Jövő hétvégén indul a bajnokság, így indul a MAFL Tippverseny is. Az érdeklődőket várom a topicban a tippelők között. ;) Az idei játékszabály elolvasható a 172. számú hozzászólásban.
:DDDD Bakker és ki van lefotózva miközben vedel :DDDD Háááá Én :DDDD Mellesleg meg is fáztam fent a kakasülőn hisz ott fújt legjobban a szellő és koholt rágalom h az a pár doboz sör volt az oka :P Az h nem ültek mellénk az azért lehetett mert tartanak a Soldierstől! :D Meg lehet nem akartak beleülni abba a féldoboz kiborult sörbe :) Amúgy meg a tribünön balra a Wolves nagycsapat magja jobbra a a Wolves junior team pár "tojásvadász"-a ült. Gondolom nem akartak vegyülni a "Fanatikus"-okkal :P
Szombaton 9:00-től szabályismereti vizsgaSzolnokon a Bajnok étteremben. (Pontos címet Szarka Csabi tud mondani.)
Vasárnap délután lesz edzés!!!
ha már Andor volt kedves és jelezte, hogy vannak válaszok és ne kelljen lapoznotok, íme a szabályismereti kérdések és válaszok:
Mi is az a touchback? - A labda halottá válik az egyik csapat gólvonala mögött, az adott gólvonalat védő csapatnak a birtokában, úgy, hogy az ellenfél csapat felelős azért, hogy a labda a gólvonalon túlra (pl. célterület, alapvonalon túli terület...) került.
Honnan kell elvegezni a snap-et a touchback után? - A 20 yardos vonalról, kivétel lehet a hosszabbítás.
Mi az a try kísérlet? - A touchdown utáni extra akció, amikor az óra áll. A snap-et a 3 yardos vonalról kell elvégezni, vagy a támadó csapat kérésére messzebbről.
Hány pontos a try kísérlet? - Lehet egy vagy kettő.
Hány pontot ér a try kísérlet alatt megszerzett interception touchdown? - A try-kísérlet során elért TD mindig 2 pontot ér, bármely csapat is szerezte azt!
Hány játékosnak kell állnia "scrimmage-line"-on a snap pillanatában? - A támadó csapatból legalább hét játékosnak, a védekező csapat számára nincs előírás.
A támadó fal játékosainak össze lehet kulcsolva a lábuk? - Csak közvetlenül a snapper mellett álló két játékosnak [általában a guardok] .
Mi az a neutrális zóna? - A két scrimmage-line közötti terület, amely egy labda szélességű.
Ki tartózkodhat a neutrális zónában a snap pillanatában? - SENKI! Kivétel: A snapper kezei és feje lóghat bele a neutrális zónába.
Mi az a chop blokk? - Többféle variáció előfordulhat, de lényegében arról van szó, hogy magas-mély blokkolás történik. Ha csípő alatt blokkol valaki olyan [ nem labdavivő ] játékost, aki kontaktusban van egy másik játékossal.Gyakorltilag 2 játékos blokkolja az ellenfelét, amelyből az egyik blokk derék alatti.
Aloha csapat! Tegnap elintéztük a plakátokat amik péntekre el is készülnek. Pénteken kell vinni a műsorfüzetről az anyagot. 1 2 tanácsot adott plakátkészítéssel kapcsolatban az ottani SzakiDani. ziTi kaptunk 1 névjegykártyát amin elérheted a manust telefonon és elmondja merre hány méter. Gyuritól / #73Wall / edzésen megkapod. A hétfői farkas meccs utolsó 6 percéért érdemes volt felmenni pestre. Amit láttunk abból azt a következtetést tudom levonni h nem kell betojni!!!!!!!!!
Sziasztok! A Wolves II fórumán megtaláljátok a Fater által feltett kérdésekre a válaszokat! 7834-es,xtaki-nak a hozzászólása! A Fatert, Zolikám Te harcoltad ki magadnak,de ha zavar bocs Öreg!:))) Készüljünk a szombati vizsgára! GO SOLDIERS!!!!
tegnap már én is gondolkodtam ilyesmiken. Wolves-nál láttam egyszer egy hasonlót, csak egy játékosra (akkor éppen a Varga Pistire) kiélezve. Egy kép a fejéről, meg egy futása kivágva, kicsit összemosva, egy design-os háttér.
Nagyon drukkolok a csapatnak a bajnokságon! Ott leszek minden meccsen,hogy szurkolhassak! Ne okozzatok csalódást a rajongóknak! Sok sikert! Legyetek ügyesek,kemények és legyőzhetetlenek!!!!! :*
Nem tudom de szerintem nem biztos hogy hogy macska zabáló volt mert ha emlékeim nem csalnak akkor spanyol konkvisztádor volt a Pizzaró nevezetű ember és az indiánokat gyilkolta halálra amerikában a spanyol király nevében!
Lehet hogy nem ez a C.Pizzáró nem az!
Bocsi zabálok de lehet hogy nem tudok menni a szerdai edzésre mert most is készenlétben vagyok és nappal meg kint voltam a gáton és homokzsákot töltöttem!Imátkozzatok hogy gyorsan vége legyen az árvíznek mert akkor 22-n nem tudok menni vizsgázni sem!
igen a vizsga 22-én lesz 9:00-től minden edzés és hasonló kötelező program látható a honlapunk Hadgyakorlatok részében, jó lenne, ha mindeki bűvölné ezeket is!!!!
Ha túl vagytok a húsvéti zabáláson ideje belefogni a felkészülésbe.A szerdai edzésre mindenki készüljön mert max. terhelés lesz fizikailag és szellemileg is.
Mindenki tudja a játékot és nem fogadunk el kifogást a hiányzásra sem. A megfázás nem betegség.A sérültek,sánták is 18.00-kor megjelennek és végig ott lesznek.Aki halja adja tovább,ugyanis még mindíg kevesen vagyunk regisztrálva.5,azaz öt edzés
van a bajnokság kezdetéig ezért maximális fegyelmet,teljes odaadást és edzésrejárást várunk el mindenkitől beleértve magunkat is.
Csütörtökön 17.30-kor külön off. edzés lesz az okmányiroda előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kevés az idő de sok a feladat.A CSAPATban bízva tudom felnövünk a feladathoz!!!
Mindenkinek adjon erőt,hogy nem csak magáért küzd!!!!!!!!!
Tudjátok "egy mindenkiért,mindenki a SOLDIERSért"!!!!!!!!!!!!!!!