Nálam megy a net de nem jut eszembe semmi érdemleges. Dolgoztam és még fogok is a héten ezerrel. Vágyom a Soldiers csapattagságra de a főnökömék nem nagyon :( Remélem a 7en jobb belátásra tudom téríteni őket. Mekkora az esély arra h 30.-ára kész lesz legalább egy 3xxl-es mez?/részemre számomra/ Unom már az utcai viseletet :DDDDDD Munkatársaim közül 10-et viszek az tuti bevétel:P Akinek nem sikerült a vizsga minél hamarabb pótolja!!!!!!!!!!! /drukkolok nagyon/
Sok kemény edzést a hétre és minél többen látogassátok!!!!
Tudod, hogy van ez!? Ha sztár akarsz lenni akkorj dolgozz annyit mint a sztárok! Igen az edzések kemények mert én nem szeretek veszíteni, ezért tehetségemhez és lehetőségeimhez mérten keményen edzek. Köszi a szurkolást, gyere jövő hét vasárnap is!!!!!
Egyébként honnan tudod a másik becenevemet?????????????????
Már csak 8-a kell aludniaz 1. bajnoki meccsünkig. Addig is szervezünk nektek mindenfélét, ne unatkozzatok. Programajánlónk:
ma 18:00-tól edzés a műfüvesen holnap 08:45 órától szabályismereti vizsga a Bajnok étteremben (cím: Szarka Csabitól) utána plakátragasztás vasárnap 12:30-tól edzés Az Erődben, minimum3,5 órára számíts!!! szerda és péntek 18:00 órától edzés a műfüvesen jövő hét vasárnap: gyülekező 12:00 órakor a bajnokira!!!
közben szórólapozás, pályafestés, előkészítés, körömvágás
A szöveg az "MZ" meg az idezét között eltűnt... MI VAN MA A NETTEL?! Azt akartam írni,hogy tegnap elbóbiskoltam,azért nem kaptál bannert,ma meg nem megy a freemail (meg ezt a pár sort már legalább 6odjára írom le,mert hol lefagy,hol nem küldi el).A pendrivodon megkapod a cuccot.Rajta lesz a szöveg is,amiből idéztem-díszmagyar... A szerkesztő fejléc egyébként gyakran nincs meg,vagy csak nálam tünedezik?
új kérdések és válaszok a szabályismereti vizsgához!!!!
Mi az a safety? - A védőcsapat akkor éri el, ha a támadóegység labdás emberét annak saját célterületén szerelik, vagy a labda a gólvonal mögött válik halottá!!![és az a csapat felelős azért, hogy a labda oda került, amelyik az adott gólvonalat védte]. Ez ráadásul a támadási jog átadásával (Kick off) is jár. Ez elégé ritkán történik.
Hány pontot ér a safety? - Két pontot ér a safety!
Milyen felszereléseket kell viselni az amerikai football játekosnak? - sisak ráccsal - 2,4,6 pontos BEKAPCSOLT állvédővel, - vállvédő, - csípő és farokcsontvédő, - combvédő, - puha térdvédő - kivehető fogvédő látható színben -' betűrt' szakadásmentes mez, megfelelő méretű -természetesen egyforma - számokkal ELÖL-HÁTUL külön kitérnék a stoplikra: - nem hosszabb, mint 1,5 cm - nem sérült, szakadt, éles - tilos bármilyen fémből készült stopli
Ki beszélhet a játékvezetőkkel a pályán tartózkodó játékosok közül? - Csak a kijelölt csapatkapitányok!
Szabad hátulról blokkolni? - NEM! Nem szabályos, nem etikus, büntetést von maga után!
Ha kirúgás során az elkapó játékos csak hozzáérni tudott a labdához[muff],de elkapni nem, majd a labda a földhöz ért, akkor szabad labdáról beszélünk? - Igen, ilyenkor mindkét csapat megszerezheti a labdabirtoklás (tehát a támadás) jogát!
Bármikor blokkolható a támadó csapat elkapó játékosa? - Igen, a védekező játékos bármikor blokkolhajta a támadó csapat elkapó játékosát időbeni és távolságbeli korlátozás nélkül, de csak addig, amíg a szabályos előre-passz el nem indult! A blokkolás természetesen csak szabályos blokk lehet.
Mi az az előre passz? - Előre passznak az a passz számít, ahol a labda a földet érésének illetve a labda megérintésének helye közelebb van a védekező csapat gólvonalához, mint a labda eldobásának helye! A play folyamán a támadő csapat egyszer jogosult előre passzolni a labdát a neutrális zóna mögül! Tehát a QB nem viheti át a labdát a neutrális zónán, hogy majd onnan passzolja előre, hiszen akkor már a védekező játékosok a futásra koncentrálnak!
Az előre passz szabálytalan, ha : - a védekező csapat dobja a labdabirtoklás cseréje után - a támadó csapat dobja és a labdabirtoklás már felcserélődött a kísérlet során - a dobás már a második előre passz - olyan helyre dobják a labdát, ahol a támadó csapatnak nincs jogosult elkapója - egy a labdát birtokló játékos már volt a neutrális zóna előtt
Mennyi ideje van a támadó csapatnak, hogy a labdát játékba hozza, ha a labdát játékra alkalmasnak nyilvánították? - 25 másodperc
Hell4 Bocs Off.sajnos a mai edzésre nem tudok menni.Én sajnálom a legjobban de pénteken higyjétek el énfogom a legjobban tudni a playbook-ot:D Joe edzést. Ami a szombati plakátolást illeti én ot lezsek ráérek. Go soldiers:D
Milan RG. Első találkozásra is szimpatikus voltál de most kicsit aggaszt vmi. Ahogy így olvasom az írásaidat rá kell jöjjek h nem én vagyok a "leghülyébb" a fórumon :( Ezzennel rámruházott hatalmamnál fogva ezt a tisztséget Milán RG-nek átadom :D:D:D
Akkor az én becenevem meg Sprockája Kocku (vagy csak Kocku). Ez meg -szintén részegen- grillezzés közben hangzott el a számból 100010-enszer... A szlovák tűzgyújtó kocka van így valahogy (a kocku biztos,a sprockája nem :D ).
Egy átmulatot éjszaka eredménye, ahol a nóták minden sorához odatettem a trugyina kurjantást. Tettem ezt egészt hajnalban. Hogy honnan jött??? Biztos egyszer elaludtam egy szlovák film alatt és beépült a tudatalattimba.