Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Nem akarok egyébként beszállni a "vitába"egyik oldalon sem.De mint szintén szaki én is alátámasztom mindkét oldal érveit.Viszont elmegy a 72-es fúvókával,mert a zárt légszűrő a levegőt is elveszi.Innentől pedig semmi ördöngősség.Kevesebb levegő,kevesebb benzin.Meg persze kisebb teljesítmény,de az az áttételezés miatt nem érzékelhető.
A gép nagyon szuper ! Picit finomitottam rádobtam 20 kilo keréksulyt meg egy 150 cm3 is kinai motor (honda kopp). Sokat dolgozom vele. Féloránként háromnegyes oránként pihizek picit mert erre nagyon kemény a talaj és tulmelegszik a gép. Persze lehet hogy csak tulaggodom a dolgot! Egyszer volt gond, mikor kiesett munka közben a az olajbetöltönyilás zárocsavarja és mire észrevettem tele ment földel a hajtomü. Még aznap szétkaptam kipucoltam s estére már nyomtam is tovább a munkát.
baka38!Hogy vagy?Megvan még a gép amit tőllem vettél?Bevált,használod még?Megkérhetnélek arra hogy töltenék fel 2db képet az Indafotóra és te lementenéd a gépedre és föl töltenéd ide az én nevembe!?Mert én telóról netezek és sajna ide nem enged föltölteni!
Akartam már kérdezni hogy ezekhez a gumikhoz nincs felnid igaz!?Mert pont azon agyaltam hogy szerzek 14colos Opel vagy VW felnit csak arra meg sajna keskenyek ezek a gumik!
Köszönöm István56-nak hogy alátámasztotta az állításomat,meg baka38-nak hogy kiállt mellettem!BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSAMNAK ÉS CSALÁDJÁNAK!!!
Tudom miröl beszélsz, vagyis irsz. Nem is vitáznék ezen mert sajnos a pancsiba nem vagyok a toppon. Azt viszont könnyen elépzelhetönek tartom hogy azzal az olajjal azon a fordulatszámon amin Gokartos használja a gépét az a fuvokaméret vált be. Nem irta volna ha nem igy lenne ebben meg biztos vagyok !
Nagyon Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek !!! Sok nagyszerü ajándékkal ! Barkas válto, pancsi blokk, heggesztöpálca, vágokorong, stb. :))
Azt aláírom én is hogy másik karburátorral nem tökéletes,mert az enyémen is volt már:Mz,250 es Aprilia meg 350es Jawa karburátor is,de eggyikkel sem volt jó!