közvetítési díjból fogják VG-nek törleszteni "évtizedes távlatokban" a zsét. Ki az az állat, aki ilyen kondíciók mellett megvenne egy klubot?
A klub magára vállalt egy évtizedes fizetési kötelezettséget, ha pedig valaki ki akarná vásárolni, akkor továbbra is VG-vel kell tárgyalni. Szóval akkor most kiszállt, de mégsem?
Lehet az is, hogy adott esetben ez volt a legjobb lehetőség (bár ezt már akár évekkel ezelőtt is meg lehetett volna lépni), de nem hiszem, hogy sok okunk lenne örülni.
Ez a klub végét jelenti, de nem is kell nagyon meglepődni ezen, 2-300 szurkolónak minek csapatot fenntartani.
Bár a jelenlegi helyzethez (nb2) nagyban hozzájárul Domonyai teljes idiotizmusa, és Garami tökéletes alkalmatlansága, de végső soron az okozta az MTK bukását, hogy Várszegi már évek óta "száll ki" az MTK-ból, és ez most meg is történt egyértelműen.
Meg kell neki köszönni az elmúlt több mint 1 évtizedet (az utolsó pár évtől, és egy Fradiért leadott bajnoki címtől eltekintve), azt viszont nem, hogy minden szempontból pontosan ott hagyta a klubot, ahonnan ő vitte fel bajnoki címekig.
Innentől kezdve szerintem nincs semmi jövőkép, 1-2 év vegetálás aztán totális csőd, amint elfogynak a még eladható játékosok.
Talán az nb3-as szintet még bírják majd tartani....
Kizártnak tartom, hogy bárki megvegyen egy olyan csapatot, aminek teljesen elfogytak a szurkolói, és egyébként is az egyik legnépszerűtlenebb csapat itthon...
Domonyai és Tamási Zsolt magánszemélyként részesedik, az MTK Hungária FC pedig maga a labdarúgóklub, amely a csapatot működtető zrt ben tulajdonrészt szerez. VG-nél nem marad semmi