Pfkh... pont Rékának sikerült továbbmennie, ez nagyon dicséretes! Kati viszont :-(( Anikó meg végül is papírforma, bár szép lett volna egy magyar negyeddöntő...
remélem sikerül nekik bár az ábra azt mutatja hogy a tini korban meg kell probálni berobbanni, nemtom egy 24éves fel tudja e venni a versenyt egy évek ota toppon lévő 18évessel.
ha jol emlékszem amy frazier volt aki meg megszakitotta a pályafutását, hol elment matektanárnőnek(mert közben ő is végzett egyetemet) de talán még gyereket is szült, aztán visszajött játszani..több mint tiz éve még megtehette.
bizony voltak olyanok is..nem sokan értek el nagy sikert, de pl todd martin is azt hiszem ilyen volt, ő jut eszembe azok közül akik ismertebbek lettek.
neten lehetett olvasni a kisalföld cikkét abban volt hogy idén végzett az egyetemen, de a teniszről nem volt szó.
Én nagyon szivesen beszélgetnék egy-két-há-akárhány magyar női, mondjuk top50 magyar teniszezőről itt, ha lenne, ha lehetne.
(aki nemzetközi versenyeken indul rendszeresen, az én nem tekintem "amatőrnek", bármilyen eredményt is ér el - bár tudom, 'hivatalosan' nem ott van az amatőr-profi határ, ahová én teszem)
Egy kicsit furdalja az oldalam a kérdés egy ideje. Tulajdonképpen miért erőltetik Bulgakovát G1 szintű versenyeken annyira. Nem lenne jobb, ha egy kicsit alacsobban indulna, és akkor több meccset játszhatna, több sikerélménye lenne?
Mert az első, második körös kiesések nem éppen szívderítőek, még kívülről nézve sem.
Úgy tűnik, hogy Rékának nem szíve-csücske Nagyszombat, hiszen tavaly egy TE14-es versenyen is első körös volt, ráadásul úgy, hogy lényegesen jobb volt ellenfelénél! Kár. Ági reméljük tud javítani!
Off
Amúgy a létesítmény hibátlan: egy 4*-os szálloda, egyik oldalán 3 fedett, keménypálya, belső terasszal az étteremből, a másik oldalon a kinti salakpályák. Gyönyörű!
annyi plusz van már, hogy a cikk végén említett nagyszombati (Trnava) verseny Müller Rékának csak a kvali első köréig tartott sajna. Reméljük Bukta Ági a főtáblán eredményesebb lesz.