Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
baja nincs,csak a karbi úszó álítást igényel. néha felpörög,vagy lefullad. cserét inkább valami gépre gondoltam,simson,másik traki,vagy egy mtz 45-50 de ezért tudnék adni még más gépeket ami összesen az értékük 400 ezer mozog! A pancsi ára 130 ezer magyar forint. van egy Stiga tipusú fűnyíró kistraktor darázsderekas,vágóasztal nélkül! ez értéke 120 ezér ft. meg van egy kapálógép brigs motoros gyári 8le-s,gimikerékkel,8 kapataggal,utánfutóval ez értéke 150ft. Ha valakit érdekel cserébe jöhet mtz 45-50.
És a blokkon miért van 2 lánckerék?Az egyik kisebb mint a másik?
Az a kézi hidraulika viszont nagyon tetszik.Gondolkodtam rajta hogy az enyémen is ki kéne váltani a félkészet kézire.Olcsóbb lenne mint a jelenlegit befejezni!
És még amit nem láttam de még az öreg szaki sem, habár amikor meglátta leesett neki a tantusz DIFIZÁR!!! van benne! És működik!
Az alsó két képen a zöld kormányszarvas eladó, kocsival együtt, gyári szegedi hajtásház, erős pöpec pancsi blokkal, adok hozzá sárvédőt is. ára 40.000Ft ha érdekel valakit emailon jelezze.
Megvételre került a Tőkés olvtárs pannoniás gépe :)
Minden téren ,nagyon sok lessz a meló vele ,de remélem a TI segítségetekkel sikerül egy jó kisgépet csinálnom belőle :)
Jó eröss a szerkezete,de az sem mentes a javítani valoktól,de a Tőkés olvtárs korrekten tájékoztatott a hibákrol, és az ár is a traki állapotának megfelelő volt.
Gtatulálok a vételhez. Mint korábban is írtam a fotókon látszott, hogy hozzáértő ember készítette. Az természetes, hogy apróbb dolgokat kell rajta igazítani, de az alapgép az jó. Sok évvel ezelőtt nagyon tudtam volna örülni egy ilyennek. A bejegyzésedből az tűnik ki számomra, hogy te is örülsz neki és azt gondolom, hogy ez a lényeg. Sok sikert a szerkezettel és azért néha tájékoztass bennünket egy pár fotóval, hogy hol tartasz a szépítéssel.
Hello Lacibá nagyon érdekel a felfüggesztés, én most agyalok ilyenen, itt már volt egy pár fotó. Nekem nincsen hidraulika valami mechanikus emelés kellene.... kiváncsi vagyok milyen a gép...Üdv..