Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Igen, pont ma olvastam én is a facebookos csoportban, miután itt fel lett téve a kerdés, csak nem voltam benne biztos, hogy publikus, ezért nem írtam be.
Nem, ő meghalt 2014 februárjában, ha jól emlékszem. Akire te gondolsz, nem Yamnika? Visszaolvasgattam a topikot és megtaláltam Fenyvesic írásait Törölt nick néven. Olyan "jó" volt olvasni. És milyen sokan nem írnak már a régiek közül. Milyen rengetegen vagyunk (voltak).........
Írt a lánya Teértednek. Megtaláltam a telefonszámát, amit még 2018-ban adott meg. Akkor úgy volt, hogy egy napon megyünk a Kékgolyóba. Ő a havi infúziójára én a kontrollra, ugyanabba az épületbe.
Akkor felhívtam őt, de mondta, hogy lemondták neki az infúziót. Az egy bevezetés előtt álló készítmény volt, ami nagyon drága volt, de a gyógyszergyárral szerződést kötött a kipróbálásra. Állítása szerint az nagyon jó volt neki.
A telefonszámra most üzenetet írtam neki, hogy mi van veled, mindenki keres téged, hiányolunk.
A lánya írta vissza, hogy múlt hét pénteken meghalt.
Kértem, hogy írjon egy kicsit bővebben. Azt ígérte, hogy jövő héten.
Nagyon szomorú! Monyóka, Fenyvesi, Kornélia, Bercike. Nagyon megszerettem őket a hozzászólásaikból, és most már egyik sem él.
Mindenkinek jó egészséget, amennyire ebben a csoportban lehet.Írok majd. Magamról annyit, hogy 4 és fél éve volt a tüdőműtétem. Azóta minden rendben. Az onkológus azt mondta, hogy jövőre még találkozunk .
Egy másik témájú topikon hasonló idióták tömege van. Aki ezt anno innovációs céllal kitalálta, azt vizes seprűvel kellene hazáig verni, hogy érezze a törődést. Mert ennek az "újításnak" köszönhetően rengeteg a sértettség, a harag és a tehetetlen düh. Hiába óvodás stílus ez, amíg ez a lehetőség működik, mindig lesznek faszparasztok, akik ebben élik ki a frusztrációjukat. Én már túl tettem magam rajta, nem is figyelem, leszarom. Majd abba hagyják előbb utóbb. Vagy nem.
teerted topiclakónk tavasszal, ill áprilisban jelentkezett itt. Hsz.-i mindig tárgyszerüek, előremutetóak és pontos. Ő is leállt az írással, gondolom pipásította az esztelen, bosszantó negatív jelzés, mint ahogy engem is. Már fb-n sem tudom én sem elérni.
Egy pár érteljetlenü folyamatosan negatívot nyomkodó lelki toprongy ebbe éli ki magát, nos igyekszem én is nem etetni őket.
Amúgy talán jól vagyok, kontrollomom nincs 11 hónapja, messze elkerülöm az eü. Intézményeket ameddig csak lehet.
A lehető legjobbat kívánok Neked és minden sorstárnak.
Nem, legalább is mi nem. Szerintem nem lehet rosszabb, mint amit most átélsz, ha beszélsz velük. De itt is beszélgetünk veled nagyon szívesen, ha esetleg ez is segítség lenne.
Nem tudok róla én sem semmit, pár hónapja írt utoljára, és nem látom a fórumban sem azóta. De aki ismeri facen, az utána nézhetne, engem is érdekel, mi van vele.
Szeretnék érdeklődni, hogy a diagnózist követően igénybe vetették-e pszichológus, onko-pszichológus segítségét, és ha igen, akkor mik voltak a tapasztalatok? Gyógyíthatatlan, csontvelőt érintő vérképzőszervi daganatom van. Az életminőségem nagyon leromlott, családomat nem akarom terhelni, de így, egyedül egyre nehezebb.
Igazad van, bocsánat a tévedésemért! Ez azért történt, mert a mellékvese daganatom miatt én kapok - a Berodualhoz hasonlóan, és szintén inhalációs formában - kortikoszteroidot, és ez tévesztett meg. Köszi, hogy szóltál!
van két ciszta meg egy folyadék gyülem, a hegek mellett, a dokit majd kérdezzük róla, de a leletező szerint posztop esemény. Várjuk hogy felszívódjon majd