Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Sajnos képem nincs a gépröl, nem rég vettem. Én eredetileg egy egytengelyes trakiban gondolkodtam mert több helyen van kis földem igy fontos a könnyü szálithatoság és a fordulékonyság. Csak aztán oly kedvezö árban jutottam ehhez a géphez hogy nem tudtam ott hagyni. Viszont elég igénytelenül van megépitve. Sokat kell rajta dolgoznom hogy tényleg jo legyen.
még ez is csak fél kész messze van még a késztől de ha minden jól megy tavaszra befejezem! a kulisszára lecsapnék akkor ha nem baj! neked van kép a trakiról?
Veled ugy is jobban járna a kolléga mert én csak olcson venném meg, de ha esetleg tényleg megvenném akkor a tiéd a kulissza mert az nekem szerencsére tökéletesen müködik.
Akkor tök mindegy. Olyat használj amit a legolcsobban meg tudsz szerezni !! Az enyémbe egy régi opel válto van, azt sem tudom pontosan hogy melyik tipusa.
Figyu mivel a db25 név alatt az én traktorom van fent mert du csinálltuk a havernál a profilt így ő ezt nem is tudhatta hogy mien válltó van alatta de azon a gépen viszont/így már biztos h 1 3 sebességes zuk válltó van/ így én nem tudok neked mit javasollni eleve nekem pannónia motor van benne és némi külömbség van a trabi és a pannónia között de azt én is tudom h a trabimotort csak válltóval szabad érteni és valóban össze kell heggeszteni a difit benne és így igaz féltengely be és a többi de szerintem neked is elég a trabihoz egy zuk válltó 1 fejes ekét tutti elviszi!
Ugy látom most többen irtak itt zuk terepváltorol . Ha ne adj isten létezne esetleg ilyen akkor is oly ritka lenne hogy kétlem hogy lehetne találni bontokba vagy máshol. Szerintem keverik a roburral de hát az egy joval nagyobb német teherauto volt, léghütéses motorral. Fort benne az olaj ha tulmelegedett terepezés közben,(erdészek biztos tudnának mesélni).