Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Csak azt figyeltem meg, hogy sikerült egy n+1-dik betűtípusú relációt szerkeszteni a kijelzőkre.
Egyáltalán van termelés a Kronesben? Ha nincs, gondolom egy ideig nem lesz forgalma, a mérnökök, műszaki előkészítők, vezetők meg úgyis autóval járnak...
Igen, oda is kéne segítség, de elég, ha a Határ útnál maradunk. Balesetveszélyes. Se járda, se közvilágítás, se járható út. Bőven lett volna a Határ úton is mit fejleszteni a körforgalmon kívül. Sajnos ezzel a beruházással le lesz tudva az egész.
Magát a tervet lehet ezzal a jelzővel illetni, mert semmivel nem gyorsítja a közlekedést, sőt, kerülni kell miatta.
Egy egy színbe hozott, felszíni négyágú körforgalom megoldotta volna a problémát, de ez így nem. Ráadásul maximum fele áron meg is lehetett volna valósítani.
De miért szar? Azt amúgy vágom, hogy felénk a tervezőirodákban szeretnek rárántani a lámpás kereszteződésekre, de ez a csomópont egyáltalán nem indokolja. Sőt ahol van hely a lakott területen kívül, máshol se, lásd az M35-ös csomópontját.
Pénzköltés, magamutogatás. Tény, hogy balesetveszélyes volt mind a Határ úti, mind a Szováti úti kereszteződés, de egy szintbe kellett volna őket hozni, és körforgalmat tenni a 4-es úton. Most, aki Földes felől jön, előbb felüljárón megy, aztán be a körforgalomba, végig a Határ úton, és jó eséllyel állhat a lámpánál, mielőtt a 4-esre kanyarodna. Ez kb. annyi idő, mint amikor korábban azt várták, hogy a kamionok között végre legyen egy kis rés.
Hja, ráadásul ezt se így kellett volna. 13,7 milliárd arra, hogy lényegében ne gyorsuljon a közlekedés. Szintbeli körforgalom kellett volna, esetleg aluljáró Hajdúszovát felől.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy átadás után lesz-e ellenirányú párja a 146-osnak. Csak mert fedett buszvárót azok a megállók kaptak, ahol a 146-os közlekedik. Annak pedig sok értelme nincs, hogy csak a 146-os maradjon. Félmegoldás, a Tócóskertből, vagy Hajdúszoboszló felől érkezőknek hazajutni se lenne rossz, ha már a bejutás megoldódott.
Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a közösségi közlekedés menetrendi összehangolásának részeként, a kormányzati és önkormányzati célkitűzéseknek megfelelően 2019. szeptember 1-től kezdődően a 105-ös és a 106-os vasútvonal térségében megváltott autóbuszbérletek vasúti utazásra is érvényesek a MÁV-START Zrt. járatain.
Ennek megfelelően a MÁV-START Zrt. elfogadja az alábbiakban felsorolt viszonylatok tekintetében az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. által értékesített, 2019. szeptember 1. érvényességi kezdetű havi, 30 napos és félhavi bérleteket a bérleten megjelölt viszonylatban a 105-ös és a 106-os vasútvonalon rendszeresített vasúti járatokon.
Én inkább azt nem értem, hogy az Antall József utcán miért nem közlekedik semmi... én szerintem sokkal kedvezőbb utvonal lenne, a 10-es családnak is meg igazaból bárminek, mint az Erzsébet utca, hiszen a belváros közelebb lenne, Nagyállomás- Antall József utca- Széchenyi utca - Segner tér távon simán lehetne használni, akár a 10-esnek akár az új 49-esnek vagy a 46-os családnak is.