HElló Heló! Nekem már tegnap este egész jól ment a balett------gyúrok,gyúrok---- csak azt nem tudom mért kék mind a kétkönyököm, és mért van el szakadva a nadrágom a térdemen. De hát mindenre Én sem emlékezhetek. Aziwiw nekem abban az irányban valahogy nem müködik. Próbáltam v.-ző lányokat Tugon keresni, NINCS TALÁLAT. SZasztok Mervipapa
Az Eü.-s biztosításunk is hölgy lesz, Erika ( Húúú nagyon ott van). Mivel hajó nélkül jön, keresünk neki helyet valamelyik szép, kényelmes csónakban. Ha nem lesz jelentkező mellettem fog szorongani:)))
SAjna csak a második naptól tudnak jönni, mert elsején fellépésük van (jazz balett). De azt ígérték hogy matrózos egyenruhában lesznek. Az iwiw-en ők a "Vízisízők,wakeboardosok Tiszaugon" :))))
Szia Mervipapa. REmélem az idén a túrán is jól fogjátok magatokat érezni a Tiszán! Tavaly nem volt szúnyog, -egy sem- volt darázs, sok. NEm jöttem még rá az összefüggésre..... A képek tetszenek. Ha komoly képeket akarok fotózni, én a mai napig filmes gépet használok. Most tükrös Olymposom van, de nagyon nehezen cseréltem le a Smena 8-at.
Szia! Én csak egy Neptunt szánok rá, mert az van. Nem akarok rohangálni sem vele, szerintem a 22 le-vel fogja tudni a 20 km/órát. Gondolkoztam már én is a szállításon hogy miként lenne célszerű, de mindenféleképp két út lesz. Nem baj. Ha lehozod a testet, én elviszem a trailert hozzád. A többit telefonon.
Eredetileg is szerettem volna a túrára lebonyolítani, de ennek a felvetésnek az ismeretében az mondom, hogy legkésöbb április elején szállítható lesz, de inkább márc 20. Az inkább hajó, az teljesen igaz, 60 yamahávál hegymenetben elérte a 30km/órás sebeséget a Dunán.
A szállítást majd megbeszéljük. Orosházára úgyis kell majd mennem, legfeljebb futóval megyek és egy kicsit kerülök.
1986-ban.hajóztam először a Tiszán.Kis családommal, Feleségem ,10 éves lányom és saját készítésű hajóm társaságában.A gépházat, az erőt egy zsír uj 133ccm Forelle képviselte, mind a 7-és fél ló"erejével". 22-25km/ó robogtunk a Tiszaföld- vár környéki vizeken.Max.120kg terheléssel ment ilyen jól,ha egy kicsivel is több volt a kiló, már nem tudott siklásba jönni.Akkor álló vizben 10-12 km/ó,volt a seb. ennyit birt a ménes.Nagyon megszerettük a TIszát,utánna 2-3 évente nyaranként pár napot eltöltöttünk ott.Emlékszem:volt olyan év hogy este söpörtük magunkról a szunyogokat.Volt mikor szunyog szinte nem is volt,viszont darázsból akadt akkor bőven.Esténként a Dunai tábortüzeknél sokat meséltünk a fiatalabbaknak az ottani élményekről. Ezaz egéssz ugy jött most elő,hogy a kezembe akadt pár db. régi SZMENÁVAL készitett fénykép./negativ orWocolor:az NDK-ból/ Kettőt most meg mutatok nektek közzülük:
No most sok "ha" jön. Ha kitzolival úgy döntünk hogy az üzletet lebonyolítjuk még a túra előtt, akkor lesz egy úszóstég(Zoli szerint inkább hajó:)))) motorral, kabinnal, amelyet felajánlok a hajó nélkülieknek. Ha lesz rá idő, ember, pénz, stb. Nem 100 %, de ha összejön szívesen kipróbálnám a túrán. Jó méretei lesznek,6x2.4 m így azon elfér sokminden, és jó pár ember. Doktor4 szerint kéne rá bográcsolóhely is:)))) Itt a kép a tervről:
Köszönöm, nagyon rendes vagy. Én nagycsaládos vagyok. :)) Van 3 kislányom és az édesanyjuk... :)) Így nem nagyon férünk el, mint vendég más hajókon. Ezért célszerű külön hajóval (csónakkal) jönnünk... ha sikerül szereznem erre az időpontra. Egyedül nem léphetek le erre a hosszú hétvégére, mert abból családi perpatvar lenne.... :))) Ezért azt tartom valószínűnek, hogy egy, esetleg két napra meglátogatunk titeket.
Szia! Csak egy erőteljes, határozott igent mondj arra hogy jössz,- ha nem hajóval. hát beférsz bármelyikőnkhöz- és hozzá írlak a listához. Vagy oda írhatod magad is. :) Mi szeretettel várunk!!
Azért nem emlékszel a nick nevemre, mert még nem írtam ide... viszont folyamatosan olvastam és csorgattam a nyálam. :) Ez lesz a 2. teljes szezonom a vízen, igaz elsősorban vitorlázom, de a motoros vizitúrázást is nagyon megszerettem (pont a Tiszán). Sajnos egyelőre bérelt vagy barátoktól kölcsön kapott hajókkal, mert még nem sikerült saját hajót vásárolnom..., de erősen rajta vagyok... :)) Elképzelhető, hogy meglátogatlak titeket ezen a túrán is valamelyik napon egy kölcsön csónakkal, ha nem gond.
Szerintem, aki nem akarja, hogy publikusak legyenek a kapcsolatai az egyáltalán nincsen az iWiW-en! Azt nem megy, hogy b.....l is, meg szűz is maradsz.
Ahoj Sügér! Amikor nálam voltatok a Pista bácsi mondta hogy tud valami olyan csigát a crescentre, amivel még nőhet a sebessége. A probléma az hogy a motor full gázon is kényelmesen dolgozik, volna még ereje további sebességhez. Kb 70-80 %-tól a végseb nem változik. Megkérdeznéd hogy mire gondolt?
hali! nekem sem a feleségem egyik sem.... de én mondom mindegyiknek,(meg mindenkinek) hogy én nem regisztrálom a kapcsolataimat. ha most bejön egy csomó haver hajós a kapcsolatrandszerembe, akkor a csajok megkérdezhetik hogy őket mér nem jelölöm ismerösnek? szóval tiszta bukta a dolog, persze lehet én kombinálom túl a dolgot, de most így gondolom. igy bár ismerik egymást esetleg nem derül ki hogy a "pedofil" képen a hajón az ivett nevű csajt(17 éves volt akkor) viszem "kirándulni éppen"--haka az óvatos így 60 felé...
Haka! Ez tetszett!! Eszembe sem jutott! Basszus, pedig az én bnőm is olvassa a topikot:)))))) Meg az iwiw-et:))))))))))) Szerencsém van, jó fej, meg nem a feleségem. De mi bajod lehet az iwiw.-en velünk, ezzel kapcsolatban?... Vagy csak én vagyok lelassúlva mára?
Szia Haka! Aggódásod megértjük, bár gondja csak azoknak lehet, akiknek gondjuk van, és Téged nem ilyennek ismerlek. Természetesen tiszteletben tartjuk a kérésed, mert a barát az barát! Én is sokat hallottam már arról hogy az iwiw-et a BH ellenőrzi, vizsgálja, stb. No mi itt egy motorcsónakos túrát szervezünk, nem mást. A cél az iwiw-vel csak annyi, hogy aki mint motorcsónakos fenn van, megtaláljon bennünket. Beer-ci
üdv az iwiw-en én is fenn vagyok, de bocsi senkit nem jelölök meg és ti se jelöljetek lécci mert én nem akarom hogy publikusak legyenek a kapcsolataim. annyi mindent lehet hallani. most is az iwiw -fentlét miatt volt országos razzia a fél országban stb stb--üdv haka
Szia Bulldog. Köszi megkaptuk az előbb tiborpapától. Tudhatunk rólad valamit? Hajózás stb. Én nem emlékszem a nick nevedre, igaz nem vagyok egy régi motoros itt:))
Tiborpapa: Köszi a meghívót, még ma megcsinálom az oldalt.