Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Megvételre került a Tőkés olvtárs pannoniás gépe :)
Minden téren ,nagyon sok lessz a meló vele ,de remélem a TI segítségetekkel sikerül egy jó kisgépet csinálnom belőle :)
Jó eröss a szerkezete,de az sem mentes a javítani valoktól,de a Tőkés olvtárs korrekten tájékoztatott a hibákrol, és az ár is a traki állapotának megfelelő volt.
Gtatulálok a vételhez. Mint korábban is írtam a fotókon látszott, hogy hozzáértő ember készítette. Az természetes, hogy apróbb dolgokat kell rajta igazítani, de az alapgép az jó. Sok évvel ezelőtt nagyon tudtam volna örülni egy ilyennek. A bejegyzésedből az tűnik ki számomra, hogy te is örülsz neki és azt gondolom, hogy ez a lényeg. Sok sikert a szerkezettel és azért néha tájékoztass bennünket egy pár fotóval, hogy hol tartasz a szépítéssel.
Hello Lacibá nagyon érdekel a felfüggesztés, én most agyalok ilyenen, itt már volt egy pár fotó. Nekem nincsen hidraulika valami mechanikus emelés kellene.... kiváncsi vagyok milyen a gép...Üdv..
Ali-bá gépe megérkezett hozám! Nagyon pöpec! És a hárompontos felfüggesztés az nagyon tuti! Majd teszek fel fotót! Nagyon precízen megalkotott kis gép!
Mem tudom mi lehet, milyen funkciót tölt be a csavar. Nehéz elképzelni, hogy difizárhoz bármi köze lenne az általad leírtak alapján. Azért ha rájössz, hogy mi a szerepe, oszd meg velünk. Egyáltalán azt már sikerült kiderítened, hogy milyen hídról beszélünk? Ha személygépkocsié, akkor ne bízz abban, hogy valaha difizárral szerelték, nem volt jellemző.
Üdvözlök mindenkit!Nekem is 90% ban kész a gépem!1100Km-ert futott Pannonia blokk,szűkített Nagy Polski hátsóhíd és egy ismeretlen tipusú váltó amibe 2előrre és egy hátra sebesség van!Szerencsém volt az őszi munkával kapcsolatban mert 30ezer Ft ot össze szántottam vele!Sajna mivel mobilról netezek így ide nem tudok képeket föltenni!A Méh teleppel kapcsolatban meg annyit hogy sok telep azért nem ad ki vasat mert ugye kifelé nem tud számlát adni és így az apeh.....!Itt a nállunk lévő telep szokott adni ki vasat főleg ismerősnek potom pénzért,én is ott vettem egy jó állapotban lévő Lady utánfutót magasítóval 18ezer magyar Forintért!
nekem még a tavalyi gyors hó kotrom van egy robi 55 öshöz csináltam kb 30perc allat trabant tetöböl mikor leeset az a sok hó és meguntam a dobálást!!amugy nálunk pécsen is lehet kivini vasat épp a napokban vittünk le vasat azt érdeklödtem egy csomó mindendt találtam amit be lehetne épiteni a gépbe!!
amugy van 3munkahengerem ha valakit érdekel!!üdv tibi