én is lengetem a ponponokat Wilson szexjelenetéért, banyeeeek állati lenne, ha vmi dögös pipi rázizzenne, aztán jól megfogná a...nyakkendőjét, és behúzná vmi takarítószertárba :DD
Csajok, ehhez a mozgalomhoz nekem is csatlakoznom kell! HOT szexjeleneteket Wilsonnak!!! Írjanak már be valami dögös csajt a sorozatba csak neki, mert én is látni akarom action közben! :-D
Wilsonnak eleddig semmi chemistry nincs a 3. évadban... :-S Pedig jó lenne látni olyan szituban, amikor mondjuk a női mosdóba vonszolja maga után valaki... :-D
Szuper képek! Kádnak annyira tetszik a ruhája, nem adja kölcsön? :-DDD Nekem is kell egy ilyen! Nagyon egymás mellett ülnek az első képen a dokival, hm!! 4man meg olyan sötét, hogy világít a szeme!
Harmadik évad második részének ismerői, nyilatkozattok, légyszi, jut végre Wilsonnak is valami igazi fergeteges-erotikus-felcsigázó párkapcsolat? Mindig csak a morzsákat kapja, hol egy flört egy ápolónővel, hogy a volt betegével, írok már a forgatókönyvírónak:-)))
Jaj Jimmy istenítését kihagytam!! Grr.. de hülye vagyok, Wilson a lávom még. Tényleg nagyon láv az a pasi, pedig mennyire irritált a Holt költőkben. :-S Most meg... cupppp -kateg.
Jajjj de szuper képek !!!! Áááááááá! Kád meg Ház meg Csésze meg Foreman (bassz, neki köll még egy név) milyen csinik!! (kamera is, de ezt halkan jegyzem meg:D)
Az a második kép meg...LOL! Hugh hogy bemozdult, Kád meg annyira édesen vigyorog... olyan Kádas. :-)))
Na még vissza ehhez a részhez: én is azt imádom benne legjobban, hogy annyira emberére talált ebben a zenész pasiban, amiket mondott neki a pasi, azok ütöttek. És a végén tök édesek, ahogy együtt bicegnek, Ház meg ahogy mosolyog!!! Ritka pillanat, ilyenkor úgy meg tudnám zabálni.... :-)
szerintem is marha jó ez a rész, az egyik legjobb, a fekában emberére akadt. Meg ahogy a kezelőorvosával szócsatáztak, egyenlőtlen küzdelem volt, House messze a pasi szintje felett lebegett...;-P Na, meg Eric Foreman... Eric! :DDDD LOL.
A végén a mosoly... lávlávabb mindennél! Najó, majdnem mindennél :P
Nem tudta, ki is esett:-) Bízott az egyik falkatagban, egy nővérkében, aki állította, hogy követi a sorozatot, és a bal kezében tartja a botját, tehát a bal lábára kell sántának lenni, a játékos pedig elhitte neki...
Na majd ha letolja a gatyáját Kád irodájában, hogy megmutassa az izomkimetszés helyét a lábán, megtanulja mindenki egy életre, melyik lábára sántit...:(((
Rég jártm már erre ... Rendel House? :)))))))) Egyébként mikor lesz 2. évad magyarul? (igen, doktor, büntetést érdemlek, el merészeltem hagyni Önt, angol kiadásban, bocsásson meg, kérem, :))))))).
Az volt a kérdeés az új TV2-vedélkedőben, hogy melyik lábára sántikál a doki, és TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM!
Akkor rossz a filmkatalógus, nézd meg az imdb-t. Lisa az egyik kedvenc színésznőm, hidd el, hogy nem keverem senkivel, ez tuti. Amiket felsoroltam, azokat láttam, a többi sorozatból meg azokat a részleteket, jeleneteket, amikben benne van. Tény, hogy pl. a Lesz ez még így se-ben egy jelentben szerepel csak, de ha jól emlékszem, a kérdés nem csak főszerepekre vonatkozott. Ally McBeal 5 epizódjában is volt, nem is akármiylen szerepben, eléggé emlékezetes. ;-)