Keresés

Részletes keresés

Sörivoje Burdilovics Creative Commons License 2014.07.27 0 0 832

Jogelőd? Tulajdonosi szerkezet?

Előzmény: nyman (831)
nyman Creative Commons License 2014.07.25 0 0 831

2010-ben alapitottak. Az nekem nemreg volt.

De lehet, hogy a te szemszogodbol ez mar egy patinans bank. 

Előzmény: ntaic (830)
ntaic Creative Commons License 2014.07.24 0 0 830

Nemrég indult, nézz már utána a társaságnak?!

Előzmény: nyman (829)
nyman Creative Commons License 2014.07.22 0 0 829

a granit nem reg indult, igy elkepzelheto, hogy marketing okokbol meg nem lep, de azert nem tennem a nyakam a hurokba, hogy egyszer csak nem fogja felmondani ezeket a szamlakat. Illetve meg az is elofordul, hogy megerosodve megveszi vmi nagyobb csapat es ok teszik ezt meg.

Előzmény: ntaic (828)
ntaic Creative Commons License 2014.07.22 0 0 828

A Citibank teljesen alkalmatlan tudatos ügyfelek befektetéseinek a kezelésére. A Gránitnál pedig 100% hogy nem fogják kivezetni a csomagokat, ez egy korrekt bank, nem osztalékszivattyúnak tekintik a piacot, mint a citi, nézd csak meg a pénzügyi jelentését, a számviteli infokat elemezd csak, szarnak ők az ügyfelek érdekeire, csak a hírnévvel akarnak osztalékot kivinni az országból, valójában nem pörgetik a reálgazdaságot az ilyen cégek. Aki tudatosan fektet be, az brókercégnél tart milliókat, nem pedig egy olyan banknál, amelyet a legjobban úgy tudnék jellemezni, hogy nincs egy normális befektetési ajánlata, eleve érdekellentét van a bank és az ügyfél között. A bankadó egyáltalán vonatkozik rájuk, hisz csak egy írországi fióktelep?

Előzmény: kano27 (827)
kano27 Creative Commons License 2014.07.21 0 0 827

Ez így nem teljesen igaz.

1. A 2 millát nem kell a főszámládon tartani.

2. Nyithatsz megtakarítási számlát is és oda is beteheted a 2 millát (és ott nincs rossz kamat a többi bankhoz képest sem).

De egyébként már nem 2 milla, hanem 3 és sok megkötés is van már (ez már tényleg nem éri meg).

Nekem még a régebbi 0 Ft-os számlám van a CITI-nél és meg vagyok elégedve. Éves 5k-ért minden ingyen van.

Aki tud ennél jobbat szóljon, váltok.

Előzmény: ntaic (824)
FOMA Creative Commons License 2014.07.18 0 0 826

" a Citibanknál már nem éri meg ügyfélnek lenni"

Ez így nem teljesen igaz, amíg nem mondják fel a TOP-omat, addig semmivel sem rosszabb, mint a Gránit Magas kamat. Azt, hogy a Gránitnál van látraszóló kamat, ellensúlyozza a díjmentes kártya. Aztán arra sincs garancia, hogy a Gránit megtartja hosszú távon a már nem értékesített csomagjait.

Tegnap betévedtem a Gránit Lechner fasori fiókjába egy kis netbanki probléma miatt, kellemes környezetet találtam és villámgyors ügyintézést. Legalább megnéztem őket egyszer.:-)

Quintuplet Creative Commons License 2014.07.16 0 0 825

Milyen hülyén nézne ki a citi-s szórólapon, hogy havi 4 ezresért adnak nulla forintos számlát... Az ügyfél csak kapkodná a fejét, hogy hátezmostmi? Így viszont benyeli.

ntaic Creative Commons License 2014.07.15 0 0 824

A Gránitnál a Magas kamat és alapszámla amit tavaly április óta nem forgalmaznak még mindig díjmentes utalást biztosít, abszolút megéri megtartani, a Citi azért nem éri meg, mert mindig meg kell lennie a 2millás átlagegyenlegnek, amire alig adnak látra szóló kamatot, ha ez nincs meg nincs olcsó utalás, sem havi számlavezetés, a Citibanknál már nem éri meg ügyfélnek lenni, jómagam már rég otthagytam őket, azért ne tartson náluk az ember 2 millát parlagon 0% kamaton, h ingyen utaljon, míg a Gránitnál ilyen feltétel nincs, a Magas kamat és alapszámlánál még jövedelemfeltétel sincs.

Előzmény: nyman (822)
ntaic Creative Commons License 2014.07.15 0 0 823

Van olyan számla, amit 2010 óta nem értékesítenek, viszont akik anno szerződtek rá azok továbbra is használhatják, ez minden banknál így van, újonnan már nem köthető, de addig használhatod ameddig nem váltasz másra. A Gránit Bank mindig közzé teszi a honlapon a már nem értékesített termékek kondíciós listáit is.

Előzmény: kano27 (821)
nyman Creative Commons License 2014.07.14 0 0 822

... mint a citinel.

Nekem is meg vmi alap vagy milyen szamlam van, amit asszem tavaly januarig v. februarig ertekesitettek, de hat barmikor barmit felmondhatnak.

Egyelore a szamlainal meg a citi a legjobb, de ahogy nezem a topikot, valoszinuleg a levelem mar nyomtatas alatt, utana granit, ami az utalasokat es a kp felvetet illeti, ezt koveti a cib. Ott a kp felvet draga, az utalasonkent 39 ft meg fajdalomkuszob alatti.

Előzmény: kano27 (821)
kano27 Creative Commons License 2014.07.14 0 0 821

Vagy meg nem szüntetik.

Előzmény: ntaic (820)
ntaic Creative Commons License 2014.07.07 0 0 820

Jómagam már nem értékesített számlát használok, ezt pedig bármeddig megtarthatod, ha nem váltasz másra.

Előzmény: graphite30 (818)
ntaic Creative Commons License 2014.07.06 0 0 819

Jómagam már közel 2 éve vagyok ügyfél a Gránit Banknál, a fair bankok csoportjába tartozik.

graphite30 Creative Commons License 2014.07.06 0 0 818

Alapvetően azoknak szól, akiknek a havi nettója +300 000 HUF, és valami "speciálisra" vágynak, banknyelven balekok. Ha fizeted Magyarországon az egészségügyi hozzájárulást, akkor pl. Európában kérhetsz európai egészségügyi kártyát (teve utcában kel igényelni). USA-ban nem tudom....

Előzmény: Strong Bad (811)
nyman Creative Commons License 2014.07.01 0 0 817

A biztositasi ertekhatarokra erdemes odafigyelni, igy lehet, hogy 1-2 orszagba mar erdemes kiegeszito biztositast kotni, ha csak 10-15 millio van mondjuk orvosi ellatasra. Ez az 50 millios hatar mar jo nagysagrend, de az USA-ban ez egyes esetekben meg keves lehet.

Nekem eddig szerencsere csak csomagkesessel kapcsolatos igenyeim voltak, es eddig harom alkalomkor fizetett a biztosito ruhatar frissitest. :)

Termeszetesen igeny kerdese, hogy kinek mire van szuksege. Egy masik banknal van gold kartyam, van is vmi premium selection program, jon is a hirlevel rendszeresen kulonbozo ajanlatokkal, de eddig meg egyik reklamozott dolog sem kellett. 

Viszont tavaly ota van mar egy aszisztencia biztositas, es egyszer mar hazavitt egy treler "ingyen", illetve volt egy dugulas elharitas is. Igy az eves dija boven visszajott. 

Előzmény: Zegzug (816)
Zegzug Creative Commons License 2014.06.30 0 0 816

Én egy másik banknál is lévő bankkártyámra teljes évre 2750 Ft-ért vagyok utasbiztosítva (persze nem extrém sportra), így önmagában emiatt sem érné meg, csak a reptéri VIP longue ha sűrűn van igényebe véve.

Előzmény: Balikaa (815)
Balikaa Creative Commons License 2014.06.30 0 0 815

Vagy csak szimplán sokat utazik, és kiszorozza az utasbiztosítás árát, beleszámolva  az extrémsport kiegészítőt is.

Előzmény: Zegzug (814)
Zegzug Creative Commons License 2014.06.30 0 0 814

Egy ilyen kártya gyakorlatilag csak annak éri meg, aki legalább kb. havonta egyszer repül és akkor a reptéri VIP váróban lekajálja. 

Előzmény: nyman (813)
nyman Creative Commons License 2014.06.30 0 0 813

ezeken kivul meg van vmi?

https://www.granitbank.hu/upload/hirdetmenyek/HIRDETMENY_a_Lakoss%C3%A1gi_Platinum_2014_junius_02_tol.pdf

Ez a kartya, nem is draga ahhoz kepest amit nyujt, persze ha ki tudja hasznalni az ember es kell neki. 

Ugy latom, a granit is atdizajnolta a honlapjat, es egyre jobban eltunnek a lenyeges infok.

Ma eppen a CIB-nel futottam bele egy korkoros hivatkozasba es meg nem derult ki szamomra, hogy a gold kartyara is meghosszabbitottak-e az 5%-os visszateritest uzemanyagra.

Előzmény: Strong Bad (812)
Strong Bad Creative Commons License 2014.06.24 0 0 812

Már megvan :)

Előzmény: Strong Bad (811)
Strong Bad Creative Commons License 2014.06.24 0 0 811

http://platinum.granitbank.hu

hmmmm, whats the catch? :)

helloeverybody! Creative Commons License 2014.06.04 0 0 810

Azért ez röhej, hogy miket ki nem találnak plusz bevételhez.

Előzmény: nyman (809)
nyman Creative Commons License 2014.06.01 0 0 809

"kartyakibocsajtasi dij"

Ez mekkora pofatlansag. 

Előzmény: Törölt nick (808)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.01 0 0 808

2014-06-02-tól a Gránit Bank egy új díjtételt vezet be: "kártyakibocsájtási díj" néven. Ez minden jelenleg igényelhető számlacsomag esetében fizetendő díj, a már megszüntetett számlacsomagok esetében azonban  nem kerül bevezetésre.

A gárnit bajnok esetében: a kártya érvényessége 2 év, és a kártya éves díja 3390 Ft. A kibocsájtási díj 1890 Ft. Összességében ez olyan, mintha a kártya éves díját emelték volna 945 Ft-al. 

Szumma-szummarum, a bankkártya éves költsége 4335 Ft lesz (3390+945), vagyis ez a jelenlegi új tétel (kártyakibocsájtási díj) 28%-al emeli a bankkártyához tartozó éves díjakat. Mindez a 28%-os emelés úgy jön, hogy Magyarországon 2% az infláció!

Ha ez megy tovább, a végén készpénzben fogom kérni a fizetésem...

knorti Creative Commons License 2014.04.03 0 0 807
kano27 Creative Commons License 2014.03.26 0 0 806

Magyar Államkincstár miért nincs bírságolva?? Amikor elutalod a gyereked babakötvényét Ők is levonják a tranzakciós adót. Az ÁLLAMKINCSTÁR.... 

Előzmény: Zegzug (803)
csiriz Creative Commons License 2014.03.25 0 0 805

Azt nem értem, az Axabank miért nincs rajta a listán, amikor ők is a tranzakciós illeték mértékével növelték az átutalási díjakat, ugyan úgy mint a gránit.

Előzmény: ZsoltL (802)
Quintuplet Creative Commons License 2014.03.17 0 0 804

Nem vagyok semmi rossznak a megjavítója, de éppen azért kaptak büntit, mert nem volt semmi trükközés részükről. Bevezettek egy új díjelemet, aminek az értéke pont annyi lett, mint a tranzakciós adó.

+1. A számlámra vonatkozó hirdetményük két oldalas :-)

Előzmény: Zegzug (803)
Zegzug Creative Commons License 2014.03.16 0 0 803

Nagyon nem örülök hogy a Gránit bank is így trükközni kezdett! Persze egy ekkora büntetés csak aprópénz egy banknak. Itt inkább az erkölcsi veszteség a fájóbb. Eddig örültem, hogy ez a bank jó választásom volt ilyen téren is, hogy hasonló nem egyenes üzelmekben nem részes, szemben a többi erőfölényükkel folyton visszaélő nagy bankokkal. Jó lenne a Gránitnak nem beállni e sorba!

Nem vet ez jó fényt rá az ügyfeleivel való bánásban.

Előzmény: ZsoltL (802)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!