Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Üdvözlök mindenkit. Cserélnék egy bridzs motort, pannóniára. Leirás: Kapott kipufogó szelepet, és dugatyu gyürüt, Ezek után második rántásra indult. Problémálya:Amig elfogy egy tartály benzin addig megeszi az olajat is. Már 5 éve nem volt beinditva.Hely: Fehérgyarmat.
baja nincs,csak a karbi úszó álítást igényel. néha felpörög,vagy lefullad. cserét inkább valami gépre gondoltam,simson,másik traki,vagy egy mtz 45-50 de ezért tudnék adni még más gépeket ami összesen az értékük 400 ezer mozog! A pancsi ára 130 ezer magyar forint. van egy Stiga tipusú fűnyíró kistraktor darázsderekas,vágóasztal nélkül! ez értéke 120 ezér ft. meg van egy kapálógép brigs motoros gyári 8le-s,gimikerékkel,8 kapataggal,utánfutóval ez értéke 150ft. Ha valakit érdekel cserébe jöhet mtz 45-50.
És a blokkon miért van 2 lánckerék?Az egyik kisebb mint a másik?
Az a kézi hidraulika viszont nagyon tetszik.Gondolkodtam rajta hogy az enyémen is ki kéne váltani a félkészet kézire.Olcsóbb lenne mint a jelenlegit befejezni!
És még amit nem láttam de még az öreg szaki sem, habár amikor meglátta leesett neki a tantusz DIFIZÁR!!! van benne! És működik!
Az alsó két képen a zöld kormányszarvas eladó, kocsival együtt, gyári szegedi hajtásház, erős pöpec pancsi blokkal, adok hozzá sárvédőt is. ára 40.000Ft ha érdekel valakit emailon jelezze.
Megvételre került a Tőkés olvtárs pannoniás gépe :)
Minden téren ,nagyon sok lessz a meló vele ,de remélem a TI segítségetekkel sikerül egy jó kisgépet csinálnom belőle :)
Jó eröss a szerkezete,de az sem mentes a javítani valoktól,de a Tőkés olvtárs korrekten tájékoztatott a hibákrol, és az ár is a traki állapotának megfelelő volt.
Gtatulálok a vételhez. Mint korábban is írtam a fotókon látszott, hogy hozzáértő ember készítette. Az természetes, hogy apróbb dolgokat kell rajta igazítani, de az alapgép az jó. Sok évvel ezelőtt nagyon tudtam volna örülni egy ilyennek. A bejegyzésedből az tűnik ki számomra, hogy te is örülsz neki és azt gondolom, hogy ez a lényeg. Sok sikert a szerkezettel és azért néha tájékoztass bennünket egy pár fotóval, hogy hol tartasz a szépítéssel.
Hello Lacibá nagyon érdekel a felfüggesztés, én most agyalok ilyenen, itt már volt egy pár fotó. Nekem nincsen hidraulika valami mechanikus emelés kellene.... kiváncsi vagyok milyen a gép...Üdv..