Mail ment. A túra e-mail címe: tiszatura2008@gmail.com Ide is írhat mindenki. Kérdésem: Van jelentkező a túra útvonalának bejárására? Mondjuk ha a végén lesz egy harcsapaprikás sztrapacskával? Na meg sok sörrel :))))))
Az ismerősök keresése sorba írd be az én mail címemet. /nagyalbi@gmail.com/ Ekkor megjelenik az én oldalam. Nézd meg az ismerőseimet. Ott lesz Hood, és 109ha is jelölj be minket ismerősnek. Mi visszaigazolunk. Utána meg keresés az ismerőseim ismerősei között. Ugye milyen egyszerű:)))))))
Szép estét! Szeretnék egy iwiw-es oldalt csinálni a túrának, ezért már napok óta keresek szabad meghívót. Ha még megvan küld el légyszi, a mailcímet rövidesen küldöm a privát címedre. Beerci
Igen, így hogy látjuk, elhiszem. Nagyon tetszik, jó ötlet! Gratula hozzá!
Ha már itt járunk, jöhetnek a képek a szerelvényekről. Különösképp azokét várjuk, akik még a hajójukról sem tettek fel képet. Tiborpapa elkezdte a sort, én folytatom. A képen a túrakisérő autó és futó.
Nem Zsombit az anyukája egy aranyos kisfiunak öltöztette ,de mire oda értünk egy ördögfióka lett a ruhában . Egyébként meg nem munkaidő volt ! üdv doktor4
Zsombor minek öltözött? Flexnek? :)))) Délre végzek az árazással. Erről jut eszembe: Ha fiatalabb lennék és elmennék jelmezes bálra én TIPLI lennék. /Legalábbis az országból:)))) /
Az eleje most nehéz, de amikor fel- és bepakolok, a súly a tengelyre, illetve a tengely mögé kerül (különösen akkor, ha a benzinmotort menetkészre, a fartükörre szerelem), elméletileg könnyebb lesz elöl, mint üresen.
Hello Beer-ci! Ált isk farsangi bálon voltam , az én tisztem a kisfiam Zsombor gardírozása volt . Hát ne tudjátok meg mit üvöltött a kisgyerek hol ide hol oda kellet vinnem ja igen 1 azaz 1 percre sem tudtam lerakni a gyereket . Végülis engem is jelmezesnek néztek egy feketeruhás poroltónak (mert hogy olyan piros volt a fejem mint a poroltó) . No most meg már megint valami Flexxel játszik no hol ?Hát a szönyegen . üdv doktor4
Én is eddig áraztam a nyitókészletet. Holnap is ez lesz egész nap. Szóval mi dolgozunk, a Doktor4 meg csak úgy elmegy farsangolni, iszogatni, táncolgatni. Igazságos ez? :))))))
Március végére gondoltam. A túrúra való jelentkezési határidőt április közepéig szabnánk meg. Így már pontos létszámmal, a helyszínek ismeretével tudnánk a túra részleteit egyeztetni, megoldani. Lehet úgyis hogy a bejárás péntekre essen, Mondjuk Tiszacsegei indulással, és nálam végződne este Tiszaugon, egy jó kis bográcsolással, sörözéssel, tervezgetéssel. Az alvás nálam lenne, szombaton meg szabadon választott.