Aha, tehát az év legjobb lemezének kiválasztásánál az is szempont, hogy hogyan öltözködnek és milyen a vágási technika a videoklipjükben. Én eddig rendkívül primitív módon ezeket nem vettem figyelembe.
ez ugye csak egy rossz vicc? FF tipikus futoszalagon keszult zenekar, minden olyan kliset belepakoltak, amire az okoskodo indie lemezgyujtok felizgulnak:
-ferfiak noi hangon enekelnek
-lo-fi + vintage/retro gitarhangzas
-ing viselese lehetoleg zakoval + seven nation armyban es a tobbi stripes videokon kitalalt uj vagas technikak halmozasa a klipben
-menetelo labdob amire kivaloan lehet majd bologatni a magnosklubban
viszont itt egy srác aki szerencsére nem ilyen, és szerintem az ő albuma az év indie albuma:
Akkor tippeljünk! Evidens dolgok nyilván vannak (Beta Band, Franz Ferdinand, Delgados, Fiery Furnaces). Zeusz ne is reagáljon, csak majd a kész listával.
én nem új megjelenésekre várok, csak még van egy adag az évből, ami kimaradt, azt akarom a közeljövőben pótolni, és aztán mehet a móka :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem irtam hogy kotelezo lenne, csak megnyitjuk a tanacskozast. valakinek mar decemberben semmi nem "johet kozbe", valakinek meg "beuthet" a legtutibb. en nem hiszek a decemberi megjelenesekben, ezert altalaban mar csak osszesitek.
Nana, nem túl korai egy kicsit december 1-én évösszesítő listát írni? A következő 30 napban még simán megjelenhet a poptörténelem legjobb lemeze, aztán itt fog égni mindenki
érdekel, de majd később leszedem. lényeg, hogy idén nem játszik a mercury rev, és ezt jó lenne, ha végre te is figyelembe vennéd bazmeg, mert kurvára elegem van abból, hogy itt mindenki összevissza pofázik, de a végén ÉN vagyok az, aki ráfázik. értettem?