Igen, köszönöm.
Most már csak azt mondja meg valaki, hogy mit ehetek akkor egész nap! Nem tudok salátalevelet, meg répát enni napokig. 3-4 nap alatt azt tutira feladom. Ehetek krumplit, vagy soványhúst? persze nem együtt a kettőt:)))
Viki, tudom, hogy a választ kobzoskától várod, de miután az elmúlt másfél évben szintén -16 kilót produkáltam, megerősíthetem, hogy kizárólag a kardio-jellegű mozgás segít. A súlyzózástól növekedett az izomtömeg, így még híztam is néhány kilót. Arról nem is beszélve, hogy nem valami nőies (mondhatnám Bivaly Harvey-jellegű) izomzat kezdett növekedni váll-tájékon. Ne hidd el a szuper "személyi trénerek" zsírégető programját, ha abban súlyzós gyakorlatok szerepelnek, mégha kis súlyokkal is. Alapvetően pedig az a jó mozgás, amit magadon kikísérletezel és fogysz is tőle. Nem hátrány, ha megizzadsz és 20 percnél hosszabb folyamatos mozgást csinálsz, mert állítólag a 20 perc után kezdődik el a tényleges bontási folymat.
Ja, és nem árt, ha ténylegesen kiszámolt 600-900 kalóriás diétát tudsz mindemellett tartani. :-)
2 év... Hanem, mint minden sikeresen lefogyottnak, Neked is erkölcsi kötelességed részletezni a módszeredet! (Mielőtt még a topic, okafogyottá válván, föloszlik.)
Szvetozár, köszönöm, hogy ezt is közhírré tetted! És azt is, hogy ilyen hatékony fogyókúra-felvigyázóm voltál! Légy szíves, ezután se hagyjál cserben, mert ezt az eredményt megtartani is szeretném, és gyanítom, hogy az se lesz könnyű.
H_G, köszönöm a bókot, így nem is tudom hány év távlatából, de azért hozzáteszem, hogy 20 kiló minusszal ez a csinosság már nem ugyanaz a csinosság. :-))
Kanbéka és 2i, nektek meg a gratulációkat köszönöm .
2i, egyébként olvasom ám folyamatosan a topikot, de úgy gondoltam, hogy majd csak akkor írok, ha az FT-m eléri a topik elején előírt mértéket, úgyhogy most itt vagyok, ragyogok! :-))
Én épp használom, igaz, nem az előírt mennyiségben, de őszintén szólva semmi hasznát nem látom. Az egyetlen jó dolog, hogy fél órával kaja előtt kell bevenni jó sok folyadékkal. Így kicsit telítődik a gyomrom, mielőtt ennék, ráadásul vanfélórám végiggondolni, hogy tényleg éhes vagyok-e. :) Ehhez viszont nem kell bogyó... Szóval én nem ajánlom...
ÉKL
Csak kb. 100 hozzászólást kell visszaolvasnod ahhoz, h. találkozz egy agresszív "csodaszer" nevével. De mire oda eljutsz, már azt is tudni fogod, hogy ilyesmit szedni egyáltalán nem ajánlatos! (Még teljesen egészségeseknek sem, a Te "medical history"-ddal pláne nem. Tényleg, mi ez, h. most fogyni akarsz?! Nemrég még az volt a panaszod, h. hízni nem tudsz!)
Én a Biomax 3000-et szedtem sokáig, ami tengeri algából meg garcinia cambogiából áll. Nekem nagyon bejött diétával egybekötve, de a minimális idő, amíg szedni kell, 3 hónap. Gyógyszert nem ajánlok.
Sziasztok! Az rtl reggeli műsorában láttam már többször egy kedves narancssárga hajú hölgyet, valamiféle akupunktúrás fogyiklubot csinálnak. A címről, tel.számról eddig mindig lemaradtam. Ha valaki tudja, hogy hol lehet a nyomukra bukkanni, pls írjátok meg ide v. az ildimolnar@mail.datanet.hu-ra.
Köszi, aki segít!
Ez különös, mert annak idején én is úgy adtam le a terhesség alatt felszedett bőséges súlytöbbletet, hogy a napi főétkezés a vacsora volt. Reggel és délben egy fogyiturmix, Herbalife meg ilyesmik, és este volt amikor a férjemmel leültünk együtt egy jót enni. Mindezeknek dacára simán leadtam tíz kilót, és vissza se jött - gyorsan hozzáteszem, hogy ebben a mozgásnak is fontos szerepe van, volt és lesz.
Egyébként ez tök érdekes, mert én is megfigyeltem, hogy az nem jön be, hogy reggel sokat, délben kevesebbet, este meg szinte semmit. Pont azért, mert az ételtől beindul az ember anyagcseréje is, és elég hamar megéhezem a kaja után, aminek az a vége, hogy egész nap eszem... Ez ugye akaraterő hiány igazából. Ennél mégis jobb, ha legalább valamelyik étkezést kihagyom, ami eddig volt.
DE! Nagyon fontos, hogy ha de. nem eszel, lassabban fogysz, mert nem olyan gyors így az egész napos átlag anyagcseréd. Másrészt pedig sokkal egészségtelenebb este sokat enni, mint reggel, nem csak az elhízás szempontjából, de a betegségek szempontjából is, hiszen utána lefekszel, és akkor a tested is pihen, nem dolgozza fel rendesen a tápanyagokat.
De szerintem laja jó úton haladsz. Megtapasztalhatod, hogy ki lehet hagyni étkezéseket, és mégis eszel eleget. Csak ne hagyd a következő lépést, hogy a nagyobb kaját napközbenre időzíted és nem estére. Szóval csak így tovább. :)
Hát hétfőnként semmit sem fogyasztok, legfeljebb vizet. Nem olyan szörnyű, mint elsőre hallatszik, a titka hogy aznapra sok elfoglaltságot kell beiktatni. (Persze nem szalonnasütést...) Ezzel a hétvégen felszedett 2 kilo vissza is megy. Reggelire gyümölcs, ebéd gabonapehely aszalt gyümölccsel,vacsora.. hát igen ezt probálom a növekvő mennyiségű futással kompenzálni.
Érdekelnének mások módszerei, trükkjei is, ha megtisztelnétek vele.