Keresés

Részletes keresés

ketund Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1342

Sziasztok!

Sajnos kellett már nekünk is gyógyszert szedni - naponta! A kenőmájas jó vivőanyagnak bizonyult. A gyógyszert egészben hagyva "májasburokba" rejtve raktam a szájába. Igyekeztem a lehető leghátrább tenni, anélkül, hogy a torkán lenyomtam volna, majd a szájacskáját összefogtam és mivel sem rágni, sem kiköpni nem tudta, így egy nyeléssel lent volt. Utána egy falat kenőmájas volt a jutalom. Folyamatosan győztem!

Kalema Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1341

Mi is úgy állítottuk be a magasságot, hogy figyeltük a kicsik reakcióját! Így is néha változtatni kell rajta, attól függően, hogy milyen az időjárás, ha nagyon lehül az idő lejjebb eresztjük...

Az alomládánk közös 'találmányunk' apukámmal. :)))

Úgy alakult olyanná amilyen, hogy én soroltam apunak milyen feltételeknek kell eleget tennie, ő meg sorra minden problémámat megoldotta. A legjobb ötlet szerintem az benne, hogy a felső anyagot körben lefogja súlyával a keret.

Ezt mindenképp így kellett csinálni, mert Picim első gondolata az volt, hogy 'ágyazzon', így sikeresen betakarta a nemrég született kicsiket (szerencsére azonnal észrevettem)...

Előzmény: Törölt nick (1339)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1340

Az én lámpám még 2 méter magasba is csinál 30 fokot! :))))

Ha fáznak lejjebb teszem.

Előzmény: Törölt nick (1339)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1338

150 wattos! :)

Ja volna egy kérdésem ezt emailbe mindjárt leírom!!!!!!

SOS!!!!

Előzmény: Kalema (1337)
Kalema Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1337

Hopp... akkor teljesen más...

Neked kell kitapasztalni! Milyen durva lámpád van már... 2m. Pfff...

Előzmény: Tina83 (1336)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1336

Nem égeti meg őket ilyen közelről?

hány wattos alámpád?

Mert az enyém olyan erős hogy 30-40 cm nél szétégeti a papirt is:(

én ezt 2 méterre raktam fel és még igy is nagyon meleg!

Előzmény: Kalema (1334)
Kalema Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1335
Azóta persze meg lett emelve az oldala, és hamarosan egy alapterületnövelésre is sort kerítünk! Ez a kép még a születésük után néhány nappal készült! Ott virrasztottam mellettük, ahol látszik a párna meg a takaró! :)))
Kalema Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1334

!éjjel-nappal megy!

A távolság olyan 30-35 cm lehet!

Kép:

Előzmény: Tina83 (1333)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1333

Kalema!

Te milyen távolságba raktad a kicsiktől az infra lámpát?

és mennyi ideig megy naponta?

Előzmény: Tina83 (1332)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1332

Most megint leesett a hőmérséklete, egyenlőre nem csinál semmit alszik egész nap!

Remélem ez már az előjele a dolognak!

Nekem a trójából tetszik a paris név....fiu kutyinak, vagy a hektor..:)

Érdekes amikor kiválasztottam Bonit akkor nem is gondoltam bele, hogy az előző uszinkat (fiu) Bobinak hívtuk....anyum nem birja megszokni és néha le - bobi-zza Bonit:)

Nem direkt de véletlenül az alom né is B -betüs:)

Boni neve a tk szerint   Tengerszem Boglárka  éppen Boginak is hívhatnánk:)))

Nekem nem ette mega  gyógyszeres kaját! ott romlott meg a táljába! Ő nyert! :(

Előzmény: Kalema (1331)
Kalema Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1331

Na meg arra is figyelek, hogy ne i-i -s legyen a név, mint Pici, hogy ne keverjék össze a kutyusok... és még ott lesz egy harmadik név is (az anyuék által megtartott kicsinek)... :)))

Ők már eldöntötték, hogy Hófehérkét választják (ő volt már születésekor is a legfehérebb, és ez azóta sem változott) viselkedése alapján, pontosabban a kicsi apukám kutyája lesz, úgyhogy ő választott!

Már egy helyre járnak pisilni, az egyik sarokba... (kivéve a kant, ő ott pisil ahol rájön, akár totyogás közben is)...

Hétvégén nekem is választanom kell... már alig várom, hogy velük lehessek péntektől-hétfőig... Megpróbálok képeket is csinálni a kis ficánkákról! :)))

Előzmény: Tina83 (1328)
neoja72 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1330

Sziasztok!

Gyógyszerbeadás. Nálunk egyszer kellett gyógyszert beadni hála istennek, egy hete mikor oltáson voltunk Pogi kapott féreghajtó tablettát. (Szerencsére nem jött ki belőle semmi, tehát szükségtelen volt) Én úgy adtam be nekik, hogy porrá törtem és belekevertem a szaftos kutyakajcsiba. Először szagolgatta, de nem adtam neki másikat és reggelre egy szálig megette! :) Vagyis én győztem !!!

Kalema Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1329

Nem jobban, mint én, elhatároztam, hogy ha Dana lesz a kutyus és lesz egyszer egy fia, akkor ő meg Perszeusz lesz... :))

Tegnap jött az ötlet, hogy jó lenne egy mitológiai név, mindenképp olyat akarok, ami nem cseng minden sarokról...

Felétek még mindig nem történik semmi? Szépen kihordja a babákat...

Előzmény: Tina83 (1328)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1328

Ismerem a történetet, még középisolába tanultuk, de eszembe se jutott:)

Mindenképpen a mitológiából nézel nevet?

Amugy jó a Dana.

Bonim egyébként nem igy irom anevét hanem (Bonnie) a Bonnie & Clyde -ból takáltam :)))

Ugy gondoltam , ha lesz mellette egy fiú akkor azt meg Clyde-nak fogom elnevezni! :)))))

Jővő tavasszra szeretnék venni egy Yorki lányt őt Milky-nek fogom hívni! :)))

Csak azért mert imádom a milka csokit!

Bolond vagyok mi?:)))

Előzmény: Kalema (1327)
Kalema Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1327

"Akrisziosznak, Argosz királyának nem volt fiú örököse, így tanácsot kérve felkeresett egy jóst. A jós azt mondta neki, hogy egy napon leányának gyermeke fogja megölni őt. Danaénak nem voltak gyerekei, és hogy ez így maradjon, a király egy bronztoronyba vagy -kamrába zárta a lányt. Zeusz azonban aranyeső formájában mégis bejutott hozzá és teherbe ejtette Danaét. Hamarosan megszületett a gyermek, Perszeusz."

Innen vettem a nevet, csak az 'é' betűt lehagytam a végéről... Az X-aktás csaj eszembe sem jutott, pedig régen szerettem és néztem a sorozatot! :)

(Reméljük azért semmiféle Zeusz nevű kutya nem fogja suttyomban megtermékenyíteni! :)))

Tina83 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1326
Mint az X-aktás csaj?:))))) DANA SChully asszem igy irják:)
Előzmény: Kalema (1324)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.11 0 0 1325

Spillo!

Igazad volt, visszaállt a hőmérséklete estére 38,1 volt.

Ma reggel még nem mértem, de a viselkedésén még nem látszik semmi.

Nem hagyom magára azért vettem ki szabadnapot!:)

Kalema!

Hát én is probáltam már összetörni de az istennek se akarta megenni ugy a kaját inkább éhenhal....:(

Lenyomni se tudom a torkán......

Az lesz a vége hogy injekciót kérek a dokitól hogy adjon neki vitamint!

Kalema Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1324

A www.allati-fincsi.hu -n árulják. Lesz egy szép adag megrendelésem tőlük mielőtt elhozom a kis jövevényt!

Mit szóltok a Dana névhez? Nekem tetszik... :)))

Gondolom az állatorvosod mondta, hogy milyen fontos a szoptatás alatt a megfelelő kálciumbevitel! Mi rendesen megküzdünk ezzel a dologgal: foghagymanyomóval törjük össze a tablettákat és csontbélbe gyúrjuk, na így hajlandó megenni...

Előzmény: Tina83 (1322)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1322

Még nem láttam vitakraft kutyavitamint!

Hol vetted?

Fresshnapfba se láttam, pedig nem ártana vmi  mert a simát nem bírom megetetni vele! akármit csinálok nem nyeli le.

Előzmény: Kalema (1321)
Kalema Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1321
Adtatok már Vitakraft jutalomfalatokat (vitaminokat) a kutyusaitoknak? Ha van tapasztalatotok a márkával kapcsolatban, légyszi írjátok meg! Nekem szimpatikusnak tűnik, de még nem kóstol"tuk"...
Tina83 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1320
Szolok amint történik valami! :))
Előzmény: Rebelx (1319)
Rebelx Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1319

O, en ezt a 10 percenkenti frissitest muveltem majdnem egy hetig Nalad...

Tina83!Ha van valami, akkor azonnal irjal! :)

Előzmény: Kalema (1318)
Kalema Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1318

10 percenként frissítem a topicot, képzelem te mennyire izgulhatsz, ha már én sem bírok magammal... :)))

Rebelx:

Én úgy fogalmaznék, hogy akkor a leszebbek amikor hancúroznak-játszanak, na meg amikor valami csínyt követtek el... az az ártatlan pofit olyankor :)))

Előzmény: Tina83 (1317)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1317

Hát ugy hogy ők egy zöldövezeti panelos részen laknak és mindne háznak nyitva van a kapuja...gondolom azt hitte az az ő házuk...ki tudja!

Előzmény: sholya (1316)
sholya Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1316

szia

Örülök hogy megvan a kutyus!!!Nagyon izgultam érte!!

De hogy került a kutyus a szomszéd pincébe???????

Előzmény: Tina83 (1315)
Tina83 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1315

Szerencsére nem lett semmi baja!

Ha belegondolok, hogy akár meg is ölhették volna a betörők!:(

Van képem róla is csak nem a gépen hanem  a telefonomba, de csinálok majd róla is digitálisat! :)

alfatau Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1314
Szegényke! Legalább nem lett semmi baja az ijedtségen kívül?
Előzmény: Tina83 (1310)
Rebelx Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1313
Akkor a legszebb az uszi, mikor ugrik. Mintha kacagna! Nem?
alfatau Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1312
Azért persze egy jó gép sem árt:) Sajna az enyémnek nagyon hosszú a reakcióideje, lassú gép. Szeretném kicserélni, akkor szivesebben fotóznék. Így inkább videózok.
Előzmény: Kalema (1309)
Kalema Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1311

Szegény nagyon megijedhetett!!! :(

Róla nincsen fényképed?

Előzmény: Tina83 (1310)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!