Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Bész! Én is gratulálok az esküvődhöz! Talán nem is tudod, de azért figyelemmel kísértelek a fórumon :) Augusztusi akció!!! Minden koktél bruttó 600 ft! Nem csak esküvőkre, de bulikra is szívesen megyek. Ízelítőt az iwiwemen láthattok. Bármixer Dani néven futok :) Szép estét mindenkinek!
Az én anyósom is hasonló, mi ezt úgy küszöböltük ki ,hogy nem kértünk pénzt az esküvőre, amit adnak adják szívesen fogadjuk de nem kötelező így nekünk hála a jó égnek nincs is gondunk már vele. Kaptunk tőle pénzt is, de nem kért belőle vissza, sőt azóta nem is kér tőlünk, vagyis csak nagyon ritkán, de azt vissza is adja. Előtte ez nem volt szokása.
Lényeg hogy ti is szigetelődjetek el anyagiakban mindenkitől amennyire csak lehet. Így gondolhattok a saját jövőtökre ;-)
Képet ide, hogy lehet feltölteni? Még sohasem csináltam, de bizti nem lehet nehéz dolog. Most néztem lejjebb, megvan. A képeket sikerült már beszereznem. Hétvégén felteszem őket egy internetes fotós oldalra, és majd elküldöm nektek a linket, ahol megtalálhatjátok.
Igen, én sírtam. Az esküvő végére nagyon elfáradtam, és elsírtam magam. Persze segített benne az is, hogy mielőtt a fizetés szóbakerült volna, anyósom közölte, hogy nincs nála annyi pénz, és oldjuk meg valahogy. Fizessék ki a szüleim, vagy adjunk eki a menyasszonytáncból, és majd egyszer (ebben az évben valszeg) visszaadja. Ezen sírtam nagyon. Úgy éreztem, hogy az álmaink megint romokba dölnek, hiszen kocsit készülünk venni, nászútra megyünk, meg egy két dolgot még meg kell vennem otthonra, hiszen pl. a mikróm felgyulladt, kétszer is.
Először 2-300.000 ezer forintról volt szó, aztán végül 80.000 forint elég lett. De akkor is nagyon rosszul esett a dolog, hogy nem állt elénk és mondta el hogy mivan, hanem anyum húzott félre, ő mondta el, és kérdezett, hogy mit tudok. Persze szüleim kifizették az ő részüket. Tudom, hogy hálás lehetek anyóséknak, hogy álták az esküvő egy részét, de akkor is, nem az esküvő vége felé kellett volna ezt megtudnunk.Perzse az már más téma, hogy esküvő előtt két kézzel szórta a pénzt a belga rokonokra és párom bátyjára. (balcsi, élményfürdő, komáromi élményfürdő, éttermi vacsik...)
Párommal nem veszekedtünk, meg tudtuk beszélni a dolgot. Én wc-n ültem, férjem :) (olyan jó ezt kimondani) a kád szélén. Én sírtam, hogy megint mi szívjuk meg, és megint az anyja miatt, ő pedig igazat adott.. Persze, mondtam egyből, hogy odaadjuk a szükségs pénzt, de akkor sem volt ez fair az anyóstól.
Aztán 4 felé anyós bejött a szobánkba, és mondta, hogy sajnálja, és amint kell a pénz visszaadja, és sok boldogságot kívánt.
Hát így végződött életünk egyik legfontosabb napja.
Amúgy minden szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat. És a nászészaka is tökéletes volt, no meg a nászút is maga a boldoság volt...
Egy kérdéssel fordulok hozzátok: a feltöltött képek alapján valaki nem ismeri fel a ruhát? és nem tudná megmondani, hol lehet ilyet beszerezni? Minden segítségért hálás lennék. Előre is köszönöm. Üdv: Tamara
Az idő szerintem nagyon szép volt. Sőt, a mi esküvőnk óta (2009.05.23) ez volt az egyetlen napos szombat, persze múlt hét is szép volt, de előtte mindig elborult, egész nyáron! Mi volt a kiborulás oka? Te sírtál? Képeket majd tegyél fel.
Gratulálok a babátokhoz. Mi ketten jöttünk haza nászútról. Ma reggel értünk haza. Nagyon jó volt, imádtuk.
Az esküvő is nagyon jó volt. Igaz voltak kissebb-nagyobb problémák, végén kiborulás, sírás. De nagyon jó volt minden tényleg. Az idő is kedvező volt, habár kissé forró.
A jó hangulat garantált! Ha zenészt keres, megtalálta!
www.utolsodal.5mp.eu Esküvőre, vagy bármilyen rendezvényre az Ön igényeinek megfelelően egyedül, vagy a Legenda formációban. Igény esetén megbízható vőfélyt, fotóst-videóst helyszínt is ajánlok.
Kedves Készülődők! Nemrég indult esküvői ruhaszalon kezdő árengedményekkel, HIHETETLEN áron kínál külföldi, új fehér és ecru ruhákat, kiegészítőket, koszorúslány-kellékeket és kedves kiszolgálást! Egyedülálló módon az esküvői táncoktatással is egybekötheted itt a ruhaválasztást! Várunk sok szeretettel! agapeszalon@gmail.com vagy 0630/4207774
Bész! Remélem minden úgy sikerült ahogy megálmodtad! Hihetetlen, hogy megy az idő. Még csak most volt az én esküvőm is (májusban), most meg már várjuk a babánkat! Nektek is sikeres nászutat kívánok! Gyertek haza hárman!
Remélem én is, hogy csodákra képes... Annyira nem érze,m, hogy izguénék, habár kituja,még nem hánytam, és a wc-vel sem kötöttem még életre szóló barátságot... :)
A torta három szintes lesz, alul barackos túrókrém, felette gesztenye, és a legfelső citrom torta lesz. Nem akartuk mindet egyfajtára csinálni, mert lehet valaki nem szereti valamelyiket, és így talán gond nem lehet belőle.
A díszítése, eskrü gyöngyökkel lesz az oldala, a torták tetején pedig karamell lila-fehér orchideák lesznek.
Szia! Az idegességtől van! Próbáld ki azt a herpesz tapaszt amit reklámoztak a TV-ben, hátha használható. A kozmetikus majdnem csodákra képes, ne izgulj tovább! Te leszel a legszebb így is, de csak ha addig megnyugszol! Addig is kend a krémmel! A férjemnek az allergiája jött ki az esküvő előtti szerdán! Ügyeletes patika, szemcsepp, tabletta, Calcium Sandoz, kúráltuk és elmúltak a tünetek.
Kitartás, már a finisben vagytok! A TORTA milyen lesz végül?
Szia! Nekünk nagyon jó zenekarunk volt 1 hónappal ezelőtt, a zene bulizós volt főként és egy kis mulatós az idősebbek kedvért. Nagyon jó számokat játszottak, és meg sem álltak hajnal 4ig, csak a vacsikor pihentek. A nevük Focus Duo, Gyöngyösiek. A neten megtalálod őket, bele is tudsz hallgatni a zenéjükbe.
Sajnos már megint segítségkérés miatt léptem be a fórumra. A múltkor a vőfély visszamondós sztori miatt, ma pedig a zenekar visszalépése miatt. Szeptember 5.-én kiderült, hogy hirtelen valami ismerősüknek is lesz lagzija, így minket inkább visszamondnak. Ezt a gerinctelenséget már nem viselem! A zenekar neve: MALIBULI. Remélem, hogy igaz a mondás és kölcsönkenyér visszajár!Valahogy mindig kifogjuk a megbízhatatlan embereket! Na mindegy! Tud valaki, valami igazán jó zenekart ajánlani. Inkább bulisabbat, mint mulatósat! Sajnos SOS! Köszönöm!
Kellemes meglepetés! A tegnapi lemondott 4 fő, visszajelzett, hogy 3-an 100%-ig eljönnek az esküvőre, ha még lehetséges! Megkönnyebbültem. Igaz, megint hívhatom fel a fogadót, hogy 3 személlyel többen jönnek.
Jó kis indokokkal álltak elő. Elősször kezdődött azzal, hogy a pasinak csinálják a fogát, és pont akkor nem lesz foga, mert előtte fogják kihúzni mind. Aztán mégis eljönnek és mégsem kell fogát kihúzni. 3 hétig itthon volt betegállományban, de hétfőtől rögtön kell dolgoznia menni. A gyerekeknek az egyik ismerős befizetett tábort, ami állítólag puszi meg köszönöm, és értsem meg, hogy egy ilyen lovastábor a két gyereknek kihagyhatatlan dolgog. És még ÉN próbáljam meg őket megérteni, hát tudjuk, hogy van ez.
Azt meg, hogy a létszámot leadtuk nagyon sajnálja. Mondom én is 4 főre 28.000 forint. Tudom én i8 sajnálni. Hívjuk el valaki mást helyettünk. Esküvő előtt egy héttel? Könyörgöm, ez már tényleg sok nekem.Szerencsénkre párom 4 kollegája szívesen eljön, és megértették, hogy miért csak most szóltunk, és hogy állnak a dolgok, így a pénz nem veszett el.
Legalább megtudtam ki hogy áll a másikhoz. Mostmár én sem fogom a szívem lelkem odatenni, oldják meg a problémáikat nem fog érdekelni.
Azt meg ajánlom minden kedves menyasszonynak, hogy az esküvő előtti hónapban menjen be pontosítani mindent az anyakönyvi hivatalba, mert nekem az esküvőm háromnegyedét nem úgy csinálták volna, ahogy mi kértük. Amit kértünk, azt kihúzták,hogy nem kell, amit meg nem kértünk beírták, hogy kérjük.
Ilyen nekunk is van. Egy munkahely, egy mufogsor hianya (!), egy hoseg/kisgyerek/munka kifogasokra hivatkozik. A nagymamam occse arra hivatkozott, hogy o nem szeret tarsasagba lenni, es lehuzna a hangulatot. Az ilyennek mar nem is akartam mondani hogy a szertartasra azert eljohetne...
160 embert hivtunk meg, ebbol gondoltuk hogy leszunk 130an, es most mar ugy tunik hogy a vofellyel fotossal, zenekarral egyutt leszunk 102-en. Ez azert jo mert a leheto legnagyobb helyszint kellett lefoglalnunk, es lemaradtunk a kisebb de szebb helyekrol.
Mostmár tényleg eldobom az eszem. Egyik ismerős ma mondta vissza két gyerekének az esküvői meghívást. Még jó, hogy a létszám le van adva, a kislánynak megvettem a ruháját, és két napig azt varrtam, hogy szép legyen és neki is tetszen. ÁÁÁÁÁÁ Persze jövőhéten esküszünk, és a költségek az egekbe rúgnak, és még ők is kedveskednek nekünk ezzel. Persze a cipőjét is én álltam...
Szemét vagyok, ha nagyon mérges és dühös vagyok rájuk? No meg nagyon megbántottnak érzem magam?
Köszönöm a segítséget! Közben beszéltünk azzal a vőféllyel holnap találkozunk vele. Megtaláltam neten Bocska Tibor honlapját, ha mégsem jön össze felhívom. Egyébként nagyon jó áron találtátok, nekünk az előző (le sem merem írni) 65 e Ft-ot mondott, de olyan régen kerestünk már, hogy belementünk. Mégegyszer köszi és jó mulatozást jövőhétre!
Ha még nem foglaltad le, azt akit a csaló vőfély ajánlott, akkor tudom neked ajánlani Bocska Tibor vőfélyt. (nem tudom akkor szabad-e), gondolod elküldöm a telszámát neked. Bakonycsernyén lakik, 35.000+utiköltségért jön el. Mivel én Tbányán lakom az utiköltség 3000 forint lesz. Nagyon sok jó ötlete van, és szerintem ügyes, jó fej is egyben. Nekem ő jön majd a jövőheti esküvőmre.