küldenek mailt v. hogy értesítenek? csak mert még egyik kollegám se jelzett hogy nyert volna, pedig jópáran rápróbáltak.
vasárnap a Tokák ünneplik a névnapjukat? Majd iszunk rá akkor egy korsóval, kettőt-hármat. Esetleg négyet, de az ötödikben már nem vagyok biztos. A hat szinte kizárt, a hetedik meg már aztán tényleg sok. Ha mégis összejönne a nyolcadik is, akkor ott lesz a vége :)))
Nyertem 1 belépőjegyet a meccsre :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Hát mostmár csak ki kell mennem /nem mintha nem ez lett volna a szándékom/ 1 névnapi ajándéknak elfogadom ha nyertek :P /más névnapossal 1etemben/
Kár, hogy éppen Dobó István szavai de a mai edzés után ez jutott eszembe:
"Nekem férfiak kellenek. Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl."
Azokra az oroszlánokra akik erős várat építenek a mai edzés tanulságaiból és nem kell félnem a csatában mellettük, hogy hátba szúrnak, mert tudnak egymásért küzdeni. Azokra a férfiakra van szükségem akik a mai sok sértő intrika ellenére sem adták fel, hanem (bár nem ez volt a legjobb módszer) az edzés utólsó felére megtalálták magukban a legyőzhetetlen harcost, Katonát. Mégha a módszerért megvetnek is, de ezekkel a harcosokkal az oldalamon akarok vasárnap a csatába menni. Ha elbukok is a csatamezőn, szeretnék úgy bekerülni a történelembe, hogy én mindent megtettem a katonáimért és azokért akik oldalamon harcba szálltak.
Kalaj! Jó a videó, biztató amit a bácsi mondott, most már fele annyira sem izgulok az árvíz miatt. Mondott néhány igazán jó ötletet az árvízvédelemmel kapcsolatban, érdemes elgondolkozni ezeken!
Más... szerdán igyekszem ott lenni az edzésen, sajnos tényleg nem rajtam múlik. A play-ek elméletben mennek, szeretném a gyakorlatban is kipróbálni! Toutchdownt akarok szerezni! Kettőt! Csabi reszkess, a babérjaidra török! Na sziasztok, szerdán találkozunk!
nem tom mi lesz még! a Gáttol, a víztől és a parancsnokainktól függ. Csonti talán el tudja intézni szerintem hogy ott legyünk, DE nem biztos valamint nem tudtunk edzésen sem lenni ezért úgy érzem kicsit keresem a helyem a pályán, viszont marha erős lettem a zsákoktól!
Küzdünk az elemekkel! a Gát folyamatosan süllyed, a helyzet kritikus , több helyen is át akar szakadni, több ezer homokzsákot helyeztünk már el, nem babra megy a játék APROPÓ LÁTTATOK A TV-BEN
Nálam megy a net de nem jut eszembe semmi érdemleges. Dolgoztam és még fogok is a héten ezerrel. Vágyom a Soldiers csapattagságra de a főnökömék nem nagyon :( Remélem a 7en jobb belátásra tudom téríteni őket. Mekkora az esély arra h 30.-ára kész lesz legalább egy 3xxl-es mez?/részemre számomra/ Unom már az utcai viseletet :DDDDDD Munkatársaim közül 10-et viszek az tuti bevétel:P Akinek nem sikerült a vizsga minél hamarabb pótolja!!!!!!!!!!! /drukkolok nagyon/
Sok kemény edzést a hétre és minél többen látogassátok!!!!
Tudod, hogy van ez!? Ha sztár akarsz lenni akkorj dolgozz annyit mint a sztárok! Igen az edzések kemények mert én nem szeretek veszíteni, ezért tehetségemhez és lehetőségeimhez mérten keményen edzek. Köszi a szurkolást, gyere jövő hét vasárnap is!!!!!
Egyébként honnan tudod a másik becenevemet?????????????????