Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Leteszteltem a gépet aprítás közben kb fél gázzal 1.2l/ó.4 ütem.Engem is érdekelne a fityó motor,mert nem adtam fel a 4 kerekes traki prolyektet.Kellene vontatásra is egy gép,hogy ne kelljen szétszerelni a lombardinit.
kérdésem lenne milyen fogyasztásuk van helyén az autóban? vagy "traktorba épitve csak úgy általánosságban óránként kb ?
jó motorok tetszik is mert ugye kicsi és aránylag "igénytelen" kastegóriába tartozik... de a hengerfejre allergiás :s egyetlen egy dolog ami nem tetszik benne ,hogy egyszerre jár a két dugattyú :s
Szép napot uraim.Remélem még emlékszik valaki rám.Igaz év eleje óta nem írtam,de olvastam minden hozzászólást.Szeretném megköszönni TURNER kolegának mégegyszer a lehetőséget,hogy megnézhettem a gépét és elmondta a tapasztalatait.Minden tiszteletem az övé.Éppen ezért remélem nem veszi rossz néven,hogy én is a " john deere design"-t használtam.Remélem elismerésnek tekinti.Feltöltöttem egy ilyen volt-ilyen lett képet.Remélem tetszik.
Pannónia füstje borítja a tájat, Karácsonyi bejgli növeli a hájat. Pihen a motoros,fázik keze-lába, Szentestére készül,a Jézuskát várja. Mi lesz a fa alatt?Izgul ő most nagyon, Komplett kipufogó?Hú,az egész vagyon! Csodálja a család: nem olajos a keze? De jól tudják,hogy most is a gépen jár az esze. Ha véget ér az ünnep,újra fúr és farag, Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat. Törheti a fejét,minek hol a helye? A dugattyúnak miért hiányzik a fele? Ha elfogyott a tudomány,sebaj ott a Fórum! Nagyobb okosság az,mint kártyában a lórum. Segít a társaság bizony fűnek,fának, Tanárnak,mérnöknek,sofőrnek,diáknak.
Még az eleje nincs kész,de úgy gondoltam hogy lemez lessz és vízszintesen vágok bele csíkokat és srégan kihajtogatom a lemezt!Attól tartok csak hogy zörögni fog a lemez vagy nagyon lemezhangja lessz!Megvannak már a lámpák,2db kocka autó ködlámpa ami a burkolat oldanán fog,majd helyet kapni,veszek még 2db kis kocka irányjelzőt ami szintúgy oldalt lessz elhelyezve a lámpa alatt!Az utánfutón adott a világítás meg az irányjelző mivel hogy gyári!Van már Generátorom is be épített fesszabájzóval,meg egy 12V-os 55Ah-ás akksim is!Irányjelző relé kell,meg 2db 12V-os kapcsoló!