iagzából nem tom, hogy akarom e a c5-öt. Anno mikor egy ismerősöm megvette 93-ban az első xm-et egerben. Beleestem mint vak tetőfedő....! azóta ha megláttam eggyet mindig bámultam utána... mondhatni mostanra valósult meg az álom.
ugyanigy voltam vagyok a 406cupéval. amióta megláttam csorog érte a nyálam.
Bmw, ajudi stb ezek nem izgetnak fel, nincs bennük semmi különc, más..:)
A cupé egyszerűen gyönyörű! iműdom a vonalait a formát, az iveit!
taval, láttam pesten egy musketir tuningos V6-ost egy talin... Majd sirva fakadtam a hangjától és ahogy a kocsi állt magában a placc közepé, mag volt a gyönyör.
Szóval a c5 teccik és talán jó váltás lenne egy xm után de a nagy szerelem a pug...
C3 sokkal aranyosabb mint édesanyám yarisa.. menni nemmtom hogy megy. a kis méregzysák az 1.3 vvti-vel fenemód megy! :-))
Thomas remélem két garázs lesz a házhoz (legalább 2) ! :)
Azzal a piros színnel baromira dögös a gép, kár hogy nem lesz sport változat, meg lehetne bolondítani rendesen...
A konkurencia meg vehet egy csomag pelenkát, mert sikergyanúsnak nézem a modellt.
Nah, ez lesz a megoldás: az előző képen nincs gyújtás, igy nem jelez benzintankot és olajszintet. A másodikon van, ezért világitanak a szintjelzők. :-o
cuki, de asszem en nem veszek ilyet... majd ha c5 mar lessz 5-6 evesen akkor abba hajlando leszek attennni a popomat az xm-bol... :)))) de ari auto, nejem mar megnezte es neki nagyon tecc :))
Én ugyan 206 fan vagyok, de mivel a C3 is a mi kutyánk kölyke, és gyönyörű lett, sok sikert a klubhoz! Kiváncsi leszek majd az első konkrét véleményekre, amikor már használja is valaki!
De ha megnézed a rögzítőfék jelétől től balra fent található emblémát (talán AIRBAG PASS) akkor láthatod, hogy az sem olyan színű a kis képen mint a nagyon...