Eszerint ez nem csak elszólása volt a kézivezérlés extrában?. Örülök, hogy megerősíted. Ne nevessetek ki, de szerintem egy erős Szegedre szükség van a bajnokságban is, a válogatottnak is. Szörnyű nézni Szita leépítését.
Mit gondoltok Josip Saracról? A Celjében jól játszott, elvitte a Göppingen. Viszont a tavalyi szezonban elszakadt a keresztszalagja. Idén jár le neki is a szerződése.
Az izgalom mellett ezen gondolkodom én is. NSO mai cikke szerint: "Mivel Pastor jövője is kockán forog, szombaton érte is játszanak majd a játékosok". Bánhidi szavai alapján a játékosoknak csak 20%-a fog Pastorért is játszani. Igaza lenne Egriéknek, kaptak " kilövési engedélyt"?
Ahogyan korábban taglaltuk, egy határozott különbségű (5-6 gólos) győzelem lenne üdvözítő. Olyan nincs hogy nincs TÉTje mert alapszakasz, blablabla. Mindig van tétje, főleg most, amikor több éves távlatra visszanézve győzni, de legalábbis bajnoki címet ünnepelni jártak ide. A lelátóról is jó lenne egy minimum PSG-meccses iram. Hajrá Veszprém!
Olvasom a Nemzeti Sportban Zubai Szabolcs "szakértő"-jük véleményét... " amikor Rosta Miki belőtte a végén a győzelmet jelentő gólt, én voltam a legboldogabb"
Kérdem halkan, hogy ő mitől szakértő? Nem inkább a Szeged szakértője? Vagy az NS már szegedi? Miért nincs egy Veszprémhez köthető szakértő is?
A hab már csak az lesz, ha a "pártatlan" Varga Ákos fogja közvetíteni az m4-en...
Lehet hülyeség, de én 'éles szemel' fogom figyelni a Fradi EL meccsin Prainer Viktort, neki is minden adottsága meg van hozzá, hogy klasszissá érjen, előbb-utóbb a nagyválogatottban is szerepet fog kapni, igaz a neve alapján még a zöldeknél előtte van Nagy Bence, de nem sokáig. Milyen lenne már, ha 2-3 év múlva lenne egy Prainer, Lukács, Ilics belső hármasunk is?
Akit sajnálok ,h nem sikerült megszerezni aki igaz ,hogy nem klasszis még de potenciál benne van h az legyen elől hátul az Jaganjac .Nemtudom mit irt alá Kielcébe de ők leis passzolták egyből kölcsönbe..
Szerintem Is Mackovsek védekezése top szinten van láthatjuk ,hogy a szalámisok védelme mióta ő nincs sehol sincs de támadásban azért ő nem az a szint ami oda kéne.Lényeg a lényeg ,h mindenképp kell jövőre vagy utánna egy klasszist igazolni mert Lauge alapból egy óriási űrt fog maga után hagyni és ugye Petárral se lehet már hosszú távon számítani és Eldera se egy életbiztosítás a jövőben.
Mackovsek eddig csak azt bizonyította, Szegeden is, hogy nem képes állandó jó teljesítményre. Szerintem vele védekezésben lehet igazán számolni komoly szinten, viszont akkor arra meg inkább Patrik, minden szempontból... nekem nem kéne vissza, maradjon csak Szegeden
Tény, hogy Mackovsek adottságai alapján a modern kézilabda csúcs balátlövőjének prototípusa, viszont "köztudottan" voltak/vannak problémái ami miatt nem tud állandó jó teljesítményt nyújtani. Ezért is nem lett marasztalva a szerződése lejárta után, pedig anno nem kevés pénz lett érte fizetve a Celjének.
Ilyen szűkös kínálat esetén különös, hogy Rasmus-t ilyen könnyen elengedtük. Nagyon fog hiányozni. Petar már nálam kérdéses ha további 1,5 évről van szó.
Mackovsek elengedése hiba volt. Markussen és Borozan volt favorizálva, de egyik se váltotta meg a világot Veszprémben. Azóta nincs hármasban használható balátlövőnk. Patrikot tavaly év elején még próbálták, de Lauge visszatértével csak védekezik.
Horihát szívesen megnézném, hogy mit tud Veszprém mezben. Elég atletikus, választékosan lő és egész jól védekezik.
2024-től se sok ilyen van. Köster lehetett volna, de neki, higy feljutottak automatikusan meghosszabbodott egy évvel a szerződése.
Cavalcanti van még vagy Mackovsek, aki lejáró szerződésű játékos.
Kérdés persze, hogy a kiszemelt játékosok közül ki is akar itt játszani. Dobálózhatunk itt a nevekkel, de nem tudjuk mi zajlik a háttérben.
A Füchsének volt ezzel kapcsolatban egy jól összerakott videója, hogy miért küldtek el játékosokat, miért hosszabbítottak, vagy miért hozták. Hasonló egyenes beszédre persze nem számítok a klubtól.
Ehhez csak annyit, hogy Wallinius is érvényes szerződéssel rendelkezett a Montpellierben. Akarati tényező és legfőképp a sportigazgató munkáján múlik, hogy kit és hogyan sikerül/nem sikerül megszerezni.
Kérdés ,az mennyit akar ebbe beletenni még a klub akar és tud e kivásárolni valakit .!?Ha nem akkor milyen irányt választ .Mai kézilabda világ abba az irányba megy ,hogy meglévő szerződésű játékosokkal tárgyalnak akit 1 max 2 év múlva szerződés lejárta után előszerződéssel klubot váltanak.Szerintem a legjobb megoldás jövőre az ha pl bal lövőben nem Kosotorovval hanem Nenadiccsal pl hosszabít egy évet még a klub és 1.5 év múlva kicsivel nagyobb lesz a piac e téren és talán tudunk találni valakit aki tényleg klasszis játékos a poszton.