Keresés

Részletes keresés

gsn Creative Commons License 2006.04.19 0 0 399

Sziasztok! :-)

Jövő hétvégén indul a bajnokság, így indul a MAFL Tippverseny is. Az érdeklődőket várom a topicban a tippelők között. ;) Az idei játékszabály elolvasható a 172. számú hozzászólásban.
Linoge #8 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 398

No para kiskezicsókolom!

mit mondjak, nem hízlalta a májam kegyed eddigi hozzám állása, de azért nem jelentkeztem be pszichológushoz sem.

lesz majd jobb is, apukát meg ne tessék félteni MLB-ként próbálom távol tartani minden kemény szitutól :D

Előzmény: secret66 (397)
secret66 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 397

Jók vagytok fiúk,csak el ne szállni......nem mindig lesz győzelem!!!De azért mindent bele és keményen!!!!

A jegy árak sztem ne 50-re végződjenek,mert sok apróval kell készülni:D

Geri!Bocsi a stílusomért,de csak poén volt eddig minden,ugye nem úúúúútálsz?:))))

Ja és Hájra 58-as is:)))))))Csak keményen!:)

Toka#00 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 396
Bakker a Gyalogkakukk kutyafasza ezekhez képest.......
Előzmény: soldiers (392)
Toka#00 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 395
:DDDD Bakker és ki van lefotózva miközben vedel :DDDD Háááá Én :DDDD
Mellesleg meg is fáztam fent a kakasülőn hisz ott fújt legjobban a szellő és koholt rágalom h az a pár doboz sör volt az oka :P
Az h nem ültek mellénk az azért lehetett mert tartanak a Soldierstől! :D Meg lehet nem akartak beleülni abba a féldoboz kiborult sörbe :) Amúgy meg a tribünön balra a Wolves nagycsapat magja jobbra a a Wolves junior team pár "tojásvadász"-a ült. Gondolom nem akartak vegyülni a "Fanatikus"-okkal :P
Előzmény: soldiers (390)
ziTi.1337 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 394

Aki még nem ismerné:

http://www.theync.com/vbgreatplay.htm

Rohadékok :D

milán RG Creative Commons License 2006.04.19 0 0 393
Áhh,ilyen futó nem is létezik... :D Naon kemény.
Előzmény: soldiers (392)
soldiers Creative Commons License 2006.04.19 0 0 392
soldiers Creative Commons License 2006.04.19 0 0 391
soldiers Creative Commons License 2006.04.19 0 0 390

a kemény mag :))))) :

az még elmegy, hogy mezben isztok, no de miért nem mentek ki retyóra ha pisilni kell? nézzétek meg hogy néz ki a beton előttetek... :DDD

keménymag

plusz nem árt mosdani sem, mert 20 méteres körzetben nem tudott maradni mellettetek senki! :DD

soldiers Creative Commons License 2006.04.19 0 0 389

Kösz Toka! :DDD

Biztass minket!!

Előzmény: Toka#00 (387)
soldiers Creative Commons License 2006.04.19 0 0 388

Andorka: :DDD!!!

MINDENKI!!!

Szombaton 9:00-től szabályismereti vizsga Szolnokon a Bajnok étteremben. (Pontos címet Szarka Csabi tud mondani.)

Vasárnap délután lesz edzés!!!

ha már Andor volt kedves és jelezte, hogy vannak válaszok és ne kelljen lapoznotok, íme a szabályismereti kérdések és válaszok:

Mi is az a touchback?
- A labda halottá válik az egyik csapat gólvonala mögött, az adott gólvonalat védő csapatnak a birtokában, úgy, hogy az ellenfél csapat felelős azért, hogy a labda a gólvonalon túlra (pl. célterület, alapvonalon túli terület...) került.

Honnan kell elvegezni a snap-et a touchback után?
- A 20 yardos vonalról, kivétel lehet a hosszabbítás.

Mi az a try kísérlet?
- A touchdown utáni extra akció, amikor az óra áll. A snap-et a 3 yardos vonalról kell elvégezni, vagy a támadó csapat kérésére messzebbről.

Hány pontos a try kísérlet?
- Lehet egy vagy kettő.

Hány pontot ér a try kísérlet alatt megszerzett interception touchdown?
- A try-kísérlet során elért TD mindig 2 pontot ér, bármely csapat is szerezte azt!

Hány játékosnak kell állnia "scrimmage-line"-on a snap pillanatában?
- A támadó csapatból legalább hét játékosnak, a védekező csapat számára nincs előírás.

A támadó fal játékosainak össze lehet kulcsolva a lábuk?
- Csak közvetlenül a snapper mellett álló két játékosnak [általában a guardok] .

Mi az a neutrális zóna?
- A két scrimmage-line közötti terület, amely egy labda szélességű.

Ki tartózkodhat a neutrális zónában a snap pillanatában?
- SENKI! Kivétel: A snapper kezei és feje lóghat bele a neutrális zónába.

Mi az a chop blokk?
- Többféle variáció előfordulhat, de lényegében arról van szó, hogy magas-mély blokkolás történik. Ha csípő alatt blokkol valaki olyan [ nem labdavivő ] játékost, aki kontaktusban van egy másik játékossal.Gyakorltilag 2 játékos blokkolja az ellenfelét, amelyből az egyik blokk derék alatti.

Előzmény: Andor 75 (386)
Toka#00 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 387
Aloha csapat!
Tegnap elintéztük a plakátokat amik péntekre el is készülnek. Pénteken kell vinni a műsorfüzetről az anyagot.
1 2 tanácsot adott plakátkészítéssel kapcsolatban az ottani SzakiDani. ziTi kaptunk 1 névjegykártyát amin elérheted a manust telefonon és elmondja merre hány méter. Gyuritól / #73Wall / edzésen megkapod.
A hétfői farkas meccs utolsó 6 percéért érdemes volt felmenni pestre. Amit láttunk abból azt a következtetést tudom levonni h nem kell betojni!!!!!!!!!

Go Soldiers
Andor 75 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 386
                                                                                                                                                      Sziasztok!                                                                                                                                                     A Wolves II fórumán megtaláljátok a Fater által feltett kérdésekre a válaszokat!                                                                                                                                                       7834-es,xtaki-nak a hozzászólása!                                                                                                                                                  A Fatert, Zolikám Te harcoltad ki magadnak,de ha zavar bocs Öreg!:)))                                                                                                                                Készüljünk a szombati vizsgára!                                                                                                                                    GO SOLDIERS!!!!
Mogyi! Creative Commons License 2006.04.18 0 0 385
loooooooooooooool! Ma vettem Inter mezt meg nadrágot!!!
Előzmény: ziTi.1337 (384)
ziTi.1337 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 384

Ja, jó poén lenne a kártya :D

Elképzelem, ahogy a kis srácok üzletelnek a kártyákkal.

X: Höhh, nekem van 2 Béla kártyám!

Y: Az mind semmi... nekem már Mogyis is van.

:D:D:D:D

Előzmény: Linoge #8 (383)
Linoge #8 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 383

klassz lett, köszi.

tegnap már én is gondolkodtam ilyesmiken. Wolves-nál láttam egyszer egy hasonlót, csak egy játékosra (akkor éppen a Varga Pistire) kiélezve. Egy kép a fejéről, meg egy futása kivágva, kicsit összemosva, egy design-os háttér. 

jövőre gyárthatnánk futball kártyákat :)))

Előzmény: ziTi.1337 (382)
ziTi.1337 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 382

Sziasztok Bajtársak!

A délutáni órákban rám tört az alkothatnék. Kaptok tőlem egy windows hátteret!

Soldiers Wallpaper

ziTi

soldiers Creative Commons License 2006.04.18 0 0 381

szia angiemystic!

köszönjük a biztatást, mindent megteszünk a sikerért, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni!

Előzmény: angiemystic (380)
angiemystic Creative Commons License 2006.04.18 0 0 380

Sziasztok Soldiers!

Nagyon drukkolok a csapatnak a bajnokságon! Ott leszek minden meccsen,hogy szurkolhassak! Ne okozzatok csalódást a rajongóknak! Sok sikert! Legyetek ügyesek,kemények és legyőzhetetlenek!!!!! :*

Ricsi#50 Creative Commons License 2006.04.17 0 0 379
Nálam van egy kazi amit Trugyi hozott a dvd-vel együtt.Nem tom hogy erről van e szó de szerdán mindenképpen viszem.
Előzmény: soldiers (378)
soldiers Creative Commons License 2006.04.17 0 0 378
irgumiburgumi!!

akinél ott van a VHS kazim a 2 első meccsünkkel, jelezzen már vmit és hozza a szerdai edzésre a cuccost...

UFF!!!

Előzmény: soldiers (281)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.04.17 0 0 377

Nem tudom de szerintem nem biztos hogy hogy macska zabáló volt mert ha emlékeim nem csalnak akkor spanyol konkvisztádor volt a Pizzaró nevezetű ember és az indiánokat gyilkolta halálra amerikában a spanyol király nevében!

Lehet hogy nem ez a C.Pizzáró nem az!

Bocsi zabálok de lehet hogy nem tudok menni a szerdai edzésre mert most is készenlétben vagyok és nappal meg kint voltam a gáton és homokzsákot töltöttem!Imátkozzatok hogy gyorsan vége legyen az árvíznek mert akkor 22-n nem tudok menni vizsgázni sem!

Edzetek keményen!

Előzmény: Trugyina (375)
soldiers Creative Commons License 2006.04.17 0 0 376
igen a vizsga 22-én lesz 9:00-től
minden edzés és hasonló kötelező program látható a honlapunk Hadgyakorlatok részében, jó lenne, ha mindeki bűvölné ezeket is!!!!
Előzmény: Szöllősi Gergő (371)
Trugyina Creative Commons License 2006.04.17 0 0 375

Köszi a nyelvtani kiegészítést!!!! De akkor sem tudom ki volt ez a Pizzáró. Valami macskazabáló az biztos.

#73Wall Creative Commons License 2006.04.17 0 0 374

Helló sonkazabáló focsisták!

Ha túl vagytok a húsvéti zabáláson ideje belefogni a felkészülésbe.A szerdai edzésre mindenki készüljön mert max. terhelés lesz fizikailag és szellemileg is.

Mindenki tudja a játékot és nem fogadunk el kifogást a hiányzásra sem. A megfázás nem betegség.A sérültek,sánták is 18.00-kor megjelennek és végig ott lesznek.Aki halja adja tovább,ugyanis még mindíg kevesen vagyunk regisztrálva.5,azaz öt edzés

van a bajnokság  kezdetéig ezért maximális fegyelmet,teljes odaadást és edzésrejárást várunk el mindenkitől beleértve magunkat is.

Csütörtökön 17.30-kor külön off. edzés lesz az okmányiroda előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kevés az idő de sok a feladat.A CSAPATban bízva tudom felnövünk a feladathoz!!!

Mindenkinek adjon erőt,hogy nem csak magáért küzd!!!!!!!!!

Tudjátok "egy mindenkiért,mindenki a SOLDIERSért"!!!!!!!!!!!!!!!

milán RG Creative Commons License 2006.04.17 0 0 373

És ki nem sz@rja le, h hogy hívják azt a csíra Klaudijó Pizza-rágót... :D

Nah, jó detoxikálást az ünnep után annak, akinek kell - persze a mi csapatunkban ilyen nincs...

GO ogle! GO kart!

GO OF#! GO D#!

Előzmény: Claudio Pizarro (372)
Claudio Pizarro Creative Commons License 2006.04.17 0 0 372

Jani!

A Pizarro 2db R-el és 1 db Z-vel van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Trugyina (359)
Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.04.17 0 0 371

Sziasztok!!!!!!

Ez elég furcsa kérdés lesz.

ugye 22-én lesz a játékos vizsga????

Hü az Szombat és már milyen közel van.

És a nyító meccsünk nem egész két hét múlva lesz????

Hüha

Jövőhéten már leszek edzéseken már nem vagyok beteg szerintem már majdnem 100%-os vagyok.

Igaz soha nem voltam 100%-os

Kamion

Akkor Szerdán találkozunk

Nem változott az edzés terv amióta nem voltam?

Ha igen valaki írja meg kérem,előre is köszi.

GOO  SOLDIERS!!!!!!!

feal Creative Commons License 2006.04.17 0 0 370
csö! Ezt érdemes megnézni!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!