Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
5.5Le vizszintes tengelyü, ékszíj kuplungos lánchajtásos .Már megvan a 10Le Briggs motor hozzá és alakítva lesz első kerék önjárósra ,hátul a rota és egyéb.
Mert én máskor egy 125-ös MZ-re raktam fel gyújtómágnest, és csodálatosan működött vele. Az viszont egyéb áramot nem ad. Szikrát, viszont becsületeset!
hátt nem igen értek hozzá!! az 1es akondira van rákötve a rajzot neten néztem ás akkor a 15ös meg az akksi negativra ???akksi pozitiv megy a állórészen a kondi oldalára és a kondi tetejéröl megy a trafó egyesre!!!és akkor a 15ös meg a negativra!?igy akkor okés???elöre is köszi !!örülök h van ki tudd segiteni!!
Szia a vákltót csak odatettem de ott lesz, és úgy dől ahogyan az autóban volt. Így most 74cm de nagyon szűk a hely, a fotók az indafotóra engedte feltölteni, ott lesz a nevemnél. Szia.
Figyelj a motor könnyen indul és erős! ami nekem gondom h a motor váltójában ki kellene cseréllni a kulisszát "vagyis asszem ez a neve" van egy másik ami még gond vele az a kuplung bowden csere és a kormány műven kell még picit állítani finomítani de egyébként minden más működik ha komolyan érdekel biztosan megegyezünk!
A Trabant váltó férjen bele a keretbe +2cm ráhagyással, így 80cm ig belefér. A keret hoszát a motorhoz is alakithatod, a sebváltó magassága: a féltengelyek egyvonalban legyenek, javaslom.