Keresés

Részletes keresés

soldiers Creative Commons License 2006.04.21 0 0 419
Skacok!

Már csak 8-a kell aludniaz 1. bajnoki meccsünkig. Addig is szervezünk nektek mindenfélét, ne unatkozzatok. Programajánlónk:

ma 18:00-tól edzés a műfüvesen
holnap 08:45 órától szabályismereti vizsga a Bajnok étteremben (cím: Szarka Csabitól)
utána plakátragasztás
vasárnap 12:30-tól edzés Az Erődben, minimum3,5 órára számíts!!!
szerda és péntek 18:00 órától edzés a műfüvesen
jövő hét vasárnap: gyülekező 12:00 órakor a bajnokira!!!

közben szórólapozás, pályafestés, előkészítés, körömvágás

azt a 7 play-t meg tanulja meg mindenki!!!!

MZ/X, MZ, Öregember, Fater, Tata, +mit akartok....
milán RG Creative Commons License 2006.04.21 0 0 418

A szöveg az "MZ" meg az idezét között eltűnt... MI VAN MA A NETTEL?! Azt akartam írni,hogy tegnap elbóbiskoltam,azért nem kaptál bannert,ma meg nem megy a freemail (meg ezt a pár sort már legalább 6odjára írom le,mert hol lefagy,hol nem küldi el).A pendrivodon megkapod a cuccot.Rajta lesz a szöveg is,amiből idéztem-díszmagyar... A szerkesztő fejléc egyébként gyakran nincs meg,vagy csak nálam tünedezik?

milán RG Creative Commons License 2006.04.21 0 0 417

MZ,   </P>

"Letöltöttem.Belehalgattam.Hát ezért kár volt..."

(jah, a jobbra rendezés nem a politikai meggyőződésemet tükrözi,hanem gondoltam kipróbálom ezt is...)

soldiers Creative Commons License 2006.04.21 0 0 416
kerestelek,ha tudsz hívjfel
Előzmény: milán RG (415)
milán RG Creative Commons License 2006.04.21 0 0 415
A Fórum Leghülyébb Felhasználója címet szeretném megköszönni szüleimnek,Istennek,és hát a csapatnak (főleg Csonti blokkjainak)...
Előzmény: Toka#00 (410)
széfti46 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 414

Halli!

Na mi az?! Ma nincs kedve írni senkinek? Tegnap volt off. edzés? Ha igen le a kalappal előttetek!

soldiers Creative Commons License 2006.04.20 0 0 413
új kérdések és válaszok a szabályismereti vizsgához!!!!

Mi az a safety?
- A védőcsapat akkor éri el, ha a támadóegység labdás emberét annak saját célterületén szerelik, vagy a labda a gólvonal mögött válik halottá!!![és az a csapat felelős azért, hogy a labda oda került, amelyik az adott gólvonalat védte]. Ez ráadásul a támadási jog átadásával (Kick off) is jár. Ez elégé ritkán történik.

Hány pontot ér a safety?
- Két pontot ér a safety!

Milyen felszereléseket kell viselni az amerikai football játekosnak?
- sisak ráccsal - 2,4,6 pontos BEKAPCSOLT állvédővel,
- vállvédő,
- csípő és farokcsontvédő,
- combvédő,
- puha térdvédő
- kivehető fogvédő látható színben
-' betűrt' szakadásmentes mez, megfelelő méretű -természetesen egyforma - számokkal ELÖL-HÁTUL
külön kitérnék a stoplikra:
- nem hosszabb, mint 1,5 cm
- nem sérült, szakadt, éles
- tilos bármilyen fémből készült stopli

Ki beszélhet a játékvezetőkkel a pályán tartózkodó játékosok közül?
- Csak a kijelölt csapatkapitányok!

Szabad hátulról blokkolni?
- NEM! Nem szabályos, nem etikus, büntetést von maga után!

Ha kirúgás során az elkapó játékos csak hozzáérni tudott a labdához[muff],de elkapni nem, majd a labda a földhöz ért, akkor szabad labdáról beszélünk?
- Igen, ilyenkor mindkét csapat megszerezheti a labdabirtoklás (tehát a támadás) jogát!

Bármikor blokkolható a támadó csapat elkapó játékosa?
- Igen, a védekező játékos bármikor blokkolhajta a támadó csapat elkapó játékosát időbeni és távolságbeli korlátozás nélkül, de csak addig, amíg a szabályos előre-passz el nem indult! A blokkolás természetesen csak szabályos blokk lehet.

Mi az az előre passz?
- Előre passznak az a passz számít, ahol a labda a földet érésének illetve a labda megérintésének helye közelebb van a védekező csapat gólvonalához, mint a labda eldobásának helye! A play folyamán a támadő csapat egyszer jogosult előre passzolni a labdát a neutrális zóna mögül! Tehát a QB nem viheti át a labdát a neutrális zónán, hogy majd onnan passzolja előre, hiszen akkor már a védekező játékosok a futásra koncentrálnak!

Az előre passz szabálytalan, ha :
- a védekező csapat dobja a labdabirtoklás cseréje után
- a támadó csapat dobja és a labdabirtoklás már felcserélődött a kísérlet során
- a dobás már a második előre passz
- olyan helyre dobják a labdát, ahol a támadó csapatnak nincs jogosult elkapója
- egy a labdát birtokló játékos már volt a neutrális zóna előtt

Mennyi ideje van a támadó csapatnak, hogy a labdát játékba hozza, ha a labdát játékra alkalmasnak nyilvánították?
- 25 másodperc
soldiers Creative Commons License 2006.04.20 0 0 412
amifoci.infoblog.hu csinálta MZ töltötte le+fel

vmi hasonlókat várunk tőletek is!!!!
Előzmény: milán RG (407)
Guzker WR Creative Commons License 2006.04.20 0 0 411

Hell4 Bocs Off.sajnos a mai edzésre nem tudok menni.Én sajnálom a legjobban de pénteken higyjétek el énfogom a legjobban tudni a playbook-ot:D Joe edzést. Ami a szombati plakátolást illeti én ot lezsek ráérek. Go soldiers:D

Toka#00 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 410
Milan RG. Első találkozásra is szimpatikus voltál de most kicsit aggaszt vmi. Ahogy így olvasom az írásaidat rá kell jöjjek h nem én vagyok a "leghülyébb" a fórumon :(
Ezzennel rámruházott hatalmamnál fogva ezt a tisztséget Milán RG-nek átadom :D:D:D
#73Wall Creative Commons License 2006.04.20 0 0 409

Vazze újszászi!

Ma 17.30-kor off. edzés az okmányirodánál.

milán RG Creative Commons License 2006.04.20 0 0 408

Akkor az én becenevem meg Sprockája Kocku (vagy csak Kocku). Ez meg -szintén részegen- grillezzés közben hangzott el a számból 100010-enszer... A szlovák tűzgyújtó kocka van így valahogy (a kocku biztos,a sprockája nem :D ).

Kipku,kipku,javra petty.

Lapo blácse,báboá! (Elektromodulator dvá)

GO LEM! GO LYVA!

Előzmény: Trugyina (405)
milán RG Creative Commons License 2006.04.20 0 0 407
Naon jó a honlap legújabb cikkének a képe... Grat,akárki csinálta/töltötte le  :D
soldiers Creative Commons License 2006.04.20 0 0 406

ha minden igaz, nálam van 1 bónuszlabda, pénteken megnézed

NEKEM MEG A FEKETE MEZEM VETTE KÖLCSÖN VKI A MÚLT HÉTEN ÉS AZÓTA IS JÓL ÉRZI MAGÁT BENNE! ADD VISSZA MERT MEGTALÁLLAK!!!

Trugyina Creative Commons License 2006.04.20 0 0 405
Egy átmulatot éjszaka eredménye, ahol a nóták minden sorához odatettem a trugyina kurjantást. Tettem ezt egészt hajnalban. Hogy honnan jött??? Biztos egyszer elaludtam egy szlovák film alatt és beépült a tudatalattimba.
Előzmény: banya(H.H.) (401)
Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.04.19 0 0 404

Hello!!!!!

A labdámat az edzés végén elfelejtettem elhozni.

AKi megtalálta annak megköszöném ha hozná a következő edzésre.

Előre is köszönöm.

GGGGGGGOOOOOOOO    SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!

milán RG Creative Commons License 2006.04.19 0 0 403
Miért nem szúrta be a képet??? Mindegy Zolipapának elküldtem,majd beszúrja ide a képet,ha gondolja... Jó volt a gát.Erőnlétinek javaslom.
milán RG Creative Commons License 2006.04.19 0 0 402
Lehetne ilyen Scarface-es (Sebhelyes arcú-aki nem látta,vegye ki.Classic.) a roster :D
banya(H.H.) Creative Commons License 2006.04.19 0 0 401
 Trugyi hogy jött a az a a Név hogy  Trugyina? egyébként Hajrá Soldiers.
Linoge #8 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 400
István öcsémhez: http://www.sg.hu/cikkek/33604

gsn Creative Commons License 2006.04.19 0 0 399

Sziasztok! :-)

Jövő hétvégén indul a bajnokság, így indul a MAFL Tippverseny is. Az érdeklődőket várom a topicban a tippelők között. ;) Az idei játékszabály elolvasható a 172. számú hozzászólásban.
Linoge #8 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 398

No para kiskezicsókolom!

mit mondjak, nem hízlalta a májam kegyed eddigi hozzám állása, de azért nem jelentkeztem be pszichológushoz sem.

lesz majd jobb is, apukát meg ne tessék félteni MLB-ként próbálom távol tartani minden kemény szitutól :D

Előzmény: secret66 (397)
secret66 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 397

Jók vagytok fiúk,csak el ne szállni......nem mindig lesz győzelem!!!De azért mindent bele és keményen!!!!

A jegy árak sztem ne 50-re végződjenek,mert sok apróval kell készülni:D

Geri!Bocsi a stílusomért,de csak poén volt eddig minden,ugye nem úúúúútálsz?:))))

Ja és Hájra 58-as is:)))))))Csak keményen!:)

Toka#00 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 396
Bakker a Gyalogkakukk kutyafasza ezekhez képest.......
Előzmény: soldiers (392)
Toka#00 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 395
:DDDD Bakker és ki van lefotózva miközben vedel :DDDD Háááá Én :DDDD
Mellesleg meg is fáztam fent a kakasülőn hisz ott fújt legjobban a szellő és koholt rágalom h az a pár doboz sör volt az oka :P
Az h nem ültek mellénk az azért lehetett mert tartanak a Soldierstől! :D Meg lehet nem akartak beleülni abba a féldoboz kiborult sörbe :) Amúgy meg a tribünön balra a Wolves nagycsapat magja jobbra a a Wolves junior team pár "tojásvadász"-a ült. Gondolom nem akartak vegyülni a "Fanatikus"-okkal :P
Előzmény: soldiers (390)
ziTi.1337 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 394

Aki még nem ismerné:

http://www.theync.com/vbgreatplay.htm

Rohadékok :D

milán RG Creative Commons License 2006.04.19 0 0 393
Áhh,ilyen futó nem is létezik... :D Naon kemény.
Előzmény: soldiers (392)
soldiers Creative Commons License 2006.04.19 0 0 392
soldiers Creative Commons License 2006.04.19 0 0 391
soldiers Creative Commons License 2006.04.19 0 0 390

a kemény mag :))))) :

az még elmegy, hogy mezben isztok, no de miért nem mentek ki retyóra ha pisilni kell? nézzétek meg hogy néz ki a beton előttetek... :DDD

keménymag

plusz nem árt mosdani sem, mert 20 méteres körzetben nem tudott maradni mellettetek senki! :DD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!