Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de azt hallottam, hogy
Spielberg készíteni akar vmi rajzfilmes akármit, és a Gorillazt kérte meg, hogy a zenét, sőt talán a többi dolgot - rajz, ötletek..- megcsinálják..
Tudtok erről vmit?
Graham Coxon kiadta az első szóló single-t az új lemezésről ('Thank God For The Rain/You Will Never Be') amely a egyből az ékes 92. helyre ugrott a britlistán.
Eddig egy ember véleményét ismerem róla (blur rajongó), neki nem tetszik.
A múlt héten jött meg postán a Q legfrissebb, szeptemberi száma, amiben Norman Cook (Fatboy Slim) szerepel a "Cash for question" rovatban. Arra a kérdésre, hogy igaz-e, hogy ő csinálja az új Blur albumot, azt mondta, most megvárják, amíg ez a Gorillaz téma lefut és majd utána látnak hozzá az érdemi munkának.
1967-68. Sydet 68-ban rúgták ki a Floydból, és 69-70-ben csinálta a két szólólemezét. aztán visszavonult/megőrült és azóta semmi. a Floyd onnantól kezdve nem érdekel, egyre nagyképűbb és teátrálisabb zenét csináltak, a koraihoz már semmi köze. mondom, érdemes utánajárni, mert a Barrett-féle Floyd komoly hatással volt a Blurre.
Melyik években volt mindez?
(Az a gyanúm, hogy még nem is éltem akkor. Persze ez nem mentség, viszont a későbbi cuccokból ítélve eddig nem igazán voltam kíváncsi a gyökerekre.)
első kettő van meg, nem igazán 13, sokszor idegesítő, de alapjában véve kurva jó, főleg a Syd Barrettes számok. a legjobbak a korai Floyd single-ek, (Arnold Layne, See Emily Play, etc.) ezeket szintén Syd jegyezte. a See Emily... a There's No Other Way előfutára, de erről már volt itt szó. Syd szólóalbumai különösen jók, Graham nagy példaképe egyébként. ő is őrült.
Jut eszembe, ismer valaki régi Pink Floyd albumot? (mer én egyet sem)
Télleg olyasmi, mint a 13? (ahhoz hasonlítják, ez viszont új nekem)
Mármint, hogy olyan 'psychedelic, visual, spooky stuff'?
Hát lehet,hogy tényleg egy kicsit elfogult voltam velük szemben.Én csak azokat láttam,amiket a TV
nyomott,abba meg volt hip-hop.
krég:nem vagyok meleg,de a britpopot nagyon szeretem
zeuszka:Neked miért nem tetszik a Coldplay?
Azért ha egyszer úgy adódik, hallgasd meg az egészet. Mármint a Gorillaz albumot.
A három single kivételével szinte nincs is több hiphop rajta, ellenben színtiszta blur némelyik dal. Mármint olyan damonos blur, ha érted mire gondolok...
(na jó, Latin Simone még kivétel a jó öreg Ibrahim Ferrerrel)